Social Icons

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Επαγγελματικές επιτυχίες θα σας ωθήσουν να έχετε άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Προτιμήστε τη συντροφιά των εκλεκτών της καρδιάς σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η καλή σας ψυχολογία θα περάσει και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αφού αυτή τη φορά δε θα επιβαρύνετε τον προσωπικό σας χώρο με τα εργασιακά σας θέματα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην πείτε λόγια που θα πικράνουν τους δικούς σας ανθρώπους, μια που θα έχετε την τάση να είστε αρκετά εριστικοί και δύστροποι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιόλογη μέρα για τα επαγγελματικά σας σχέδια, όχι μόνο για την εύρυθμη λειτουργία που θα υπάρχει στα καθημερινά σας θέματα, αλλά γιατί θα σας προσφερθούν και οι καλύτεροι όροι.

ΛΕΩΝ: Αναπτύξτε τις επαγγελματικές σας γνωριμίες και σχέσεις και να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και ενδεχόμενα που θα δώσουν άνοδο στον οικονομικό σας τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επειδή οι δεύτεροι ρόλοι σας καθηλώνουν σε αδράνεια, μην παίξετε τις σχέσεις σας κορώνα- γράμματα για να είστε πρωταγωνιστές.

ΖΥΓΟΣ: Αλλάξτε το εύρος των δυνατοτήτων σας και ευθυγραμμιστείτε στην επιτυχία από κάθε άποψη. Η δυναμική τροπή που θα πάρει η ζωή σας, δικαιολογεί γιατί δε μπορείτε να νιώσετε χαλαροί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανακατατάξεις και αλλαγές στον τρόπο που εκτιμάτε τις καταστάσεις, θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση. Εάν οι σχέσεις σας ταλαντεύονται, φταίνε οι δικές σας αναθεωρήσεις και κανείς άλλος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να πολιορκήσετε καινούριες προοπτικές που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής σας. Απελευθερωθείτε από καταστάσεις του παρελθόντος και ενισχύστε τη διάθεσή σας τολμώντας αλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι συνθήκες του περιβάλλοντός σας έχουν αρχίσει να βελτιώνονται και μαζί και η αισιοδοξία σας. Η επιφυλακτικότητά σας, εμποδίζει λάθη που μπορεί να γίνουν εξαιτίας του αυθορμητισμού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το ξεκίνημα της μέρας αλλάζει το κλίμα προς το καλύτερο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε τάξη στη ζωή σας. Σε ότι θα αφορά την υλοποίηση ορισμένων επιθυμιών σας, όλα θα λειτουργούν υπέρ σας.

ΙΧΘΥΣ: Μοιραστείτε τις σκέψεις σας χωρίς να γίνεστε φειδωλοί και αυτό θα ενισχύσει την έμπνευσή σας. Από εσάς εξαρτάται το αν θέλετε να νιώθετε αυτοδύναμοι ή έρμαια στα χέρια των άλλων.