Social Icons

Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Τρίτη 7 Ιουλίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Αναδείξτε τα πραγματικά σας ταλέντα και εντυπωσιάστε τους πάντες γύρω σας. Εξετάστε τις πεποιθήσεις και τις νοοτροπίες σας, αλλά παράλληλα ωριμάστε και πνευματικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Μιλήστε με ανοιχτά χαρτιά για να μην υπάρξει μια διχογνωμία ανάμεσα σε σας και το περιβάλλον σας. Για να βγείτε αλώβητοι από εσωτερικές επαγγελματικές μάχες, χρειάζεται να πάρετε κι άλλα μέτρα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ερευνήστε τους όρους που θα εξυπηρετούν το συμφέρον σας, χωρίς βιαστικές κινήσεις. Οι διακανονισμοί που θα κάνετε, φροντίστε να είναι όσο γίνεται στα μέτρα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σε ότι αφορά επαγγελματικές σας συμφωνίες, ερευνήστε κάθε τους πτυχή πριν αποφασίσετε. Τα περιθώρια για ανάπτυξη σε πτυχές της ζωής σας που είχαν μείνει στάσιμα είναι πολλά.

ΛΕΩΝ: Κινητοποιηθείτε για να κερδίσετε μια καλύτερη θέση στις καρδιές των άλλων. Βγάλτε περισσότερο συναίσθημα και να είστε πιο συνεργάσιμοι, για να πετύχετε στον εργασιακό σας χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανακαλύψτε από τι σας δημιουργούνται αναστολές και θα βάλετε τάξη σε ότι σας ταλαιπωρεί. Μελετήστε τη στάση που κρατάτε απέναντι σε υποθέσεις σας που τρέχουν.

ΖΥΓΟΣ: Η άμεση ευαισθητοποίηση και το ένστικτο της επιβίωσης θα σας παρέχουν τις σωστές λύσεις. Οι πράξεις, οι σκέψεις και οι αποφάσεις σας θα επηρεάσουν θετικά το αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συγκεντρωθείτε στους προσωπικούς σας στόχους, αποφεύγοντας καταστάσεις που σας αποδυναμώνουν. Με πρακτικότητα και στρατηγική θα εξαλείψετε την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δε θα είναι εύκολο στους άλλους να δεχτούν τις αλλαγές που θέλετε, θα αντιδρούν και θα αντιστέκονται. Με εναλλακτικές προσεγγίσεις σε κάποια θέματα, θα καταφέρετε να κρατήσετε τις αποστάσεις που χρειάζονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περιορίστε τις όποιες δυσκολίες και ανατροπές κάνοντας ελιγμούς, αλλά μένοντας πιστοί στις θέσεις σας. Τα έχετε βρει με τον εαυτό σας και είστε αποφασισμένοι να δώσετε την προσωπική σας μάχη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κρατώντας τη θέση «όλα ή τίποτα», αυξάνετε την πιθανότητα να κρατήσετε κοντά σας ότι σας αξίζει. Για να βγείτε κερδισμένοι στην καθημερινότητά σας, πρέπει να δείχνετε αποφασιστικότητα.

ΙΧΘΥΣ: Η τύχη δε σας εγκαταλείπει εύκολα, αλλά οργανωθείτε για να έχετε αποτελέσματα. Κινητοποιηθείτε με θάρρος, ώστε να καλύψετε ανάγκες σας που είχατε αφήσει πίσω.