Social Icons

Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Σάββατο 11 Ιουλίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Ξυπνήστε μέσα σας το κέφι για δημιουργία ή για καινούριες σχέσεις και σκεπτόμενοι θετικά μπορείτε να προβείτε και σε επαγγελματικά ανοίγματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Πραγματοποιήστε συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές, που θα σας βοηθήσουν να ενθέσετε τις απόψεις σας, αλλά και να καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχετε άμεση ανάγκη από αλλαγές στην εμφάνισή σας, για να καλυτερέψετε την ψυχολογία σας. Αποφασίστε τις, λοιπόν, γιατί μπορεί να είναι καταλυτικές για την εικόνα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο προσεκτικός χειρισμός του λόγου, θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε το σύντροφό σας και να βρείτε κοινές συντεταγμένες για τα σχέδιά σας.

ΛΕΩΝ: Η πίεση που θα νιώθετε θα σας κάνει να πνίγεστε, αλλά δε θα υπάρξουν προβλήματα που να σας κάνουν να ανησυχήσετε για το μέλλον της σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με υπομονή και ψυχραιμία, θα αποφύγετε τις συγκρούσεις μεταξύ σας που δεν έχουν και λόγο να υφίστανται, αλλά και να διορθώσετε τα λάθη που υπήρξαν τους προηγούμενους μήνες.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε τις συγκρούσεις και μη μεταφέρετε τις πιέσεις της δουλειάς στο σπίτι σας. Χρειάζεται να είστε πιο διαλλακτικοί, την ώρα που προσπαθείτε να λύσετε θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην παίρνετε ως δεδομένη την υπομονή και την ανεκτικότητα των γύρω σας, γιατί άρχισαν να κουράζονται και θα έχουν δίκιο να σας κατηγορήσουν για μεγάλα λόγια που δεν κάνατε πράξη ούτε το ελάχιστο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην κατηγορείτε το σύντροφό σας ότι έχει σημαντικότερες προτεραιότητες από εσάς, όταν κάνετε και εσείς το ίδιο. Με λίγη υπομονή και πολλή κατανόηση, θα περάσει η μέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να κερδίσετε τις εντυπώσεις, τώρα που μπήκατε για τα καλά στο χορό του ανταγωνισμού. Οι επιλογές σας θα έχουν βάση την αυτονομία σας, ενώ νέα ενδιαφέροντα θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητές σας και στρέψτε την  προσοχή σας σε ότι σας δίνει χαρά και ικανοποίηση. Η ιεράρχηση των ιδεών σας που θα έρχονται σα χείμαρρος, είναι αποκλειστικά δική σας ικανότητα.

ΙΧΘΥΣ: Πρέπει να καταβάλετε φιλότιμες προσπάθειες για να μην είστε τόσο παρορμητικοί στις κινήσεις σας. Συνεχίστε να είστε επιφυλακτικοί σε άτομα που εμφανίζονται στη ζωή σας, χωρίς να έχετε δώσει την έγκρισή σας.