Social Icons

Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Τρίτη 21 Ιουλίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Σε ότι και αν έχετε αποφασίσει να κάνετε, φροντίστε να είστε πιο συγκεντρωμένοι. Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στις κινήσεις σας, κυρίως σε αυτές που θα αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ: Βελτιώστε τις συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο και απαιτήστε κάτι καλύτερο γιατί το αξίζετε. Δώστε λύσεις σε προβλήματα που σας φαίνονται αξεπέραστα αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας και στενοχωριέστε χωρίς λόγο. Αξιοποιήστε την κοινωνικότητά σας, για να έχετε καλύτερη εξέλιξη στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν η διάθεσή σας είναι πεσμένη, αναζητήστε την παρέα ενός καλού σας φίλου. Δεν χρειάζεται να κάνετε τους ήρωες σε κανέναν και να δουλεύετε παραπάνω απ’ ότι μπορεί να αντέξει ένας ανθρώπινος οργανισμός.

ΛΕΩΝ: Με περισσότερη μεθοδικότητα και οργάνωση, θα δείτε τα όνειρά σας να παίρνουν μορφή. Θα προκληθούν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεδιπλώστε τα ταλέντα σας και θα βρεθούν άνθρωποι που θα σας στηρίξουν. Ανακαλύψεις, απομυθοποιήσεις αλλά και ο φόβος του απροσδόκητου θα παίζουν μαζί σας.

ΖΥΓΟΣ: Υπερασπιστείτε το δίκιο σας και ότι σας αξίζει να έχετε, ενώ παράλληλα φροντίστε να επουλώσετε πληγές που υπάρχουν στις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα θα σας χαρακτηρίζει η αποφασιστικότητα και η δύναμη για να μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε κάθε πρόβλημα με γνώμονα τη λογική.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σταθεροποιήστε τις σημαντικές σας υποθέσεις και ξεκινήστε σχέδια που θα έχουν διάρκεια και θα δημιουργήσουν σταθερές βάσεις σε πολλούς τομείς της ζωής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε να σας ξεφύγουν ευκαιρίες που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σας και δεχθείτε τη βοήθεια που θα σας προσφέρουν άτομα κύρους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να μην υπάρχει πρόβλημα στην υγεία σας, αλλά σίγουρα ο οργανισμός σας χρειάζεται ξεκούραση για να είναι δυνατός και να μην έχει στο μέλλον ενοχλήσεις.

ΙΧΘΥΣ: Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τη φυσική σας κατάσταση και βρείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να αποδράσετε από την καθημερινότητα και θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση.