Social Icons

Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Κυριακή 5 έως 11/7/20


ΚΡΙΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα περάσετε μια εποχή όπου τα ερωτήματα για τις σχέσεις σας θα είναι πολλά. Τα διλήμματά σας για το αν πρέπει να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τη σχέση σας ή αν θα ήταν καλύτερα να φύγετε, θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά. Θα προσπαθήσετε αρκετές φορές να γίνετε κατανοητοί από το σύντροφό σας και να του εξηγήσετε τι ακριβώς έχετε ανάγκη, αλλά επειδή δε θα το καταφέρνετε και δεν αντέχετε να επαναλαμβάνετε μια συζήτηση, θα αρχίσετε να αναζητάτε μόνοι σας τις λύσεις. Όμως, μην χρησιμοποιήσετε το φόβο της απόρριψης σας προπέτασμα για να αποφύγετε τις ευθύνες σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ακόμα δεν είστε βέβαιοι αν θέλετε να κάνετε πραγματικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή και μπορεί να μιλάτε για την ανάγκη σας να κάνετε κάτι εντυπωσιακό και ενδιαφέρον, αλλά τελικά ακόμα και να θα το βρίσκατε, δε θα ήσασταν σίγουροι αν θέλετε να αλλάξετε τη σχέση σας. Εάν αναζητάτε καινούριους τρόπους για να ανακτήσετε την καλή σας φόρμα, το πιο πιθανό είναι να κουραστείτε γρήγορα, να βαρεθείτε και να εγκαταλείψετε την ιδέα. Οι συναντήσεις που θα κάνετε θα φανούν χρήσιμες για να ανοίξετε νέους ορίζοντες. Η προσωπική σας γοητεία θα παίξει και αυτή το ρόλο της στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη καμία ευκαιρία και αδράξτε τη δυνατότητα που σας δίνεται να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Εάν ακόμα έχετε την απορία γιατί γίνονται αλλαγές στη ζωή σας ακόμα και όταν δεν τις ζητάτε, δεχθείτε ότι αξίζετε κάποιες σημαντικές αναβαθμίσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε προκαταλήψεις που μειώνουν την αυτοεκτίμησή σας. Η φαντασία σας θα είναι πιο πλούσια και αν η φύση της εργασίας σας την προϋποθέτει θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα. Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε από τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε, αλλά μην επαναπαυτείτε, γιατί η ατμόσφαιρα θα είναι ακόμα αρκετά τεταμένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην εναντιωθείτε με τους φίλους σας, γιατί ακόμα και αν υπάρχει μια δόση αλήθειας, εσείς μάλλον θα έχετε την τάση να υπερβάλλετε κατά πολύ και να διογκώνετε τα προβλήματα. Οπότε, δεν είναι απίθανο να αντιδράσετε επιθετικά και σπασμωδικά, με αποτέλεσμα να χαλάσετε σχέσεις που θα ήταν σκόπιμο να διατηρήσετε. Ξεχάστε την ιδέα ότι τα ξέρετε όλα και ακούστε τη γνώμη ή τις προτάσεις άλλων ανθρώπων. Οι ανανεωτικές κινήσεις που θέλετε να κάνετε, είναι πολύ καλές και χρειάζεται να τις προωθήσετε δυναμικά για να εδραιωθείτε, βασιζόμενοι πάντα στη λογική και διατηρώντας ένα μέτρο, για να μην ξεφεύγετε από την ουσία.

ΛΕΩΝ: Θα γεμίσετε διλήμματα αλλά μη δειλιάσετε να αναδιοργανώσετε τη ζωή σας. Οι συσσωρευμένες εκκρεμότητες που έχετε δε διευθετούνται τόσο εύκολα, γι’ αυτό αποφύγετε να έχετε ψευδαισθήσεις. Αγαπήστε περισσότερο τον εαυτό σας και προωθήστε ότι καλύτερο για αυτόν. Ανανεώστε δεσμούς φιλίας, εμπλουτίστε τον κύκλο των γνωριμιών σας και βρείτε τα κοινά που σας ενώνουν με τους άλλους. Θα είναι μια ευκαιρία να ξεπεράσετε δικούς σας φόβους και ανησυχίες ή ακόμη και τα απωθημένα σας, ώστε να σβήσετε όσες περισσότερες εστίες μπορείτε που σας τα παράγουν. Πλησιάστε στους στόχους σας ή αποκτήστε έναν καινούριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μέσα από μια λογική συνοχή σκέψεων και προβληματισμών, θα διαπιστώσετε πως πλέον δε σας επιτρέπετε να απομακρύνεστε ψυχικά από τον άνθρωπό σας. Καλό το να θέλετε να έχετε την αίσθηση της ελευθερίας σας, αλλά με το να διατηρείτε αποστάσεις, μόνο καλό δεν κάνετε. Πρέπει να αφήσετε το συναίσθημα να λειτουργεί καταλυτικά μέσα σας, ακόμα και απολογητικά με τον εαυτό σας. Απολαύστε την εκτίμηση και το θαυμασμό του συντρόφου σας, αφού τα χρέη του παρελθόντος δε θα επιδρούν τόσο καθοριστικά στις προσωρινές κρίσεις και αποφάσεις σας. Μάθετε να διαχωρίζετε την πραγματική αγάπη της καρδιάς σας με την αγάπη από συνήθεια.

ΖΥΓΟΣ: Ζητήστε έστω και των υστέρων «συγνώμη» από το σύντροφό σας που τον απομονώσατε, για να καταλάβει πως εκτιμάτε την προσφορά και την ανεκτικότητά του. Η στροφή σας αυτή θα βελτιώσει αισθητά τη σχέση σας. Ανταλλάξτε απόψεις και αποκομίστε βαθιές εντυπώσεις από αυτή την ψυχική ανταλλαγή. Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας στις προσωπικές σας στιγμές, που θα είναι πολλές. Εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας για να τον περάσετε μαζί, επικοινωνώντας επί της ουσίας και μαθαίνοντας να αποφεύγετε τους άχρηστους πλεονασμούς που οδηγούν σε παρεξηγήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα αναγκαστείτε να διαπραγματευτείτε μερικά σημαντικά θέματα, που θα αφορούν την κοινή πολιτική που θα κρατήσετε σε οικογενειακά ζητήματα. Οι αδέσμευτοι πιο ώριμοι πλέον, θα μπορείτε να κάνετε μια επιλογή που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Οι ερωτικές πολιορκίες που θα έχετε θα είναι αξιοσημείωτες και παρόλο που θα είστε αρκετά παιχνιδιάρικοι, παράλληλα θα είστε ντροπαλοί για να ενδώσετε εύκολα. Παρόλα αυτά, θα κάνετε ότι μπορείτε για να ικανοποιήσετε τη φιλαρέσκειά σας και στην πορεία θα αποφασίσετε εάν μέσα στα τόσα φλερτ και στη διαθεσιμότητα που θα υπάρχει, θα είναι κάτι που θα σας συγκινήσει περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διάθεσή σας για κέρδος θα σας ωθήσει να βρείτε νέους τρόπους διαχείρισης των χρημάτων σας, ενώ σύντομα θα οδηγηθείτε σε οικονομική ανάκαμψη. Αν και δεν είστε σε πολύ ανθηρή εποχή, θα σας δοθεί η δυνατότητα και η βοήθεια για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Διατηρήστε μέχρι το τέλος του μήνα ακμαίο το ηθικό σας, καλή την υγεία σας και μια καλή κατάσταση στις σχέσεις σας. Προσέξτε τις αποφάσεις που θα πάρετε και μην αφήσετε τα πείσματά σας να σας παρασύρουν σε υπερβολές. Κάντε τις κινήσεις που επιθυμείτε, αλλά αποφεύγοντας να μπλεχτείτε όπου υπάρχει ρίσκο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η φιλική οικειότητα που θα έχετε με κάποιους, θα βοηθήσει τόσο στην εμπιστοσύνη, όσο και στην κατανόηση. Βέβαια, μπορεί οι επαφές σας να καλυτερεύουν, αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην οδηγήσετε τα πράγματα σε υπερβολές. Απερισκεψίες ή κακοπροαίρετα σχόλια θα μπορούσαν εύκολα να διαταράξουν την ισορροπία στις σχέσεις σας, οπότε μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη. Αναγκαία στις σχέσεις σας δεν είναι μόνο η σιγουριά, αλλά και η αντοχή τους στο χρόνο. Η ένταση δε σας ωφελεί και γι’ αυτό πρέπει να βρείτε τρόπους ώστε να αποκτάτε την ισορροπία σας, όταν αυτή χάνεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παρά την καλή επικοινωνία σας θα δυσκολευτείτε αρκετά να πετύχετε τα σχέδιά σας, αφού θα εξακολουθούν να υπάρχουν εμπόδια που θα απαιτούν από εσάς λύσεις.  Ανεξαρτήτως με το τι πρέπει να κάνετε και με το τι είστε έτοιμοι να κάνετε, δείτε με ενθουσιασμό προτάσεις που θα σας γίνουν από συνεργάτες σας, ακόμα και να τις θεωρείτε συντηρητικές. Συγκεντρώστε την προσοχή σας στα χρηματοοικονομικά ζητήματα και ενδεχομένως να νιώσετε πως έφτασε ο καιρός να οργανώσετε τελείως διαφορετικά τον προϋπολογισμό σας ή να κάνετε πιο σφιχτή διαχείριση. Εξεγερθείτε ενάντια σε καθετί που σας προκαλεί το αίσθημα πως καταπιέζεστε.

ΙΧΘΥΣ: Η οργάνωση της σκέψης και η ενίσχυσή της από τον ορθώς διαρθρωμένο λόγο, θα επιτρέψουν τη σωστή αντιμετώπιση των στόχων σας. Είναι σημαντικό να ξέρετε τι πρέπει να προωθήσετε και τι πρέπει να αποφύγετε. Η διάθεσή σας για επέκταση δε θα περιοριστεί μόνο στο υλικό επίπεδο, αλλά θα αναζητήσετε τρόπους για να βελτιώσετε τις γνώσεις σας και να αυξήσετε τις εμπειρίες σας, που όπως πιστεύετε η αξία τους δεν είναι μόνο προσωρινή, αλλά και μελλοντική. Η καθημερινότητά σας θα είναι έντονη, γεμάτη συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές που θα καταναλώνουν όλο το χρόνο σας.