Social Icons

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020


 ΚΡΙΟΣ: Πάρτε ενεργά μέρος στις εξελίξεις και μη μένετε απαθείς στα γεγονότα. Εάν υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες που σας αγχώνουν, τακτοποιήστε τις άμεσα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ορισμένες αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο, θα σας δώσουν ευκαιρίες να εξελιχθείτε. Διαμορφώστε την κατάσταση από τώρα, ώστε να δουλέψει για εσάς αργότερα.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Ασχοληθείτε και βάλτε τέλος σε μια οικογενειακή σας υπόθεση που σας έχει κουράσει. Δείξτε τα κρυφά σας ταλέντα και παράλληλα τονίστε την προσωπικότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια συνάντηση θα σας φέρει κοντά σε ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο για την εξέλιξή σας. Οι άστοχες ενέργειες που έγιναν στο παρασκήνιο, μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

ΛΕΩΝ: Κρατήστε τον περιορισμένο και πολύτιμο χρόνο σας και μην τον σπαταλάτε με ανούσιες συζητήσεις. Τακτοποιήστε υποθέσεις που σας έχουν αγχώσει, το συντομότερο δυνατόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσέξτε τα λόγια που ακούγονται ή που λέτε σε άτομα που έχουν σχέση με το άμεσο περιβάλλον σας. Αναζητήστε καλύτερες παρέες αν θέλετε να νιώσετε πιο δημιουργικά στο χώρο σας.

ΖΥΓΟΣ: Κινηθείτε μόνοι σας και μην περιμένετε από τους άλλους να σας δώσουν αυτά που αξίζετε. Πάρτε με τη βοήθεια της αλάνθαστης κρίσης σας, αποφάσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε και πάλι ζωντανοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αξιοποιήστε γνωριμίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε οικονομικές υποθέσεις που είναι σε κρίση. Για να είστε πιο φυσιολογικοί στις ενέργειές σας, αφήστε να δουλέψει μπροστά η λογική σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σιγουρευτείτε για αυτούς που σας περιβάλλουν, προτού βρεθείτε εκτεθειμένοι. Πρέπει οπωσδήποτε να βρείτε χρόνο, ώστε να ζήσετε μια φλογερή συναισθηματική σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προβείτε σε γενικές εκκαθαρίσεις και μην αφήνετε καταστάσεις να νοσούν. Οι βεβιασμένες κινήσεις δε θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε το χαμένο έδαφος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη, χειριστείτε πρακτικά τις γνώσεις και τα ταλέντα σας. Ανανεώστε τις φιλίες και τις επαφές σας, με ανθρώπους που σας εκφράζουν και σας ταιριάζουν.

ΙΧΘΥΣ: Δεν πρέπει να μπείτε σε σκέψεις, εξαιτίας μιας κατάστασης από το παρελθόν. Με κακή ψυχολογία δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρετε να πάρετε σωστές αποφάσεις.