Social Icons

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε δια ροπάλου άστοχες συζητήσεις και συναντήσεις που δε θα σας οδηγήσουν πουθενά. Αποδράστε από την ρουτίνα της καθημερινότητας, κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να γίνετε πιο δημιουργικοί, δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια νέα προοπτική. Η διαίσθησή σας μπορεί να σας δώσει λύσεις σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε όσους σας πλησιάζουν με δόλο και απολαύστε την παρέα των φίλων σας. Εκφράστε τις απόψεις σας άφοβα και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η καλή διάθεση είναι εγγύηση για να περνάτε καλά, αλλά όχι για να ριψοκινδυνεύσετε σημαντικά πράγματα για εσάς. Εάν ερευνηθούν διλήμματα και εμπόδια, θα λυθούν όλα με λιγότερο κόπο.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να μειώσετε το κενό που υπάρχει στην επικοινωνία σας. Είναι καλύτερο και προτιμότερο να μιλήσετε ξεκάθαρα για αυτά που νιώθετε ή σκέφτεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήσετε τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις να συσσωρεύονται. Κρατήστε μακριά πρόσωπα από το παρελθόν που προσπαθούν να μπουν στη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ: Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ερωτευθεί, χωρίς βέβαια να το παρακάνετε. Να είστε προσεκτικοί στην επιλογή των στενών σας συνεργατών, για να μη σας αποσυντονίσουν κάποια ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οριοθετήστε σωστά τους στόχους σας και αρχίστε να τους εκπληρώνετε έναν -έναν. Για να πετύχετε αυτά που θέλετε, μην οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δραστηριοποιηθείτε για να μπορέσετε να λύσετε εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει. Εάν νιώθετε κουρασμένοι η απογοητευμένοι, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα και περάστε μια όμορφη βραδιά στο σπίτι. Αποφύγετε επιπόλαιες κινήσεις για τα οικονομικά σας θέματα που δεν γνωρίζετε καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιο άτομο της οικογένειάς σας, που σας έχει ανάγκη. Φαίνεται πως πολύ σύντομα θα δικαιωθούν οι σκληρές σας προσπάθειες.

ΙΧΘΥΣ: Οι παρασκηνιακές συζητήσεις δεν οδηγούν σε λύση των προβλημάτων που ήδη υπάρχουν. Προτιμήστε να βγείτε και να διασκεδάσετε από το να χαλάτε τη διάθεσή σας για τον οποιοδήποτε.