Social Icons

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2020


Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 


Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Αύγουστος...

 
Στις 1 ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, φέρνουν ένταση, νεύρα και εκρηκτικές συμπεριφορές. Η ανασφάλεια θα κυριαρχεί ωθώντας σας να κρατάτε αμυντική στάση.

Στις 2 ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, θα σας κάνει να συμπεριφέρεστε απότομα απέναντι στους άλλους δημιουργώντας εκνευρισμό και αντιπαραθέσεις. Χαμηλώστε τους τόνους και μην αφήνετε τη γλώσσα σας να τρέχει χωρίς σταματημό.

Στις 3 η Πανσέληνος στον Υδροχόο, βγάζει στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα. Απροσδόκητες εξελίξεις και εκπλήξεις έρχονται σε σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές. Θα αναγκαστείτε να αλλάξετε τον τρόπο που κινείστε και να εκμεταλλευτείτε τις δυνάμεις που είχατε βάλει στο χρονοντούλαπο. Διαχειριστείτε με σύνεση νομικές και οικονομικές εκκρεμότητες πριν καταλήξετε σε αποφάσεις. Πλησιάστε άτομα εμπιστοσύνης που μπορούν να σας στηρίξουν και να σας ενθαρρύνουν και προσδιορίστε τις ανάγκες σας. Σε κοινωνικό επίπεδο η συγκεκριμένη έκλειψη προκαλεί αναταραχές, εγκληματικές ενέργειες, παρασκήνιο, ξεσπάσματα, ενώ δε θα λείψουν και οι κρυφοί εχθροί. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρο, Λέων, Σκορπιό, Υδροχόο) του 2ου δεκαημέρου. Ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Κρόνο ανάδρομο στον Αιγόκερω, εντείνει τις πιέσεις στον επαγγελματικό χώρο και κατά συνέπεια και την κούραση. Η επικοινωνία με συνεργάτες και άτομα κύρους θα δυσκολέψει, ενώ οι απαιτήσεις θα αυξηθούν. Αποφύγετε νέα ξεκινήματα ή υπογραφές συμβολαίων.

Στις 4 ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με το Δία ανάδρομο στον Αιγόκερω, προκαλεί λάθη, διαφωνίες και εκνευρισμό. Μην καταπιαστείτε με τίποτα έξω από τα σχέδιά σας.

Στις 6 ο Ερμής περνάει στο Λέοντα και ο τρόπος που θα επικοινωνείτε με τους άλλους γίνεται πιο απόλυτος και άμεσος. Παράλληλα αυξάνεται η δυναμικότητά σας βάζοντας σε εφαρμογή νέα σχέδια και ιδέες, ενώ θα έχετε και αυξημένη διάθεση για διακοπές και χαλάρωση. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους).

Στις 8 η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο, και θα αποζητάτε την ηρεμία, τη γαλήνη, την ασφάλεια και την αρμονία στον οικογενειακό σας χώρο. Εκμεταλλευτείτε σωστά το χρόνο σας  για να γεμίσετε μπαταρίες και να κατασταλάξετε σε αποφάσεις για το μέλλον σας. Αποφύγετε όσοι είστε δεσμευμένοι παραστρατήματα, καθώς θα είστε επιρρεπείς σε πειρασμούς. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

Στις 10 ο Ερμής στο Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, κάνει τη μέρα ακατάλληλη για να προχωρήσετε σε νέες συμφωνίες ή συνεταιρισμούς, καθώς τα απρόοπτα δε θα βοηθήσουν σε υλοποιήσεις σχεδίων.

Στις 13 ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, βγάζει στην επιφάνεια όλα τα πάθη και τις ανασφάλειες με αποτέλεσμα οι καυγάδες να έχουν τον πρώτο ρόλο με κρίσεις ζήλιας, κτητικότητας και εκδικητικότητας. Μη σπαταλήσετε την ενέργειά σας, για να αποφύγετε ψυχοσωματικά προβλήματα.

Στις 15 ο Ουρανός σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, θα δοκιμάσει τις αντοχές σας και θα ανατρέψει τις ισορροπίες. Η κυκλοθυμία και η εριστικότητα θα έχουν τον πρώτο ρόλο, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχετε τον τρόπο που εκφράζεστε ώστε να μη δημιουργούν δυσάρεστες εκπλήξεις στις σχέσεις σας.

Στις 16 ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό, είναι καλή όψη για νέα ξεκινήματα και διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων. Κάντε βήματα που θα σας πάνε πιο κοντά στην επιτυχία. 

Στις 17 ο Ερμής στο Λέοντα σε τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό, αυξάνει τη δημιουργικότητα και βοηθάει σε διεκδικήσεις. Συλλέξτε πληροφορίες, οργανώστε σωστά το χρόνο σας και όλα θα κυλούν ομαλά.

Στις 18 με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα, πρωτοβουλίες και σταθερότητα στις αλλαγές θα προωθήσουν σε νέα σχέδια και στόχους. Η αισιοδοξία που θα επικρατεί θα αυξήσει τις δημιουργικές τάσεις, αλλά και τον ερωτισμό σε προσωπικό επίπεδο. Αποφύγετε ουτοπικές καταστάσεις που θα σας απομακρύνουν από τους στόχους σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, Διέλευση που προκαλεί απρόοπτα και εκπλήξεις, γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα, προτάσεις για συνεργασίες και επαφές με άτομα από το παρελθόν.

Στις 21 ο Ερμής περνάει στην Παρθένο, που είναι σε κυριαρχική θέση. Θα μπορείτε να εστιάσετε στις ιδέες σας και να τις κάνετε πράξεις. Επεξεργαστείτε δεδομένα και αναθεωρήστε ότι δεν προχωράει. Με σωστή οργάνωση και μεθοδικότητα μπορείτε να πετύχετε ευνοϊκά αποτελέσματα. Βάλτε σε τάξη τα συναισθήματά σας, αφήνοντας στην άκρη πάθη που οδηγούν σε λάθη. Καθώς ο Ερμής είναι κυβερνήτης της Παρθένου, θα δεχθείτε αρκετά δώρα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Με κινητήρια δύναμή σας τη λογική, μπορείτε να πετύχετε περισσότερα απ’ όσα νομίζετε. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθείς).

Στις 24 ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Αιγόκερω, εντείνει τις ανησυχίες και τα άγχη τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό. Κρατηθείτε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις που θα χαλάσουν την εικόνα σας, αλλά και την ψυχολογία σας.

Στις 25 ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, διευκολύνει τις αλλαγές και κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις. Θα πάρετε αρκετές πληροφορίες για την πορεία των σχεδίων σας που θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με το Δία ανάδρομο στον Αιγόκερω, οδηγεί σε ακρότητες και υπερβολές. Μη γίνετε θύμα καταναλωτισμού γιατί θα χαλάσετε την οικονομική σας πορεία. 

Στις 27 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, ομορφαίνει τις προσωπικές σας σχέσεις αλλά θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλό προφίλ όταν θα γίνονται λόγια για τρίτα πρόσωπα που δεν είναι παρόντα.

Στις 29 ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με το Δία ανάδρομο στον Αιγόκερω, αυξάνει επαφές και συναντήσεις επαγγελματικού χαρακτήρα. Δώστε προσοχή στη λεπτομέρεια πριν πάρετε αποφάσεις.

Στις 30 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, κάνει τη μέρα ακατάλληλη για συνεργασίες, νέα επιχειρήματα ή επενδύσεις. Τα προβλήματα που θα προκύψουν δε θα σας αφήσουν να κινηθείτε ελεύθερα. Ο Ερμής στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, απαιτεί να προφυλαχθείτε από άτομα που θα σας δώσουν υποσχέσεις καθώς η υπερβολή θα σας ωθήσει σε εξαπατήσεις. Αποφύγετε επαγγελματικές συναντήσεις.