Social Icons

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Μην είστε εριστικοί στο σύντροφό σας, ειδικά αν η σχέση σας είναι καινούρια και αδοκίμαστη. Οι εντάσεις μεταξύ σας είναι μεγάλες και θα βγουν αρκετά παράπονα στην επιφάνεια.

ΤΑΥΡΟΣ: Υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή να σας δώσουν ικανοποίηση, απ’ το να μαλώνετε για τα χρήματα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, τώρα που βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάποιες στιγμές νιώθετε πως ο σύντροφός σας αμφιβάλλει για την αγάπη που σας έχει, αλλά θα σας περάσει σύντομα. Μπορεί να μη σας αφιερώνει όσο χρόνο θα θέλατε, αλλά τα πράγματα είναι καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απολαύστε τη γαλήνη και την αρμονία ανάμεσά σας, αφού τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την τέλεια σχέση σας. Η τάση σας για απομόνωση θα γίνει αισθητή και από το ευρύτερο περιβάλλον σας.

ΛΕΩΝ: Ακόμα και αν αυτό πονάει, είναι καιρός να δείξετε περισσότερη ειλικρίνεια στη σχέση σας. Μη σας πιάνουν καχυποψίες και ζήλιες που μπορούν να τη βάλουν σε κίνδυνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πλησιάστε λίγο παραπάνω το ταίρι σας, για να μπορέσει ευκολότερα να στηρίξει εσάς και τις ανάγκες σας. Η καριέρα του έχει προτεραιότητα και θα σας κατηγορήσει δικαίως ότι δεν ενδιαφέρεστε για την πορεία του.

ΖΥΓΟΣ: Παραμείνετε διαλλακτικοί με τους φίλους σας και προσπαθήστε διακριτικά να υπερασπίσετε τη θέση σας. Μην το βάζετε εύκολα κάτω, γιατί δεν είναι τόσο δύσκολο να πετύχετε τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πράγματα που δεν μπορείτε να τα πραγματοποιήσετε, είναι προτιμότερο να μην τα υπόσχεστε καθόλου. Για να είναι πιο δημιουργικές οι δραστηριότητές σας, πρέπει να βρείτε τις κατάλληλες εμπνεύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακολουθήστε αυτό που επιτάσσουν οι ανάγκες σας, έτσι ώστε να νιώσετε ικανοποίηση. Η δράση και η αντίδραση θα χαρακτηρίσει τις συμπεριφορές των άλλων και θα δώσει σταθερές βάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην παραμελείτε άλλο τον εαυτό σας, αλλά κάντε πράξη τα αιτήματά σας. Περιορίστε την εξωστρεφή συμπεριφορά, αλλά αφήστε την ατμόσφαιρα χαλαρή και πολλά υποσχόμενη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσαρμοστείτε στα δεδομένα, ακόμα και αν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Δείτε το νέα δοκιμασία για εσάς το να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

ΙΧΘΥΣ: Οι αλλαγές που θα γίνουν στη ζωή σας θα καλυτερέψουν τον οικονομικό σας τομέα. Μην εμπλακείτε σε ιστορίες συμπαράστασης ανθρώπων που δεν αξίζουν να ανήκουν στους φίλους σας.