Social Icons

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Λάβετε τα απαραίτητα μέτρα γιατί θα αποκαλυφθούν αυτοί που δεν είναι με το μέρος σας. Οτιδήποτε και αν κάνετε πατήστε στη γη, γιατί ίσως η προσγείωση να είναι ανώμαλη.

ΤΑΥΡΟΣ: Υποχωρήστε καθώς οι κόντρες με κοντινά πρόσωπα θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Για να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες σας, ζητήστε βοήθεια και προγραμματίστε σωστά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η τύχη θα σας βοηθήσει σε κάθε σας δραστηριότητα, οπότε κινηθείτε σωστά. Αφού η καρδιά σας ανήκει αλλού, μην την προδίδετε από ένα πείσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι απαραίτητο να κινητοποιηθείτε και να κάνετε νέα σχέδια για το άμεσο μέλλον. Εκφραστείτε για να εκτονωθείτε και μην κρύβεστε από αυτούς που σας ξέρουν καλά.

ΛΕΩΝ: Δε θα αποφύγετε την κούραση αν τα αφήνετε όλα για την τελευταία στιγμή. Η σκέψη σας είναι διαρκώς σε αυτά που περνούν κάποια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σταθείτε δυναμικά στο ύψος των περιστάσεων και μην αμφιταλαντεύεστε. Μη χαλαρώσετε γιατί αν η απόδοσή σας πέσει κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν.

ΖΥΓΟΣ: Οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν αν επικεντρωθείτε στη δουλειά σας. Εκδηλώστε τα πραγματικά σας αισθήματα και πάψτε να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή δε θα σας άρεσε να σας κάνουν το ίδιο, μη τα βάζετε με άτομα που δε φταίνε σε τίποτα. Αρχίζει να τονίζεται ιδιαίτερα η ανάγκη σας για συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε νέες ισορροπίες ανάμεσα στις ευκαιρίες δημιουργίας και τα εμπόδια. Ο καινούριος κύκλος που θα ανοίξει θα σας κάνει πιο δυνατούς και θα σας προετοιμάσει για τις μεγάλες επιτυχίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να είστε λιγότερο ρομαντικοί και περισσότερο πρακτικοί, ώστε να αποκτήσετε μεγαλύτερη αίσθηση του μέτρου και πειθαρχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προβάλετε τη δουλειά και τις ικανότητές σας, ενώ παράλληλα αποδεχθείτε εξόδους, προσκλήσεις από φίλους και συνεργάτες σε εκδηλώσεις.

ΙΧΘΥΣ: Θα αρχίσετε να βρίσκετε τη φόρμα σας και να αντιμετωπίζετε με χιούμορ ακόμα και κάποιες σκληρές κριτικές που μπορεί να δεχθείτε από άτομα του εργασιακού σας χώρου.