Social Icons

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ 2020


Όλοι οι πλανήτες και τα ουράνια σώματα μετακινούνται συνεχώς μέσα στο Σύμπαν και κάθε χρόνο διαμορφώνουν ένα νέο πλανητικό σχέδιο στον ουρανό. Από αυτές τις διαμορφώσεις, κάποια κοσμική ενέργεια αναδύεται και μας επηρεάζει εδώ στη Γη, όπου την παρακολουθούμε για να έχουμε τις αστρολογικές μας προβλέψεις..


Ένας από τους αγαπημένους μας πλανήτες η Αφροδίτη, μας βοηθάει να μάθουμε περισσότερα σε ζητήματα αγάπης, καθώς αντιπροσωπεύει τη  Θεά της αγάπης και της ομορφιάς. 

Μπαίνοντας στο 2020 η Αφροδίτη σας δείχνει από το ξεκίνημα πόσο σας αγαπάει, αφού σκεπάζει όλους με ένα μανδύα ευτυχίας και χαράς ώστε να αναζητήσετε μια σχέση ή να μεγαλώσετε τη φλόγα μέσα σας εσείς που δεν είστε μόνοι. Όσοι δεν μείνατε ικανοποιημένοι το 2019, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να αφήσετε στο παρελθόν ότι δε θέλετε ή σας πλήγωσε και να τραβήξετε νέα μονοπάτια. Ίσως, να είναι δύσκολο να αντιμετωπίσετε ορισμένες καταστάσεις κοιτάζοντάς τις πρακτικά, αλλά θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο αν πραγματικά θέλετε να οργανώσετε τα ζητήματα της καρδιάς σας.

Εάν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε μια μακροπρόθεσμη σχέση, οι πιθανότητες θα είναι υψηλές. Όμως, αν προτιμάτε να είστε μόνοι για να ανακαλύψετε τις πραγματικές σας επιθυμίες, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να το πράξετε. Αυτό που ζητά η Αφροδίτη από εσάς το 2020, είναι να είστε ευγενικοί και προσεκτικοί όταν συνδέεστε συναισθηματικά και να μην παραμελήσετε μερικές μικρές λεπτομέρειες σε περίπτωση που έχετε μια σχέση ή θέλετε να ξεκινήσετε μία νέα. Ποιες είναι αυτές;  Ένα λουλούδι στα γενέθλια, ένα μήνυμα για καληνύχτα, ένα τηλέφωνο τη σωστή στιγμή… μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να ενισχύσουν μια σχέση ή να επηρεάσουν την πορεία των γεγονότων προς την κατεύθυνση που θέλετε.

Καθώς θα περνούν οι μέρες σκεφτείτε σοβαρά την αναδιοργάνωση και τη σταθεροποίηση των συναισθημάτων σας, ειδικά αν δεν είστε ευχαριστημένοι με την παρούσα κατάσταση στη ζωή σας.

Το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς, θα συναντήσετε ένα ιδιαίτερα γοητευτικό άτομο, αλλά ίσως να μην συνειδητοποιήσετε πόσο σημαντική θα είναι η γνωριμία σας, καθώς αργότερα τα πράγματα θα εξελιχθούν γρήγορα. Με το πρόσωπο που θα γνωρίσετε, θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις και ξεκινώντας από αυτές, τα πράγματα θα προχωρήσουν ανεπαίσθητα σε πιο βαθιά συναισθήματα.

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων και Τοξότης ) θα είναι πιο ευνοημένα το 2020 από τα υπόλοιπα σε συναισθηματικό επίπεδο και θα γευτούν την αγάπη, είτε είναι δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθείς) θα καταφέρουν με αρκετή προσπάθεια και προβλήματα την ενίσχυση των σχέσεών τους. Οι αδέσμευτοι θα έχετε περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες να συναντήσετε άτομα που σας ταιριάζουν από τον Ιούνιο και μετά.

Τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος) θα έχετε συναισθηματική ηρεμία. Δίδυμοι και Ζυγός, θα προχωρήσετε σε επισημοποιήσεις εφόσον δεν υπάρχει χάσμα στη σχέση σας, ενώ οι Υδροχόοι δε θα είστε τόσο δραστήριοι.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως) θα ζήσουν μια διφορούμενη χρονιά, αφού το 2020 από τη μία θα σημειώνετε πρόοδο στις σχέσεις σας και από την άλλη θα γυρίζετε πίσω.


Λίγο πιο αναλυτικά…

Κριός: Θα γευθείτε τον έρωτα και θα είστε το κέντρο της προσοχής. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε πολλές όμορφες βραδιές με το ταίρι σας και θα δείτε τη σχέση σας να γίνετε πιο ζεστή. Οι ελεύθεροι θα έχετε την άνεση να αποπλανήσετε το πρόσωπο που επιθυμείτε, οπότε ετοιμαστείτε.


Ταύρος: Ετοιμαστείτε για μια χρονιά γεμάτη ρομαντισμό,  καθώς η σχέση σας θα περάσει σε άλλο επίπεδο και θα συνειδητοποιήσετε ότι μαζί μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Οι αδέσμευτοι θα είστε λίγο απογοητευμένοι, αλλά φέτος θα συναντήσετε το άτομο που θα σας κάνει να πιστέψετε ξανά στην αγάπη.


Δίδυμοι: Δεν υπάρχει κάτι που θέλετε να αλλάζετε στη σχέση σας, αφού μπορεί να υπάρχουν κάποιες δύσκολες στιγμές αλλά η αγάπη σας θα ανθίζει με τρόπους που δεν περιμένατε. Όσοι είστε μόνοι θα βρείτε εντελώς τυχαία το πρόσωπο που θα σας συγκλονίσει, οπότε κάντε υπομονή.


Καρκίνος: Θέλετε ελευθερία αλλά καθώς ο σύντροφός σας δεν έχει τις ίδιες επιθυμίες, αν ενδιαφέρεστε για τη σχέση σας σεβαστείτε ότι δεν μπορείτε να είστε μαζί και να παίζετε σε άλλα χωράφια, γιατί θα υπάρξει χάσμα μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι ακολουθήστε κάποιο πρόσωπο που δεν είναι ο συνηθισμένος τύπος για εσάς. Ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος για να δείτε τη σπίθα να γεννιέται, αλλά σύντομα θα γίνει φωτιά.


Λέων: Ο ρομαντισμός δεν είναι το δυνατό σας σημείο, αλλά το ταίρι σας θα κάνει ότι μπορεί για να φέρει το πάθος και τον ενθουσιασμό στη σχέση σας. Οι ελεύθεροι αποδεχθείτε προσκλήσεις για εξόδους, καθώς το 2020 θα μπει στη ζωή σας εκείνο το πρόσωπο που θα σας ξυπνήσει συναισθήματα για να προχωρήσετε σε σχέση.


Παρθένος: Η οικειότητα και ο ρομαντισμός θα έχουν σημαντική θέση στη ζωή σας. Η τρυφερότητα που θα δείχνετε στο ταίρι σας θα αποκαταστήσει την αρμονία στη σχέση σας. Οι ελεύθεροι ετοιμαστείτε για ένα καλοκαίρι γεμάτο πάθος με ένα πρόσωπο που θα εμφανιστεί ξαφνικά και θα ζεστάνει την καρδιά σας.


Ζυγός: Η σχέση σας θα είναι γεμάτη ρομαντισμό, οπότε μην προχωρήσετε σε ακραίες αλλαγές που θα απογοητεύσουν το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους και μην παθιάζεστε να κάνετε με το ζόρι σχέση, γιατί κινδυνεύετε να βρεθείτε παγιδευμένοι σε κάτι που δε θέλετε.


Σκορπιός: Αποδεχθείτε πως σε μια σχέση δεν μπορείτε να λειτουργείτε σα να είστε μόνοι σας και να λειτουργείτε αυτόνομα, για να κατανοήσει το ταίρι σας πως η ελευθερία που ζητάτε δεν είναι παράλογη. Όσοι είστε μόνοι και θέλετε να αποκτήσετε μια σταθερή σχέση, αφήστε τον εαυτό σας ανοιχτό στο ρομαντισμό.


Τοξότης: Αφήστε το παρελθόν και κοιτάξτε στο μέλλον αφιερώνοντας λίγο χρόνο για να καταλάβετε τι θέλετε και σίγουρα δε θα βαρεθείτε. Οι δεσμευμένοι θα εντυπωσιαστείτε από το ταίρι σας που θα κάνει την αγάπη σας ένα συναρπαστικό παιχνίδι, γεμάτο  ενδιαφέρουσες ανατροπές. 


Αιγόκερως: Δε θα σας λείπει ούτε το πάθος, ούτε η ενέργεια, ώστε να βρεθείτε περιτριγυρισμένοι από άτομα που θέλουν να τραβήξουν την προσοχή σας και να προχωρήσετε σε σχέση. Για εσάς που είστε δεσμευμένοι είναι η καλύτερη στιγμή για να αλλάξετε συνήθειες και να προσεγγίσετε περισσότερο το ταίρι σας.


Υδροχόος: Η Αφροδίτη σας προτρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε το ταίρι σας και να περάσετε πιο πολύ χρόνο μαζί του αυτή τη χρονιά για να γίνει η σχέση σας πιο έντονη και πιο παθιασμένη.  Οι ελεύθεροι θα μπείτε στη διαδικασία να διαλέξετε εσείς ταίρι, αφού θα είστε αντικείμενο αγάπης για πολλούς.


Ιχθείς: Εάν θέλετε η σχέση σας να ευδοκιμήσει και να μην αισθάνεστε μοναξιά, πρέπει να εξηγήσετε στο ταίρι σας πως αισθάνεστε. Και αν οι αδέσμευτοι θεωρείτε την αγάπη όνειρο θερινής νυκτός, σύντομα θα βρείτε το άτομο που θα σας αλλάξει τη ζωή.