Social Icons

Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Κυριακή 7 έως 13/7/19


ΚΡΙΟΣ: Η διαίσθησή σας δε θα είναι κακή, καθώς θα έχετε μονίμως την προδιάθεση ανανέωσης. Όμως, καλό θα ήταν να έχετε μια κάποια αυτοσυγκράτηση για να μην προκύψουν αλλοπρόσαλλες καταστάσεις ή παρασυρθείτε από επιφανειακά πράγματα. Όσοι παραμένετε αδέσμευτοι και είστε στην αναζήτηση συντρόφου θα έχετε αρκετές ερωτικές στιγμές, αλλά θα σας είναι δύσκολο να κατασταλάξετε κάπου. Να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας και να μην είστε καχύποπτοι εξαιτίας αυτών που ζήσατε στο παρελθόν, γιατί αν προκύψει κάτι σοβαρό, αξίζει τον κόπο να το κυνηγήσετε.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ασχοληθείτε με καινούρια πράγματα και μην προσπαθήσετε να επανασυνδεθείτε με άτομα που έχετε χωρίσει, γιατί το μόνο που θα βγει από αυτή την ιστορία, είναι να γεμίσετε διλήμματα. Σας χρειάζεται μια ουσιαστική ερωτική ανανέωση και όχι ξαναζεσταμένο φαί. Προετοιμαστείτε ψυχικά για μια νέα γνωριμία. Οι δεσμευμένοι δε θα συναντήσετε προβλήματα με το σύντροφό σας, γιατί αφού είστε ευχαριστημένοι η σχέση σας θα πηγαίνει προς το καλύτερο. Φροντίστε να την ανανεώσετε και να ξυπνήσετε τον ενθουσιασμό μεταξύ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εντοπίστε τα προφανείς λάθη από την πλευρά σας στις επιλογές σας για να σταματήσετε να ρίχνετε στο σύντροφό σας ευθύνες που σας αναλογούν και προβάλετε την ανάγκη σας να δώσετε τέλος στην επίμονη τακτική της συναισθηματικής προσκόλλησης που σας οδηγεί σε αδιέξοδα. Το γενικό κλίμα αμφισβήτησης θα σας ωθήσει σε αρκετές αναθεωρήσεις του αισθηματικού σας κατεστημένου και δεν αποκλείεται τις μέρες που θα ακολουθήσουν να οδηγηθείτε σε εκκεντρικές και πέραν του πρέπει καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επικοινωνήστε με τους συνεργάτες σας και να βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, αλλά να είστε προσεκτικοί στους χειρισμούς που θα κάνετε γιατί το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να είστε εγκρατείς. Θα έχετε αρκετό χρόνο για να προγραμματίσετε τα σχέδιά σας και η επιτυχία ή η αποτυχία, θα εξαρτηθεί καθαρά από τις δικές σας κινήσεις. Μπορείτε να βρείτε τους σωστούς δρόμους μέσα από συζητήσεις για να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να πετύχετε τους στόχους σας.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να μειώσετε τον εκνευρισμό σας που αυξάνει την τάση που έχετε για προστριβές. Εάν δε δείξετε υπομονή και ψυχραιμία, θα προκαλέσετε εντάσεις και στον επαγγελματικό σας χώρο. Ηρεμήστε, για να μπορέσετε να προωθήσετε τα σχέδια και τις υποθέσεις σας και να επωφεληθείτε. Χρησιμοποιήστε το διάλογο σαν την καλύτερη τακτική, διατηρώντας παράλληλα μια μυστικότητα γύρω από τις κινήσεις σας, για να νιώσετε πιο ασφαλείς. Εάν νιώθετε ότι έχετε ένα μέτρο προστασίας ίσως σταματήσετε να είστε τόσο καχύποπτοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα γίνουν αρκετές προσπάθειες από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για να περάσετε καλά και όσο και αν μεσολαβήσουν κάποιες καταστάσεις, εσείς θα βρείτε τον τρόπο να συνεννοηθείτε με άτομα που τους αρέσουν πραγματικά οι φιλίες, οι συναναστροφές και οι συνεργασίες. Δε θα σας είναι δύσκολο να τα καταφέρετε, καθώς οι γύρω σας θα σας πλησιάζουν περισσότερο. Προσέξτε μόνο να μην καλομάθετε και στη συνέχεια θα χρειάζεστε μόνιμα συμπαράσταση για να λειτουργήσετε σωστά από μόνοι σας.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να μην εντάξετε τις προσωπικές σας σχέσεις στα εργασιακά σας ζητήματα, γιατί θα υποστείτε κόπωση προσπαθώντας να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας και να επανέλθετε στη δυναμικότητα που είχατε όταν ξεκινήσατε. Οι καταστάσεις που θα έχετε να αντιμετωπίσετε στον εργασιακό σας χώρο στα τρέχοντα θέματα δε θα είναι τόσο εύκολες, αλλά αν η δουλειά δε σας έχει γίνει ρουτίνα και μπορέσετε να εκφράσετε όλη σας τη δημιουργικότητα, τα πράγματα θα είναι πολύ θετικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χαρείτε τις μέρες που έρχονται και αφήστε για αργότερα συζητήσεις που θα διογκώσουν κάποια προβλήματα και θα σας αναγκάσουν να πάρετε αποφάσεις που δεν είστε έτοιμοι. Συνδυάζοντας λογική και συναίσθημα θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το ερωτικό σας τοπίο. Μάθετε να έρχεστε σε επαφή με τις ανάγκες σας, ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά της πορείας της σχέσης σας.
Θα επηρεαστεί αρνητικά τη συμπεριφορά σας προς φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ωθώντας σας σε εντάσεις και συγκρούσεις μαζί τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα λάθη που έχετε κάνει έρχονται στο μυαλό σας σαν ταινία, κάνοντάς σας να πιέζεστε ακόμα περισσότερο αφού θα εξακολουθεί να σας είναι δύσκολο να παραδεχτείτε πως εσείς είστε οι υπεύθυνοι για ότι έγινε. Προτιμάτε να βρίσκετε εξιλαστήρια θύματα για τα σφάλματά σας παρά να δείτε την πραγματικότητα. Πρέπει να σταματήσετε να λειτουργείτε κατά αυτόν τον τρόπο και να αποκτήσετε αυτογνωσία, για να προχωρήσετε μπροστά και να μη χάνετε χρόνο σε πισωγυρίσματα ή σε άρρωστες καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το φλογερό ταμπεραμέντο σας θα αποβεί ιδιαίτερα χρήσιμο στο να κάνετε καινούριες γνωριμίες που θα σας τονώσουν ψυχικά και θα σας χαρίσει αρκετές ερωτικές περιπέτειες και μικρά φλερτ. Θα υπάρχει αφθονία σε προσκλήσεις από φίλους, πάρτι και έξοδοι για διασκέδαση. Παρόλο που με έξυπνες κινήσεις θα έχετε μεγάλη άνοδο σε οικονομικό και επαγγελματικό τομέα, η μέρα ξεκινάει βρίσκοντας σας προβληματισμένους σε ότι έχει σχέση με παιδιά και οικογένεια και κάνοντάς σας να νιώθετε ιδιαίτερα αδύναμοι να αντιμετωπίσετε πρόσωπα και καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ένας καλός τρόπος να βρείτε τις ισορροπίες σας είναι να αποφύγετε παρασκηνιακές καταστάσεις και αντιπαραθέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορεί αν κινηθείτε μυστικά να ανακαλύψετε κάτι που σας φαίνεται χρήσιμο, αλλά μια λανθασμένη κίνηση μπορεί να ανατρέψει αυτό που έχετε στο μυαλό σας και αντί να χτίσετε πιο γερές σχέσεις, να τις γκρεμίσετε και να χαρακτηριστείτε περίεργοι ή κακοπροαίρετοι. Δείξτε αφοσίωση στα ομαδικά σχέδια για να σας βοηθήσουν και οι άλλοι στην πορεία.

ΙΧΘΥΣ: Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε, καθώς αυτές οι μέρες δεν είναι κατάλληλες για να ασχοληθείτε εντατικά με τα εργασιακά σας θέματα, αλλά ούτε και για να προβείτε σε ανοίγματα. Εξάλλου, στην πορεία οι επιλογές σας θα είναι τόσες, όσες ακριβώς χρειάζεστε για να νιώσετε ευτυχισμένοι και δημιουργικά συμπληρωμένοι. Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με σωστό τρόπο με τα οικογενειακά σας πρόσωπα και ζητήστε τους να σας στηρίξουν στις δύσκολες περιόδους που περνάτε κατά καιρούς.