Social Icons

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Αναπτύξτε όσο μπορείτε περισσότερο τις δραστηριότητές σας, αποφεύγοντας άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείτε σε περιττά έξοδα, γιατί δε χρειάζεται να ανακόψετε την οικονομική σας πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην ξεχάσετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας προκειμένου να ενδυναμώσετε την «ψυχή» σας και να την απελευθερώσετε από παγίδες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή τη ζωή δεν τη περιγράφουμε αλλά τη ζούμε ακόμα και αν έχει τα περίεργά της, προσπαθήστε να κρύψετε ότι χρειάζεται αλλά και να ζήσετε τις στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναβάλετε ουσιαστικές οικονομικές συζητήσεις για μια άλλη μέρα. Η καθιέρωσή σας στον επαγγελματικό χώρο θα έρθει μόνο εάν είστε υπομονετικοί.

ΛΕΩΝ: Από εσάς θα εξαρτηθεί πόσο θα αντέξετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύντροφός σας.  Οι προοπτικές  να αναπτυχθεί ο έρωτάς σας πολλές και αξίζει τον κόπο να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα πράγματα ηρεμούν και αυτό σας βοηθάει να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Οι διαφωνίες και οι καθυστερήσεις αυτών που έχετε υποσχεθεί θα επιβαρύνουν το κλίμα στον οικογενειακό σας χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Οι πιθανότητες για διαμάχες και διαφωνίες θα είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά. Το πρόβλημα που υπάρχει είναι ποιος θα στηρίξει ποιον στη δύσκολη στιγμή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εσείς είστε αυτοί που προκαλείτε τις ανατροπές στη σχέση σας όταν όλα είναι καλά. Δεχτείτε την αλήθεια σε αυτά που λέει το ταίρι σας και αφήστε κατά μέρους εικασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επανεξετάστε τις διάφορες ιεραρχίες μέσα στον επαγγελματικό σας τομέα και την εργασία. Η επικοινωνία και οι νέες συνεργασίες θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση των οικονομικών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα κρυφά ή φανερά χτυπήματα πίσω από την πλάτη πρέπει να βρουν ένα τέλος. Μη βασιστείτε σε υποσχέσεις φίλων επειδή επιθυμείτε διακαώς τη στήριξη από το περιβάλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιβάλετε να θέσετε μια νέα θέση πραγμάτων για να μπορέσετε να αποδώσετε στο έπακρο. Διαπραγματευτείτε με τους συνεργάτες σας και αναπτύξτε τη διπλωματική σας ικανότητα.

ΙΧΘΥΣ: Προστατέψτε τον εαυτό σας από κρυφούς εχθρούς και μην απομονώνεστε. Προσέχετε τις συναλλαγές σας και αποφύγετε να προβείτε σε επενδυτικά διαβήματα.