Social Icons

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Επιδιώξτε να φέρετε βελτίωση σε όσες από τις σχέσεις σας νοσούν ή ακόμα και να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας δε θα επιφέρουν παρενέργειες στις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκμεταλλευτείτε την κοινωνικότητά σας και προετοιμάστε το έδαφος με συζητήσεις και επαφές στον εργασιακό χώρο, ώστε να ευνοηθεί το όποιο ξεκίνημα σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας είναι μία εκδρομή. Να είστε υπομονετικοί στις ξαφνικές εξάρσεις των γύρω σας και μη βιάζεστε να απαντήσετε όταν ακούτε κάτι που δε σας αρέσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην πτοηθείτε, γιατί δίπλα σας θα υπάρχουν άνθρωποι που θα σας στηρίξουν στις αποφάσεις σας και θα σας δώσουν απλόχερα τη συμπαράστασή τους.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να είστε συνεπείς και να διατηρείτε το μέτρο. Αποφύγετε ακραίες καταστάσεις και κρατηθείτε μακριά από καταχρήσεις που θα βλάψουν τον οργανισμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα σας απασχολήσουν και πάλι τα οικονομικά σας που όπως φαίνεται θα είναι και ο κύριος τομέας που σας τραβάει το ενδιαφέρον σας.

ΖΥΓΟΣ: Το στυλ και η έμφυτη λεπτότητα σας βρίσκει έκφραση μέσα από τις σχέσεις, οπότε τα παιχνίδια κυριαρχίας δεν έχουν καμία θέση μέσα σε αυτές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε να υποπέσετε στο παράπτωμα της καταναλωτικής μανίας, για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων που δε θα σας είναι ευχάριστες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διατηρώντας μια καλή πορεία στο συναισθηματικό σας τομέα, θα ανεβάζετε συνεχώς την ψυχολογία σας και αρχίσετε να αισθάνεστε όμορφα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βγείτε έξω και διασκεδάσετε με τους φίλους ή το σύντροφό σας, αφήνοντας πίσω σκέψεις που θα μπορούσαν να σας γεμίσουν αρνητική ενέργεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η άνοδος και η επέκταση στον εργασιακό χώρο, θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις προσδοκίες σας, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι για όλα.

ΙΧΘΥΣ: Χρησιμοποιώντας σωστά την επιμονή και τη σταθερότητα για την επίτευξη των στόχων σας, θα δεχτείτε προτάσεις για συνεργασίες που μπορεί να σας γίνουν από φιλικά σας πρόσωπα.