Social Icons

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Με υπομονή και επιμονή θα καταφέρετε να πείσετε τους συνεργάτες σας για τα σχέδιά σας. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και βάλτε αυτούς που έχουν παρεκτραπεί στη θέση τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα σας δοθούν ευκαιρίες για να κάνετε κάποιες ουσιαστικές ανάγκες στο χώρο του σπιτιού σας. Ζητήστε από τους άλλους αποδείξεις για αυτά που ισχυρίζονται ότι μπορούν να σας προσφέρουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Όταν πεισμώνετε είναι δύσκολο οι άλλοι να σας δικαιώσουν για τις απόψεις σας. Φροντίστε να είστε πιο διαλλακτικοί χωρίς να επιτρέπετε να σας βάζουν στο μικροσκόπιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η πλούσια φαντασία θα σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε άψογα στις ανάγκες σας. Με τη βοήθεια της λογικής και της σύνεσης, δώστε λύσεις στα προβλήματά σας.

ΛΕΩΝ: Έχετε τον τρόπο σας να ισχυροποιήσετε τη θέση σας στον επαγγελματικό χώρο. Μην αφήσετε εξωγενείς παράγοντες να σας περιορίσουν στις κινήσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απλοϊκές πολιτικές δεν μπορούν να σας βοηθήσουν να λύσετε σοβαρά θέματα. Προσπαθήστε να βρεθείτε στο ίδιο μήκος κύματος με το σύντροφο και τους συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ: Φανείτε πιο ανεκτικοί με αυτούς που δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά λόγω συνθηκών. Μόνο με την πειθώ θα αντιμετωπίσετε συνομιλητές σας που αντιδρούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στηρίξτε φίλους σας που βρίσκονται σε ανάλογη θέση με εσάς. Μην παρασυρθείτε από χίμαιρες γιατί η προσγείωσή σας θα είναι ανώμαλη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ερμηνεύστε κάποια λόγια συνεργατών σας, για να μπορέσετε να προλάβετε τις εξελίξεις. Μη επαναπαύεστε στους άλλους γιατί θα είστε έρμαια των επιθυμιών τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όταν κάνετε βεβιασμένες και απρόσεκτες κινήσεις, σίγουρα κάνετε λάθος. Χειριστείτε τα θέματά σας με διπλωματία και όχι με συναισθηματισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα όριά σας δεν πρέπει να παραβιάζονται, ιδίως τώρα που δεν είστε τόσο καλά ψυχολογικά. Μη δέχεστε πιέσεις από ανθρώπους που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν.

ΙΧΘΥΣ: Τολμήστε δημιουργικές και μόνιμες αλλαγές στην προσωπική και κοινωνική ζωή σας. Μην αποκαλύψετε προσωπικές σας στιγμές σε άτομα που δεν μπορούν να σας καταλάβουν.