Social Icons

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Η ανάγκη σας να κοιτάξετε προσεκτικά άλλη μια φορά τη ζωή σας και όλα όσα την περιβάλλουν θα μεγαλώσει και θα σας κάνει ασυγκράτητους.

ΤΑΥΡΟΣ: Επειδή θα παραμένετε ευάλωτοι και ευσυγκίνητοι, θα χρειαστεί να μάθετε να είστε πιο ψύχραιμοι, πιο υπομονετικοί και κυρίως πιο ρεαλιστές.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Προχωρήστε μπροστά και δείτε τις νέες προκλήσεις χωρίς να σας πιάσει ο φόβος να γυρίσετε πίσω σε κάτι που δε σας ταιριάζει ή δε σας αρέσει, μόνο και μόνο επειδή σας παρέχει ασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε όσο πιο διεκδικητικοί μπορείτε και να ζητήσετε από τους άλλους να αναλάβουν το μερίδιο ευθύνης που τους αντιστοιχεί.

ΛΕΩΝ: Τονώστε σχέσεις και γνωριμίες σκεφτόμενοι πως κάποιες συμμαχίες θα σας φανούν χρήσιμες και αργότερα. Θα βρείτε αρκετό πρόσφορο έδαφος για να αναπτύξετε τα σχέδια και τους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επανεξετάστε σε βάθος τις σχέσεις σας με τους άλλους, ειδικά αυτές που σας ενδιαφέρουν περισσότερο, ώστε να ανακαλύψετε και να τονώσετε τα θετικά τους στοιχεία.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε τις σχέσεις σας να είναι πιο ανθεκτικές τόσο στο χρόνο, όσο και στις αντιξοότητες που είναι μέσα στη ζωή, για να μην έχουν φόβο να διαλυθούν σε δοκιμασίες που πιθανόν υποστούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε η κρίση σας απέναντι στους άλλους ναι μεν να έχει σοβαρότητα, αλλά να μην είναι αυστηρή στο έπακρο, γιατί έχουν και οι άλλοι τους δικούς τους κανόνες και πρέπει να είναι σεβαστοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σταθμίστε τις δυνάμεις σας και σεβαστείτε τις ανάγκες του οργανισμού σας, για να μη νιώσετε κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μέρα ξεκινάει με καλές προοπτικές και σας επιτρέπει να καταστρώσετε καινούρια σχέδια, αλλά και να διορθώσετε τυχόν προηγούμενα σας λάθη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ψάξτε να βρείτε τη διαχωριστική γραμμή του σωστού και του λάθους, ώστε να μην ξεπερνάτε τα όρια, διαλύοντας τις ευκαιρίες που σας δίνει η τύχη σας.

ΙΧΘΥΣ: Αναβαθμίστε ποιοτικά τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα, χωρίς να σας αφήνει αδιάφορους η ποσότητα. Επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες που θα έχετε στα χέρια σας, γιατί αυτές θα κάνουν τη διαφορά.