Social Icons

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Αρκετά ευνοημένη θα είναι η δημιουργικότητά και η γόνιμη φαντασία σας. Χρησιμοποιήστε τη διπλωματία σας και αποφύγετε τις διενέξεις με τους γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Στη σχέση που έχετε με το σύντροφό σας φροντίστε να μη φτάνετε στα άκρα. Κρατηθείτε μακριά από κουτσομπολιά και κριτικές και σύντομα αυτή σας η στάση θα εκτιμηθεί.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν ελέγξετε τις κυριαρχικές τάσεις που σας χαρακτηρίζουν όλα θα πάνε καλά. Οι δημιουργικές σας δραστηριότητες δε θα αφήσουν αδιάφορους τους συνεργάτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατώντας αδιάλλακτη στάση κάνετε τους άλλους να υποφέρουν και εσάς να απογοητεύεστε. Ξεπεράστε μια επαγγελματική δυσκολία και προχωρήστε ακάθεκτοι.

ΛΕΩΝ: Ανοίγει ένας κύκλος οικονομικών συναλλαγών με την προοπτική να κάνετε περισσότερα ανοίγματα. Θα νιώσετε έτοιμοι να αφήσετε οριστικά στο παρελθόν καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ελιχθείτε στον κοινωνικό σας κύκλο και αξιοποιήστε τυχόν ευκαιρίες για το μέλλον σας. Οι επαφές και οι συζητήσεις που θα έχετε θα επιβεβαιώσουν ότι έχετε πάρει σωστές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Οι σκέψεις σας αρχίζουν να κατασταλάζουν σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Επικρατήστε στους δρόμους που χαράξατε και υπερισχύστε στους τομείς που δραστηριοποιήστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ενεργοποιούνται θέματα καριέρας και με την κατάλληλη στρατηγική επιλύονται προς όφελός σας. Η επιθυμία σας να νιώσετε περισσότερο τους δικούς σας ανθρώπους μεγαλώνει περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη χαλάσετε την ενέργειά σας καβγαδίζοντας για μικροπράγματα. Αποφύγετε τα πειράματα και επενδύστε μόνο εκεί που είστε απόλυτα σίγουροι ή σε κάτι που είναι πραγματικό χρήσιμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η καριέρα σας θα βρίσκεται σε άνοδο αλλά εσείς είστε αυτοί που θα πρέπει να ρυθμίσετε τα θέματα που την αφορούν. Ξεκαθαρίστε ασάφειες στις σχέσεις με άτομα από το παρελθόν σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα γίνουν προσπάθειες ανάκαμψης από καταστάσεις που σας είχαν καταβάλει και θα τα πάτε αρκετά καλά καθώς έχετε μάθει να ελέγχετε το βασικό σας ελάττωμα, τον εγωισμό σας.

ΙΧΘΥΣ: Σε όλες τις σχέσεις σας σημασία έχει να υπάρχει ισοτιμία και να κυριαρχεί ο σεβασμός, αλλά να θυμάστε πως η κατάσταση στις επαγγελματικές σας επαφές διαφοροποιείται.