Social Icons

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Κυριακή 9 έως 15/6/19


ΚΡΙΟΣ: Βρίσκεστε σε φάση γενικών διαδικασιών που προωθούν μια εργασιακή και επαγγελματική ανάπτυξη. Απαλλαγείτε από σταθερές συνήθειες που δύσκολα αποχωρίζεται κανείς και κάνετε την υπέρβασή σας, για να πετύχετε την αποκόλληση από πράγματα που σας ταλαιπωρούν αλλά και την επίτευξη αυτών που επιθυμείτε. Επωφεληθείτε από τη δύναμη και την αποφασιστικότητα  που σας διακατέχει  στις συζητήσεις και τις συναντήσεις σας. Βρείτε τον πραγματικό σας στόχο και καλυτερέψτε την επικοινωνία σας, ώστε να βρεθείτε πιο κοντά στους φίλους, στους συνεργάτες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.


ΤΑΥΡΟΣ: Με σωστούς χειρισμούς θα έχετε σημαντικές απολαβές και ηρεμία στον οικονομικό σας τομέα. Θα εντείνει η καθημερινή σας ζωή σε σημείο που αρκετές φορές θα σκεφτείτε αν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στα μελλοντικά σας σχέδια. Μπορεί τα διλήμματά σας να είναι πολλά, αλλά το ίδιο έντονη θα είναι και η ανάγκη σας να πραγματοποιήσετε κάποιες αλλαγές που θα σας οδηγήσουν στο καλύτερο αποτέλεσμα. Πάρτε αποφάσεις που θα εξομαλύνουν την καθημερινότητά σας και θα σας φέρουν πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα γεμίσετε προβληματισμούς για τις αποφάσεις που έχετε πάρει μέχρι τώρα σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Οι περισσότερες από τις συζητήσεις και τις συναντήσεις που θα έχετε θα είναι αποδοτικές και κερδοφόρες και θα σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε ακόμα περισσότερο τους στόχους σας. Μπορείτε να ελπίζετε σε μια ευνοϊκή τροπή των πραγμάτων και να βάλετε το καινούριο σας χαμόγελο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαθέτετε υπομονή και να έχετε κατασταλάξει στο τι θεωρείτε ιδανικό μοντέλο σχέσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους και θα προσελκύσετε κοντά σας άτομα που θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Περάστε στη δράση αφήνοντας πίσω σας σχέσεις που έχουν φθαρεί ή σας καταπιέζουν ψυχικά. Μη θεωρήσετε ότι κάτι είναι δεδομένο στις καινούριες γνωριμίες που θα κάνετε, γιατί ίσως η ελλιπής επικοινωνία με κάποιους να οδηγήσει σε λάθος εκτίμηση των καταστάσεων. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα απαιτήσουν περισσότερη τρυφερότητα και να είστε πιο εξωστρεφείς αν θέλετε να πραγματοποιηθούν οι προσδοκίες σας και να ανανεωθούν.

ΛΕΩΝ: Στις επαγγελματικές σας σχέσεις αφήστε την ωριμότητα να σας βοηθήσει να βγάλετε τα καλά στοιχεία του εαυτού σας. Αρκετές συναλλαγές που θα πραγματοποιήσετε, θα προκύπτουν προς όφελός σας και βλέποντας ότι ο οικονομικός σας τομέας έχει άνοδο, θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στο να αποκτήσετε όσα μπορείτε περισσότερα υλικά αγαθά. Τα βήματά σας θα πρέπει να είναι μικρά και σταθερά. ώστε να μπορείτε να προβλέπεται τον αντίκτυπο της κάθε ενέργειας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, τακτοποιήστε το τώρα, πριν υποβάλετε σε δοκιμασίες τις σχέσεις σας, αποφεύγοντας ανόητες αντιδράσεις και αντιφάσεις σε αυτά που λέτε. Με εξυπνάδα, διπλωματία και ευέλικτες κινήσεις, μπορείτε να γυρίσετε τις καταστάσεις θετικές προς εσάς και να νιώσετε ότι έχετε απαλλαγεί από ότι σας εξουθενώνει ψυχολογικά, ενώ παράλληλα θα βρεθείτε σε πιο εποικοδομητικά κανάλια. Καλό είναι να είστε προσεκτικοί επειδή θα έχετε πολλή δουλειά και κούραση.

ΖΥΓΟΣ: Προσέξτε την υπερκόπωση και το άγχος. Η εξωτερική σας εικόνα είναι αρκετά γοητευτική, αλλά σίγουρα θα το ρίξετε στις αγορές και στην κούρα ομορφιάς. Εσείς οι ίδιοι πρέπει να προστατέψετε τον εαυτό σας. Είστε δυναμικοί αλλά κάνετε το λάθος να συγχέεται το δυναμισμό με την αντοχή του οργανισμού σας. Ζητήματα κληρονομικά θα τακτοποιηθούν ευνοϊκά για εσάς αν δεν είστε υπερβολικοί σε αυτά που ζητάτε και περιμένετε. Υπάρχουν ακόμα ορισμένες εκκρεμότητες από το παρελθόν που πρέπει άμεσα να τις τακτοποιήσετε, εάν θέλετε να έχετε οικονομική βελτίωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για αρχή αρκεστείτε σε μια νέα και έξυπνη αναδιοργάνωση των δεδομένων του εργασιακού σας χώρου. Η συνέπεια θα σας βοηθήσει να βγείτε άψογοι και να ποντάρετε σε ένα πιο σίγουρο οικονομικό μέλλον. Έχετε παραμελήσει αρκετά τη ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας και είναι καιρός να την προσέξετε. Σταματήστε να ζητάτε σε μόνιμη βάση αποδείξεις αγάπης ή να σκορπίζετε χωρίς σκέψη όρκους αιώνιας πίστης. Αφήστε το μυαλό σας καθαρό από επηρεασμούς τρίτων και οι παρούσες καταστάσεις θα σας υποδείξουν ότι ο κύκλος του παρελθόντος έκλεισε οριστικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όσο και αν σας σπρώχνει το πάθος που έχετε μέσα σας δεν είναι σίγουρο πως οι άλλοι θα το αντιλαμβάνονται έτσι και δε θα έχουν απαιτήσεις από εσάς. Εάν πάλι εσείς οι αδέσμευτοι θέλατε οπωσδήποτε να ζήσετε μια ριψοκίνδυνη σχέση, καλώς αλλά μην κυνηγάτε τις δυσκολίες με κάθε τρόπο. Εκμεταλλευτείτε την ικανότητα που έχετε να απομυθοποιείτε τις καταστάσεις για να απολαύσετε τις στιγμές. Οι προτάσεις που θα σας γίνουν θα είναι πολύ περισσότερες απ’ ότι συνήθως οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνετε πισωγυρίσματα για να μην είστε μόνοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να επικεντρωθείτε στο κατάλληλο πρόσωπο και να μην είστε ατομιστές μια που έτσι κι αλλιώς θα βρίσκεστε σε πλεονεκτική θέση. Όσοι έχετε ήδη ταίρι στη ζωή σας θα πρέπει να προσέξετε τις κρίσεις ζήλιας που σας πιάνουν κατά διαστήματα. Μην προσπαθήσετε να τραβήξετε πιο κοντά το σύντροφό σας με θεατρικές κινήσεις. Αντιμετωπίστε την πραγματικότητα όσο πεζή και αν σας φαίνεται, γιατί θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τη σχέση σας αλλά και να αποφύγετε «υφάλους».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να έχετε διλήμματα για το σωστό και το λάθος αλλά δεν πρέπει να ανησυχείτε αφού στο τέλος θα κατασταλάξετε σε αυτά που θέλετε. Η μοίρα θα επέμβει εκεί που χρειάζεται και θα σας υποδείξει το σωστό. Ξεπεράστε το ατσαλάκωτο πρόσωπο που προσπαθείτε να δείξετε ώστε να επικοινωνήσετε καλύτερα με το σύντροφό σας. Η αλληλοκατανόηση που θα δείξετε μεταξύ σας θα ανανεώσει την αίσθηση της ασφάλειας και του ερωτισμού, δύο στοιχεία που είναι απαραίτητα στη σχέση σας.

ΙΧΘΥΣ: Αφήστε και τους άλλους να πάρουν αποφάσεις και μην επωμίζεστε εσείς όλο το βάρος, για να βρείτε πιο εύκολα λύσεις σε ότι σας προβληματίζει πάνω στην εργασία σας. Θα υπάρχουν αρκετές εστίες εντάσεων τόσο στον εργασιακό όσο και στον προσωπικό σας χώρο. Η ευαισθησία σας θα χτυπήσει κόκκινο και δε θα σας βοηθήσει να λύσετε τους προβληματισμούς σας. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας, θα συνεχίσουν να σας απασχολούν έντονα, καθώς θα προσπαθείτε πάση θυσία να βρείτε γερές βάσεις για να εδραιωθείτε και τώρα θα διαπιστώσετε πως ότι δεν αντέχει στο χρόνο θα διαλυθεί.