Social Icons

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Κυριακή 23 έως 29/6/19


ΚΡΙΟΣ: Εάν θέλετε να προχωρήσετε σε μονιμοποίηση της σχέσης σας και να αισθανθείτε τη σιγουριά που αναζητάτε, εκφραστείτε πιο ελεύθερα, αφιερώστε χρόνο στο σύντροφό σας και η ανταπόκρισή του θα είναι άμεση και θετική. Απομακρύνετε όλες τις αρνητικές σκέψεις που περνούν από το μυαλό σας, γιατί μόνο με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα. Βάλτε λίγο παραπάνω από τη γοητεία σας, για να κάνετε το έτερόν σας ήμισυ να αισθανθεί πιο όμορφα κοντά σας και να ανακαλύψει ένα από τα καλά κομμάτια του εαυτού σας.


ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να μην αναλάβετε άλλες ευθύνες ή υποχρεώσεις και καταστρώστε το πρόγραμμα που σας εξυπηρετεί. Τα οικονομικά προβλήματα που σας ταλανίζουν τόσο καιρό, θα εξακολουθούν να σας ταλαιπωρούν, αφού θέματα που θα αφορούν εφορίες, δάνεια και κληρονομικά θα έρθουν στο προσκήνιο, αλλά αφού δεν μπορείτε να τα παραμερίσετε δεν υπάρχει λόγος να αφήνετε την ψυχολογία σας να καταρρεύσει.  Η διάθεσή σας δε θα είναι ότι καλύτερο με τόσο άγχος, όμως, αφού δεν κάνετε ούτε μια προσπάθεια να τα αποβάλετε, αλλά γίνεστε εριστικοί και αυταρχικοί, πως θέλετε οι άλλοι να καταλάβουν τις πραγματικές σας ανάγκες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα πνεύματα θα είναι οξυμένα και θα πρέπει ακόμα και αν πιστεύετε ότι έχετε δίκιο, να μη δώσετε συνέχεια στις εντάσεις, ούτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για θέματα ή συμφωνίες που ακόμα έχετε αρκετό χρόνο, ώστε να δείτε αναλυτικά τα υπέρ και τα κατά. Μην καταστρέψετε από βιασύνη και επιπολαιότητα τα μελλοντικά σας σχέδια. Κρατήστε μια σταθερή συμπεριφορά, γιατί οι εναλλαγές της ψυχολογίας σας, θα σας απομακρύνουν από τα αγαπημένα πρόσωπα, ενώ θα καταφέρετε να χάσετε καινούριες ευκαιρίες γνωριμίας που θα είχαν αίσιο τέλος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη γίνετε σκλάβοι των εξόδων σας, σπαταλώντας εισοδήματά σε πράγματα που δεν έχουν αξία. Οργανωθείτε καλύτερα σε επαγγελματικό επίπεδο γιατί τα προβλήματα που έχετε, δημιουργούνται από τη δική σας έλλειψη αυτοπεποίθησης, τάξης, οργάνωσης και όχι από τρίτους. Μπορεί αυτή η εκδοχή να σας βολεύει, αλλά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και πρέπει επιτέλους να πάψετε να ζείτε σε ουτοπίες, αν θέλετε από αυτή τη μάχη να βγείτε νικητές. Πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγετε ριψοκίνδυνες καταστάσεις και κινδύνους.

ΛΕΩΝ: Ξεπεράστε παλιές προκαταλήψεις που σας εμποδίζουν να έχετε την απαιτούμενη αυτοεκτίμηση και το θάρρος για να προβείτε σε αναβαθμίσεις, πάντα σε συνεργασία με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Αποδείξτε για μια ακόμη φορά ότι ξέρετε να απολαμβάνετε αυτά που αγαπάτε, αλλά και εκείνα που αποκτάτε. Εάν δεν αποβάλετε το στρες που έχετε θα μεταφέρετε την πίεση που νιώθετε και στο σύντροφό σας, δυσκολεύοντας την επικοινωνία σας. Δείξτε με πράξεις πόσο νοιάζεστε και υπολογίζετε το σύντροφό σας. Ωραία είναι τα λόγια, αλλά δε φτάνουν για να τον πείσουν ότι έχετε πραγματικά και βαθιά αισθήματα προς αυτόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήνετε τα επαγγελματικά σας σχέδια να καταναλώνουν όλο τον χρόνο σας, γιατί έτσι δε θα κερδίσετε τίποτα. Παρόλο που είστε αρκετά παρεξηγημένοι σα ζώδια είστε άνθρωποι που όταν βρίσκεστε μέσα σε μια σχέση είστε πολύ σωστοί και ηθικοί. Εσείς οι αδέσμευτοι όμως, είστε τελείως ανέμελοι και φλερτάρετε ασύστολα έχοντας τη συνείδησή σας ήσυχη. Δεν είναι  κακό αρκεί να μη σας κάνει να φοβάστε κάθε είδους δέσμευση, γιατί χωρίς να το καταλαβαίνετε καταπιέζετε τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ: Έχει έρθει η στιγμή να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας και να ανακαλύψετε πως το σεξαπίλ δεν είναι το μοναδικό όπλο για να κατακτήσετε το σύντροφό σας. Η γλυκύτητα μπορεί να σας ανοίξει και τις πιο ερμητικά κλειστές πόρτες της καρδιάς του έτερόν σας ήμισυ. Αφού κατά βάθος είστε τόσο ευαίσθητοι και τρυφεροί, σταματήστε να το παίζετε σκληροί και προσφέρετε απλόχερα τα χάδια σας. Το ενδιαφέρον που θα δείξετε προς το πρόσωπό του θα αγγίξει τις ιδιαίτερες ευαισθησίες του και θα φτάσετε στο σημείο να γίνετε ο ένας ο καθρέφτης του άλλου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν ακόμα είστε σε αναζήτηση συντρόφου μην τρέφετε την ψευδαίσθηση ότι θα έρθει και θα χτυπήσει την πόρτα σας. Η άποψη πως και σε μοναστήρι να κλειστείτε θα έρθει να σας βρει, ακούγεται ωραία, αλλά πρέπει να αναρωτηθείτε κατά πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Το συναίσθημα και η λογική θα αρχίσουν να ευθυγραμμίζονται για να σας βοηθήσουν να κάνετε μια νέα αρχή στις αναζητήσεις σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συνεχίσετε είναι να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα που αφορούν τον ψυχισμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να μπορέσετε να αφεθείτε μέσα στη σχέση σας και να την απολαύσετε, θα πρέπει να είστε πιο χαλαροί και να μην αγχωνόσαστε συνεχώς ακόμα και με ανούσια πράγματα. Όσοι είστε ακόμα στη διαδικασία της κατάκτησης, προχωρήστε και ο στόχος σας θα πετύχει. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για εκπλήξεις, αφού οι ερωτικές περιπέτειες θα είναι στο φόρτε τους. Μην ξεχάσετε να βάλετε μια τάξη στις σκέψεις σας, για να αποφασίσετε τις είδους σχέση θέλετε να έχετε πριν την ξεκινήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Νιώστε δυνατές συγκινήσεις και απολαύστε τον έρωτα. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας, ανεβάζοντας τον ερωτισμό και τον αισθησιασμό σας και εσείς θα πρέπει να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας για να μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μια ερωτική σχέση που θα σας κάνει να νιώσετε πληρότητα. Όμως, να θυμάστε πως πρέπει να κρατήσετε σε χαμηλά επίπεδα τον ενθουσιασμό σας, για να μη βρεθείτε σε μία σχέση που θα είναι εφήμερη και θα σας πληγώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναστείλετε κάποια από τα σχέδια που είχατε μέχρι τώρα γιατί επείγει να ασχοληθείτε στο πως θα δραστηριοποιήσετε την κοινωνική σας ζωή, μια που οι επαφές και οι καινούριες γνωριμίες, θα σας κρατήσουν όρθιους μέχρι να ανακάμψετε και να βγείτε από τη δύσκολη θέση που βρίσκεστε. Μπορεί να μπείτε σε σκέψεις για το μέλλον σας αλλά το όμορφο κλίμα στη συναισθηματική σας ζωή θα συνεχίζει ακμαίο, χαρίζοντας σας όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας ή με ένα νέο πρόσωπο εσείς οι αδέσμευτοι.

ΙΧΘΥΣ: Εάν έχετε αντιρρήσεις μπορείτε να τις εκφράσετε με ευγένεια χωρίς να πανικοβάλλεστε ότι θα διαταραχθούν οι συνεργασίες σας. Οι διαφορετικές νοοτροπίες στο επαγγελματικό  περιβάλλον είναι αναμενόμενες και θα πρέπει να προσεγγίζετε φιλικά τους συνεργάτες σας. Επιτρέψτε στη διαίσθησή σας να επέμβει στις αποφάσεις σας, ελέγχοντας πρώτα αν μπορεί να γίνει βοηθός σας σε στιγμές αναποφασιστικότητας. Εάν καταφέρετε να αποφύγετε συνεργάτες ισχυρογνώμονες, θα είναι πολύ καλό για τη μετέπειτα εξέλιξή σας.