Social Icons

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Ανακαλύψτε τι είναι αυτό που θέλετε πραγματικά στη ζωή σας για να είστε ευτυχισμένοι. Διαφυλάξτε μια φιλική σας σχέση που μπορεί να σας στηρίξει ηθικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στις δικές σας επιθυμίες και εκείνες του συντρόφου σας. Κάποιες αναβολές που σας εκνευρίζουν μπορεί να σας βοηθήσουν να αποφύγετε κάποια λάθη.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκτιμήστε στο σύντροφό σας ότι σας αφήνει ανενόχλητους να ασχοληθείτε με τις προτεραιότητές σας. Καλύτερα να αναβάλετε να πάρετε αποφάσεις, γιατί και οι δυο θα λειτουργείτε κάτω από πίεση.
                  
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σταματήστε τις κατά μέτωπο επιθέσεις και προσπαθήστε να βρείτε λίγη χαρά στη σχέση σας. Έχετε τη δυνατότητα να τη βελτιώσετε και να ξεπεράσετε τα εμπόδια.

ΛΕΩΝ: Οι αλλαγές που θα προκύψουν στον εργασιακό σας χώρο, θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Για να πετύχετε στόχους πρέπει να κινηθείτε συλλογικά στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ζητήστε βοήθεια από τους γύρω σας, εάν η επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων σας δημιουργεί πανικό. Η αίσθηση ανανέωσης που σας έχει κατακλύσει θα σας κάνει πιο δημιουργικούς.

ΖΥΓΟΣ: Η σχέση σας είναι σε κρίσιμο σημείο και χρειάζεται υπομονή και από τους δύο σας για να μη χαλάσει κάτι. Ενώ η ατμόσφαιρα δεν είναι φορτισμένη, όλο και κάτι σας φταίει και ξεσπάτε στο σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σιγουρευτείτε ότι τα μηνύματα που δίνετε είναι σωστά, γιατί μάλλον κάτι σας ξεφεύγει. Με λίγο χιούμορ και περισσότερη ψυχραιμία θα αντιμετωπιστούν όλες οι δυσκολίες στη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην είστε σκληροί με άτομα που κάνουν προσπάθειες για να σας φτιάξουν τη διάθεση. Ρίξτε τους υψηλούς τόνους και μην το παίζετε αφεντικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε αντιπαραθέσεις με άτομα που σας ανταγωνίζονται και μπορούν να σας βλάψουν. Αν θέλετε να σας καταλαβαίνουν όσοι είναι γύρω σας, εκφραστείτε ελεύθερα και ειλικρινά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ζητήστε βοήθεια από τους γύρω σας, για να μην πανικοβάλλεστε στην επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων. Δείξτε ψυχραιμία, καθώς σήμερα θα εναλλάσσονται  ενθουσιασμός και απογοήτευση.

ΙΧΘΥΣ: Λειτουργήστε με ευγένεια και κατανόηση, στις εκρήξεις των άλλων. Συνδυάστε εμπειρίες από το παρελθόν και σκέψεις από το μέλλον, για να βγάλετε ότι καλύτερο για το παρόν.