Social Icons

Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Κυριακή 30/6 έως 6/7/19


ΚΡΙΟΣ: Αφήστε στην άκρη για λίγο τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και να ασχοληθείτε με άλλα ουσιαστικά πράγματα στη ζωή σας, όπως οι σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Δείτε ποιες είναι οι καταστάσεις που σας περιορίζουν, σας αγχώνουν ή σας καταπιέζουν και εξαλείψτε τις, γιατί εσείς θα κληθείτε να δώσετε άμεσες λύσεις και οριστικές, χωρίς να χρονοτριβείτε άλλο, αλλά ούτε και να τα αναβάλετε για αργότερα. Αποτραβηχτείτε από τα κοινά και να χαρείτε τη συντροφιά των αγαπημένων σας προσώπων.


ΤΑΥΡΟΣ: Μέσα από τις πραγματικές σας σχέσεις και τα αγαπημένα σας άτομα, θα έχετε την ενίσχυση που θέλετε για να επιτύχετε τους στόχους σας. Υπολογίστε το κόστος που θα έχει στην ψυχολογία σας να χάσετε κάποιες από τις σχέσεις σας πριν προβείτε στις επόμενες κινήσεις σας. Δράστε άμεσα και αποτελεσματικά. Τα άτομα του περιβάλλοντός σας μπορούν να σας βοηθήσουν να βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη, οπότε μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα σας προσφερθούν. Ξανακερδίστε τη θέση σας στο χώρο που κινείστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προβλέπεται να είστε πολύ ελκυστικοί και να έχετε πολλές γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα. Προσπαθήστε να μην είστε υπεροπτικοί, γιατί η αλαζονεία δε θα σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο άτομο για εσάς. Αλλάξτε νοοτροπία για να δημιουργήσετε ένα νέο μοντέλο για την ερωτική σας ζωή. Εάν το κενό που νιώθετε λόγω έλλειψης σχέσης είναι μεγάλο και νιώθετε να πνίγεστε, σίγουρα ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα πράγματα. Μπορεί μέχρι τώρα να επιζητούσατε τη χαρά της ανεξαρτησίας, όμως, ήρθε ο καιρός να την περιορίσετε και να την αντικαταστήσετε με τη χαρά που θα σας δώσει ένας καινούριος έρωτας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα γεγονότα της μέρας θα συνδεθούν άμεσα με την υλική και τη συναισθηματική σας ασφάλεια και το πώς αυτή θα καλυφθεί. Πρέπει να προσέξετε τα διάφορα παιχνίδια που παίζονται γύρω σας και να επιστρατεύσετε όσα αποθέματα δύναμης έχετε, για να βγείτε νικητές στις καταστάσεις. Καταπολεμήστε την ασάφεια και αποφύγετε να φορτωθείτε κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν αντέχετε. Μην αγνοείτε τα σήματα κινδύνου που σας κάνουν φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα. Πάψτε να πιστεύετε ότι είστε υπεράνθρωποι γιατί ενδεχομένως να γευθείτε μια ήττα που δε θα σας αρέσει.

ΛΕΩΝ: Μπορεί να είστε κοινωνικοί και επικοινωνιακοί, αλλά όσο περνούν τα χρόνια οι σχέσεις αλλάζουν. Τα προβλήματα του επαγγελματικού σας χώρου, ενδέχεται να σας οδηγήσουν σε διαφωνίες με τους συνεργάτες σας. Εάν τα πράγματα σας εγγυώνται μια σίγουρη πορεία, μην αρνηθείτε την ευκαιρία της αλλαγής. Ίσως κάποιοι να μην είναι πρόθυμοι να σας ακολουθήσουν, αλλά εσείς μην πτοηθείτε. Δεν το κάνουν για κάποιο λόγο, αλλά γιατί πραγματικά δεν μπορούν να τα καταφέρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην πεισμώνετε με ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας και σας αγαπούν, βγάζοντας στην επιφάνεια το χειρότερο εαυτό σας. Οι σχέσεις σας έχουν ήδη μειωθεί και αυτοί που σας αρέσει να τους βλέπετε και να τους ακούτε είναι λίγοι, μην χάσετε και αυτούς. Η φυσική σας κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι καλή και έτσι πρέπει να τη διατηρήσετε. Επιμεληθείτε την γιατί μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη, όμως, επειδή σημαντικό ρόλο παίζει και η ψυχική σας κατάσταση, δεν πρέπει να την αφήσετε να είναι ευάλωτη, αλλά να την προσέξετε περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ: Βρίσκεστε σε φάση που κάνετε άδικες συγκρίσεις του τώρα με το παρελθόν και σας σπρώχνουν σε λάθος συμπεράσματα. Να έχετε υπόψη, πως όταν κλείνετε ένα κεφάλαιο και ανοίγετε ένα άλλο, δε γίνεται να λειτουργείτε με τα κριτήρια του παρελθόντος. Πρέπει να μάθετε να ακούτε και τους άλλους και να μην αποφασίζετε μόνοι σας για θέματα που αφορούν άλλους. Δεν μπορείτε να ξέρετε εσείς ποιο είναι το σωστό και δίκαιο για αυτούς, όταν δεν έχετε καν ακούσει τι έχουν να σας πουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παρόλο που και οι ίδιοι αισθάνεστε ότι πολλές φορές γίνεστε παράλογα απαιτητικοί, δεν μπορείτε να χαλιναγωγήσετε τα νεύρα σας, με αποτέλεσμα να συνεχίζει να σας απασχολεί η ψυχολογική σας κατάσταση. Και δεν είναι τόσο η ένταση ή η ανασφάλεια που σας ενοχλεί, όσο η αβεβαιότητα για το μέλλον που κυνηγώντας την αισθάνεστε πολύ κουρασμένοι. Δοκιμάστε αυτό που ξέρετε καλά. Το χιούμορ και το γέλιο και αμέσως θα αισθανθείτε καλύτερα, ενώ θα γίνετε και πιο ευχάριστοι στο περιβάλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολλοί θα απορήσουν για τη στάση σας και αρκετοί από τους συνεργάτες σας, δε θα έχουν τη διάθεση να σας ακολουθήσουν, αφού θα θεωρούν παράλογα ή τρελά τα σχέδιά σας, όμως, δεν πρέπει να τους ρίξετε άδικο εφόσον δεν τους εξηγείτε τι είναι αυτό που θέλετε και απλώς απαιτείτε να γίνουν όλα «εδώ και τώρα». Μη σπεύσετε να κάνετε το λάθος να δημιουργήσετε μια σχέση, έστω και περιστασιακή, μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσετε τη γοητεία σας στο αντίθετο φύλο, γιατί έτσι θα μειώσετε την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σκεφτείτε λογικά και αφήστε κατά μέρους τους ηρωισμούς που δεν μπορείτε να υποστηρίξετε, εκτός αν στα άμεσα σχέδιά σας είναι να καταστρέψετε την προσωπική σας ζωή και να βάλετε στο κεφάλι σας μπελάδες. Ξεπεράστε κάποια σενάρια που έχετε φτιάξει μέσα στο μυαλό σας χωρίς λόγο και παραδεχτείτε την πραγματικότητα που είναι πολύ πιο όμορφη τη δεδομένη στιγμή από τις φαντασιώσεις σας. Αρχίστε να βλέπετε τα θετικά σημεία της συντροφικής ζωής και ίσως στενοχωρηθείτε για το χαμένο χρόνο που αφήσατε να περάσει και δεν εκμεταλλευτήκατε σωστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να καταλάβετε ότι το συνεχές κυνήγι του συντρόφου σας αδρανοποιεί και σας διαλύει, αφού η ερωτική σας ζωή επηρεάζει έντονα την εξέλιξή σας και γίνεται αρκετά συχνά τροχοπέδη  σε άλλους τομείς που μπορούν να προχωρήσουν θετικά. Χτίστε τη ζωή σας , έτσι που να ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας και να σας επιτρέπει να εκφράζετε τον εαυτό σας, χωρίς να ξεπερνάτε τα όρια και τις αντοχές όσων βρίσκονται δίπλα σας.
Οι δεσμευμένοι αναθεωρήστε τις έννοιες του εγώ και του εσύ για να βρείτε τις χαμένες σας ισορροπίες.

ΙΧΘΥΣ: Επεξεργαστείτε αυτά που επιθυμείτε και όσα αποστρέφεστε για να βγάλετε κάποια πολύ σημαντικά συμπεράσματα. Δημιουργήστε μια όμορφη ερωτική ατμόσφαιρα, πλησιάστε το σύντροφό σας και εκφράστε διακριτικά τις επιθυμίες που αφορούν και τους δυο σας. Ξεδιπλώστε λίγο το ρομαντισμό που κρύβετε μέσα σας, γιατί είναι ο πιο άμεσος τρόπος επικοινωνίας. Κοντρολάρετε τον εαυτό σας, καθώς η επίδειξη πνεύματος και δύναμης, κάνει το σύντροφό σας να αισθάνεται κατώτερος από εσάς. Εκτιμήστε τα θετικά της σχέσης σας και σταματήστε να παιδεύεστε με αμφιβολίες.