Social Icons

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Καλές οι συμβουλές των άλλων, αλλά πρέπει πρώτα να περνούν από διεργασίες. Να είστε πιο επιλεκτικοί στις συναναστροφές σας και να μην ανοίγεστε εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αξιοποιήστε την προσφορά αγάπης που σας δείχνουν κάποια συγκεκριμένα άτομα. Βρείτε όσο ελεύθερο χρόνο μπορείτε για να ξεκουράσετε το μυαλό και το σώμα σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Χρησιμοποιήστε σωστά τις διευκολύνσεις που θα σας δοθούν, χωρίς να βάλετε μπροστά την απληστία και θα κατακτήσατε τους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα μπλοκάρετε προσωρινά, αλλά θα ελέγξετε αν αυτά που τελικά καταφέρατε αξίζουν την προσοχή ή τον κόπο σας για να παραμείνουν στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Ακόμα και τις στιγμές που θα νιώσετε ανεπαρκείς στο να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις, αντλήστε κουράγιο από τη δύναμη που έχετε μέσα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι επιθυμίες και οι ενστικτώδεις αντιδράσεις σας, θα φιλτράρονται περισσότερο από το μυαλό σας. Θα κάνετε πιο εποικοδομητικούς συνδυασμούς για τη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ: Σίγουρα δε θα πλήξετε αλλά δε θα είστε διαρκώς και σε ένταση, γιατί πόσο θα αντέξει το νευρικό σας σύστημα. Ανταποκριθείτε στην καθημερινότητά σας αλλά και στην πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απαγκιστρωθείτε απ’ ότι σας φθείρει, σας χαλάει ή σας ακινητοποιεί, καθώς μόνο έτσι θα ελέγξετε τα στοιχεία του εαυτού σας που σας τραβούν προς τα πίσω και θα περιορίσετε την απαισιοδοξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε πιο θετικούς σκοπούς για να απαλλαγείτε από αυτά που σας καταπιέζουν και σας φοβίζουν, όπως αρνητικές σκέψεις, φοβίες και υπερβολικό άγχος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα αρχίσετε να νιώθετε πιο ελεύθεροι να κινηθείτε και πιο θαρραλέοι να προσεγγίσετε ανθρώπους στους οποίους μέχρι τώρα διστάζατε να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το μόνο που πρέπει να κάνετε μια που η συμπεριφορά σας αρκετές φορές είναι λίγο περίεργη και αυταρχική, είναι να κρατήσετε χαμηλά τους τόνους και να περιορίσετε τη διάθεσή σας για καυγάδες.

ΙΧΘΥΣ: Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα ήσυχο και ξεκούραστο βράδυ. Τη στιγμή που δεν μπορείτε δε χρειάζεται να φορτώνεστε τα βάρη των άλλων.