Social Icons

Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Κυριακή 16 έως 22/6/19


ΚΡΙΟΣ: Για να προωθήσετε τα σχέδια σας, προσπαθήστε να πάρετε με το μέρος σας κάποιους συναδέλφους που ήδη έχετε διαπιστώσει ότι δημιουργούν παρασκήνιο και παρασύρουν και άλλους με τα λεγόμενά τους. Οργανωθείτε καλύτερα και διδαχθείτε μέσα από παλιά σας σφάλματα, κάνοντας κάθε φορά μικρά βήματα. Κινηθείτε με γνώμονα τα οικονομικά σας, για να μη σας φρενάρουν και κάποια απρόοπτα έξοδα. Το μεγάλο ατού που έχετε στα χέρια σας είναι η άνεση που έχετε να επικοινωνείτε με τους άλλους.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Χρησιμοποιήστε το με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εκτιμώντας πάντα τις καταστάσεις που επικρατούν, για να κρατήσετε τη σχέση που σας ενδιαφέρει ή να ανοίξετε τα πανιά σας για να ζήσετε έναν έρωτα. Τολμήστε νέες γνωριμίες και αφήστε στην άκρη το παρελθόν που τόσο σας πλήγωσε. Λογικό είναι πως κάτι τέτοιο ίσως σας βρει εν μέρει απροετοίμαστους και σας στενοχωρήσει, όμως, πολύ σύντομα θα κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας κάνει να ξεχάσετε και να καταλήξετε στο συμπέρασμα πως ήταν απαραίτητο και για το καλό σας ότι έγινε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συμπαρασταθείτε σε αυτούς που σας έχουν ανάγκη, προσέχοντας, όμως, τα όρια που επιβάλλουν οι συνθήκες και χωρίς να γελοιοποιείτε τις σοβαρές υποθέσεις. Με τη βοήθεια της λογικής θα βρείτε τις επιθυμητές λύσεις. Άγχος και βιασύνη προκειμένου να τα προλάβετε όλα, μπορούν να κουράσουν το σώμα και το νευρικό σύστημα. Εξασφαλίστε περισσότερες ώρες ύπνου και κάντε πιο υγιεινή διατροφή. Αφήστε πίσω καταχρήσεις και χαράξτε νέα πορεία στη ζωή σας. Αξίζετε πολλά και πρέπει να διεκδικήσετε ότι σας ανήκει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε σωστά τον ελεύθερο χρόνο σας για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Σκεφτείτε την προοπτική να αλλάξετε λίγο την εμφάνισή σας, καθώς η εσωτερική σας ομορφιά θα φανεί αν έχετε καλή υγεία και καλή φυσική κατάσταση. Σκεφτείτε ένα-ένα τα λάθη που έχετε κάνει πάνω στη σχέση σας και μη χρυσώνετε το χάπι ρίχνοντας ευθύνες στο ταίρι σας. Μπορεί να έχει κάνει και αυτός τα δικά του λάθη, αλλά τουλάχιστον τα έχει παραδεχθεί σε αντίθεση με εσάς που επιμένετε να φοράτε παρωπίδες.

ΛΕΩΝ: Μην μπείτε στον πειρασμό να εμπιστευτείτε επαγγελματικά σας μυστικά σε πρόσωπα που δεν είστε σίγουροι για την εχεμύθειά και την τιμιότητά σας, γιατί εκτός του ότι θα σας προδώσουν, θα εκμεταλλευτούν την ιδέες σας και θα βγείτε χαμένοι. Μην περιπλέξετε τις συνεργασίες και τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας γιατί ως αποτέλεσμα θα έχετε απώλειες στον οικονομικό σας τομέα. Ασχοληθείτε με τα ζητήματα που σας απασχολούν, αφήνοντας για αργότερα τα οικονομικά σας σχέδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η βδομάδα θέλει μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες και συγκρατημένα νεύρα. Θα χρειαστεί να κάνετε περικοπές στα σχέδιά σας, καθώς ναι μεν στα έσοδά σας παρατηρείται μια κινητικότητα, αλλά δε θα είναι τόσο μεγάλη όσο αυτή που χρειάζεστε στην πραγματικότητα. Ίσως κληθείτε να δώσετε μια βασική μάχη, για κάτι που σας στέρησαν στον εργασιακό σας χώρο και αυτό δε θα είναι τόσο εύκολο. Προτιμήστε να αφήσετε αναπάντητα κάποια σχόλια που θα γίνουν.

ΖΥΓΟΣ: Να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, αφού με το να αντικρούετε όσους δε συμφωνούν μαζί σας είτε έχουν δίκιο, είτε άδικο, δε θα έχετε να κερδίσετε τίποτα άλλο, εκτός από το να προκαλέσετε ρήξη στις σχέσεις σας. Δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να ωθήσετε τον εαυτό σας ή τους άλλους στα άκρα, ώστε να μειώσετε την απόσταση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσάς και τα αγαπημένα πρόσωπα και να τους προσεγγίσετε με περισσότερη άνεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για να δείξετε το πώς νιώθετε ή για να πείτε τα παράπονά σας στο φιλικό και συγγενικό σας περιβάλλον, ούτε για να προβάλετε τις διεκδικήσεις σας στον εργασιακό σας χώρο. Πρέπει να σκεφτείτε πιο λογικά και πιο ψύχραιμα αποβάλλοντας κάθε σκέψη για ρεβάνς ή εκδίκηση. Με τα προσχήματα και τις συγκαλυμμένες καταστάσεις, θα δημιουργηθούν μόνο παρεξηγήσεις και παρερμηνείες των προθέσεων σας. Ένας έντονος εκνευρισμός που θα παρατηρηθεί, θα δυσκολεύει τις συνεννοήσεις που επιβάλετε να κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η εκδήλωση των συναισθημάτων σας, θα παρουσιάσει αρκετές δυσκολίες και είναι πιθανό η βασική αιτία των διαφωνιών να εμφανίζεται στο ότι ο καθένας θέτει διαφορετικές αξίες και διαφορετικά πιστεύω για το ίδιο πράγμα. Μάθετε να υποχωρείτε όταν οι περιστάσεις το απαιτούν και να συγκρατείτε τα νεύρα σας, αλλιώς θα μεγαλώσετε και άλλο το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και το σύντροφό σας. Εάν δεν μπορείτε να φερθείτε λογικά, είναι καλύτερα να απομονωθείτε και να μην ανοίξετε συζητήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι μέρες που έρχονται σας υπόσχονται ευχάριστες ερωτικές νύχτες, αφού ο ρομαντισμός σας θα είναι διάχυτος και τα συναισθήματα θα ξεχειλίζουν. Δημιουργήστε σχέσεις που θα σας ζωντανέψουν και θα θέλουν να σας βγάλουν από τη μοναξιά που μόνοι σας έχετε δημιουργήσει το τελευταίο διάστημα. Ξεπεράστε παλιές νοοτροπίες που σας κατατρόπωναν και αφήστε τον εαυτό σας να ερωτευθεί και να τον ερωτευθούν. Φροντίστε να λύσετε άμεσα τις οποιεσδήποτε διαφορές με το σύντροφό σας, για να γίνουν σημαντικές θετικές αλλαγές στη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανοίξτε διάλογο κρατώντας ένα επίπεδο ώστε να αποφευχθούν οι εντάσεις. Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας, αναθεωρήστε τις απόψεις σας πάνω στις σχέσεις και κλείστε κεφάλαια της ζωής σας που έχουν τελειώσει προ καιρού. Δραπετεύστε από την καθημερινότητα προγραμματίζοντας ένα μικρό ταξίδι τόσο για να ξεκουραστείτε, όσο και για να περάσετε περισσότερες ώρες με το σύντροφό σας. Το έχετε ανάγκη και οι δύο να βρεθείτε πιο κοντά και να εκδηλώσετε τα κρυμμένα σας συναισθήματα.

ΙΧΘΥΣ: Βελτιώστε τη συμπεριφορά σας και αλλάξτε κάποιες συνήθειες που νιώθετε ότι σας καταπιέζουν και δε σας αφήνουν να εκφραστείτε και να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Ο σύντροφός σας θα το εκτιμήσει και θα νιώσετε και οι δυο πιο ευτυχισμένοι μέσα σε μια υγιή σχέση. Όσοι εξακολουθείτε να είστε μόνοι κάντε αλλαγές στη συμπεριφορά σας, καθώς η απόμακρη στάση που κρατάτε είναι ο λόγος που κάποιοι φοβούνται να σας πλησιάσουν.