Social Icons

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Απρόοπτες συναντήσεις και επαφές θα τονώσουν αισθητά τη διάθεσή σας. Είστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις αντιθέσεις με τους φίλους σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας με τέτοιο τρόπο ώστε να λειτουργείτε όπως εσείς θέλετε. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας και μην τους επιτρέπετε να σας μπλοκάρουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μεθοδεύστε με τέτοιο τρόπο τις κινήσεις σας ώστε να λειτουργείτε όπως εσείς θέλετε. Επιταχύνετε κάποιες ενέργειές σας που μπορούν να σας προσφέρουν ανακούφιση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα σας ευχαριστήσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο σύντροφός σας ανακτά τις δυνάμεις του. Θα μπορέσετε να ενισχύσετε τη σχέση σας, καθώς οι πιέσεις που δεχόσασταν αρχίζουν να υποχωρούν.

ΛΕΩΝ: Δεσμευθείτε αποκλειστικά με λόγια και όχι με πράξεις, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα. Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των άλλων, αναρωτηθείτε μήπως είναι δίκαιες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρχίζει να ξεθολώνει το τοπίο στη σχέση σας η οποία θα είναι γεμάτη εναλλαγές και δράση και αυτό θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε όλα όσα σας φέρνουν πιο κοντά.

ΖΥΓΟΣ: Ετοιμάστε σχέδιο δράσης και περιμένετε τις συνθήκες που το ευνοούν για να δράσετε. Εάν προωθήσετε με σωστό τρόπο τα σχέδιά σας στους συνεργάτες σας θα βρείτε ανταπόκριση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο επιθετικός σας τρόπος δεν αφήνει περιθώρια για χαλαρές καταστάσεις. Μην αρνηθείτε τη βοήθεια και την υποστήριξη που θα σας ζητήσουν αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συνειδητοποιήστε ποιες είναι οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν αποκλειστικά από εσάς. Οι κρίσεις που περνάτε στον εργασιακό σας χώρο θα ξεπεραστούν με λογικές σκέψεις και επιχειρήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να μη φέρεστε σκληρά σε άτομα που λειτουργούν μόνο συναισθηματικά. Εάν στις ενέργειές σας είστε ταυτόχρονα δραστήριοι και αποτελεσματικοί όλα θα πάνε καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επιτρέψετε οι σκέψεις σας να αποσπώνται από ασήμαντα γεγονότα. Η αποστασιοποίηση σε θέματα που αφορούν τρίτους θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους συνομιλητές σας.

ΙΧΘΥΣ: Δώστε χαρά στους γύρω σας αν μπορείτε, αλλά μην το παρακάνετε. Βρείτε τρόπο να φέρετε ισορροπία στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.