Social Icons

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Αφού τα επαγγελματικά σας πάνε καλά, βάλτε σε προτεραιότητα τα συναισθηματικά σας. Κάντε αλλαγές στο χώρο σας και θα νιώσετε καλύτερα ψυχολογικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Το χαμόγελο θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την κυκλοθυμική συμπεριφορά ενός συνεργάτη σας. Οι εκκρεμότητές σας θα τακτοποιηθούν μία-μία, αρκεί να το πάρετε απόφαση.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Διεκδικήστε ότι σας αξίζει και μην καταπνίγετε τις επιθυμίες και τα όνειρά σας. Ακούστε τις ανάγκες του συντρόφου σας γιατί έχει ξεπεράσει τα όριά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προγραμματίστε από τώρα τις δουλειές της επόμενης βδομάδας, για να αφήσετε ελεύθερο χρόνο για εσάς. Βάλτε όρια σε κουραστικούς ή φλύαρους ανθρώπους πριν σας γίνουν φορτικοί.

ΛΕΩΝ: Προχωρήστε ακόμη ένα βήμα για την ωρίμανσή σας, χωρίς να σταματήσετε να βρίσκεστε στο παρόν και ανακαλύψτε τα σημεία που σας προσφέρουν ασφάλεια ή σας δημιουργούν ανασφάλειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ανάγκη δράσης στους τομείς της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής δεν πρέπει να γίνει με σπασμωδικές κινήσεις αλλά με τη φινέτσα της καλλιέργειας.

ΖΥΓΟΣ: Η μέρα θα είναι γεμάτη εμπειρίες για εσάς και θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, με αποτέλεσμα να αλλάξει κατά ένα μέρος  η συμπεριφορά και οι στρατηγικές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι εξελίξεις στις συνεργασίες και στις συναναστροφές σας είναι βέβαιες. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων προσέχοντας τη στάση που θα κρατήσετε και τις αποφάσεις στις οποίες θα καταλήξετε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε σωστές βάσεις τα σχέδιά σας, να προβείτε σε καινούρια ξεκινήματα ή ακόμα και να φέρετε ισορροπία στις διαταραγμένες σας σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η επιθυμία σας να δείχνετε υπέρμετρη αντοχή στην εργασία σας, θα σας ωθήσουν να περιορίσετε σε κάποιο ποσοστό την κοινωνική σας ζωή προκειμένου να εξασφαλίσετε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να μπορέσετε να έχετε την ισορροπία που θέλετε που θέλετε θα πρέπει το πρόγραμμα που θα εφαρμόσετε να είναι παράλληλο της δουλειάς σας.

ΙΧΘΥΣ: Από το παρασκήνιο που θα υπάρχει θα βγει στην επιφάνεια η κακή ποιότητα κάποιων επαγγελματικών σας σχέσεων που θα πρέπει να τις αποκόψετε από πάνω σας τάχιστα.