Social Icons

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας όταν ακούτε μεγάλες κουβέντες από συνεργάτες. Μην μπερδεύετε το ρομαντισμό με τα εργασιακά σας θέματα, γιατί θα δείξετε ασυνεπείς.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα κάντε και καμία τρέλα που θα σας αλλάξει τη διάθεση. Είναι προτιμότερο να αναβάλετε μια συζήτηση που πιστεύετε ότι η έκβασή της δεν είναι βέβαιη.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια, χωρίς να ξεχνάτε τα αισθηματικά σας. Χρησιμοποιήστε σωστά τη γοητεία σας για να προωθήσετε αυτά που επιθυμείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι σωστές κινήσεις θα σας βοηθήσουν να διευθετήσετε παλιές εκκρεμότητες. Βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας πριν έρθουν τα έξοδα να σας πνίξουν.

ΛΕΩΝ: Αρπάξτε τις ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, αλλά αναβάλετε αποφάσεις μέχρι να νιώσετε καλύτερα. Προσέξτε τι λέτε και τι κάνετε γιατί πληγώνετε τους άλλους αλλά και τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σκεφτείτε λογικά σε ουσιαστικά θέματα και συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη. Ότι δε σας καλύπτει συναισθηματικά πρέπει να το βγάλετε από τη ζωή σας άμεσα.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε σημαντικές ενέργειες που θα αφορούν οικογενειακά και περιουσιακά θέματα. Επωφεληθείτε από τις συνθήκες και δώστε λύσεις σε προβλήματα που εκκρεμούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναθεωρήστε τις απόψεις σας πριν μετανιώσετε για τις επαγγελματικές σας αποφάσεις. Δεν υπάρχει λόγος να σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας με άτομα που απλώς σας χρησιμοποιούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκφράστε ακριβώς αυτά που αισθάνεστε ώστε οι άλλοι να μπορέσουν να σας καταλάβουν. Ζήστε το παρόν χαμογελώντας και φτιάξτε ένα μέλλον που θα είναι λαμπερό και πάνω από τις προσδοκίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να πάρετε τις σχετικές αποφάσεις που αφορούν τη σχέση με το σύντροφό σας. Βρείτε λύσεις για ότι σας απασχολεί και ανανεώστε συνεργασίες, απόψεις και εντυπώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εγωιστικές αντιπαραθέσεις, εκρηκτικές αντιδράσεις και άσκοπες υποχωρήσεις το μόνο που θα πετύχουν είναι σας κουράσουν.

ΙΧΘΥΣ: Υπάρχουν άφθονα περιθώρια αναδόμησης της σχέσης σας, μια που το κέφι σας δε θα πέσει και το άγχος σας θα είναι περιορισμένο.