Social Icons

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Θα αναλάβετε σε μεγαλύτερο βαθμό τις ευθύνες σας και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε απελευθερωμένοι. Έτσι και αλλιώς η αίσθηση του καθήκοντος σας ευχαριστεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενεργήστε γρήγορα και έξυπνα, προνοήστε για αυτά που θέλετε να πετύχετε και η τύχη θα είναι με το μέρος σας, ακόμα και αν νομίζετε πως τα όνειρα και οι στόχοι σας αργούν να πάρουν μορφή.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε εναλλακτικές λύσεις για να νιώσετε πιο παραγωγικοί. Απαλλαγείτε το συντομότερο από το άγχος σας και μην ξεσπάτε το θυμό σας στους άλλους, αφού αυτή η αντίδραση δε σας οδηγεί πουθενά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντιμετωπίστε με δύναμη και θάρρος ένα καινούριο ρίσκο, διατηρώντας παράλληλα και κάποιες επιφυλάξεις, γιατί μόνο έτσι θα ανταποκριθείτε καλύτερο και με το μικρότερο κόστος.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις, γιατί δεν πρόκειται να είστε συνεπείς. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας εμφανιστούν, ενώ η εμπειρία σας μπορεί να βοηθήσει να εκτιμήσετε καλύτερα τις καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να αποβάλετε από πάνω σας τα διλήμματα που σας ταλανίζουν, δε θα μπορέσετε να κάνετε τη νέα αρχή που θέλετε.

ΖΥΓΟΣ: Σκεφτείτε μεθοδικά ποιο θα είναι το επόμενο σας βήμα και πως θα βελτιώσετε τις συνθήκες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κρατήστε τις δυνάμεις σας για αργότερα, καθώς μπορεί η τάση που έχετε να ανταποκριθείτε ταυτόχρονα σε όσο το δυνατόν περισσότερες υποχρεώσεις να σας ικανοποιεί, αλλά αν το κάνετε συνήθεια με το χρόνο θα σας κουράσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε τον εαυτό σας εκτεθειμένο στις όποιες παράλογες απαιτήσεις των άλλων. Όσο και να αν θα σας είναι αναπόφευκτες οι υποχωρήσεις, πρέπει να θέσετε τα όριά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διατηρήστε χαμηλούς τόνους για να βοηθηθείτε να δείτε ήρεμα τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις τις οποίες μέχρι τώρα τις αντιμετωπίζατε αρνητικά. Επιβάλετε να σταθείτε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τολμήστε να πράξετε αυτά που θεωρείτε πρωτεύοντα και έχουν σχέση με τις πραγματικές σας ανάγκες και οι ενέργειές σας θα επιβραβευτούν.

ΙΧΘΥΣ: Οι συγκρούσεις στον επαγγελματικό σας χώρο θα είναι λιγότερες και τα καλύτερα έρχονται. Μην ξεχάσετε να διατηρείτε σταθερότητα στις απόψεις σας για να μην χαλάσετε τις συνεργασίες σας.