Social Icons

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Αυξάνονται οι ευθύνες και μαζί και τα άγχη σας, αλλά πλέον μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις, καθώς ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και τι να πείτε σε δύσκολες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιβάλλεται να κάνετε μια πιο οργανωμένη προσπάθεια προσαρμογής στις απαιτήσεις και τους ρυθμούς, ακόμα και αν πρόσωπα του στενού οικογενειακού σας κύκλου, δυσκολεύουν την πορεία της καθημερινότητά σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε την ευκαιρία να ανανεωθείτε στο εργασιακό σας περιβάλλον. Θυμηθείτε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας και να σταματήσετε να τον παραμελείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα κέρδη που θα αποκομίσετε ή σε πολλές περιπτώσεις οι προτάσεις που θα σας γίνουν θα σας στηρίξουν αρκετά στον εργασιακό σας χώρο.

ΛΕΩΝ: Περιφρουρήστε την ηρεμία σας για να ζήσετε όμορφες στιγμές και αποφύγετε κρίσεις θυμού και συγχύσεις αν θέλετε να συνεχίσετε να γοητεύετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενδέχεται να ανακαλύψετε μέσα στο κοινωνικό σας περίγυρο το σύντροφο που ζητάτε, οπότε μην αφήσετε προσκλήσεις να πάνε χαμένες.

ΖΥΓΟΣ: Βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση και υιοθετήστε ένα νέο στυλ που θα εντυπωσιάσει το άτομα του περιβάλλοντός σας. Η γοητεία σας θα αυξηθεί σημαντικά και θα γίνεται ολοένα πιο μοιραία και μυστηριώδης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακόμα και αν οι προβληματισμοί του συντρόφου σας, σας φαίνονται ακατανόητοι, αποδεχθείτε τους χωρίς να εξετάζετε το γιατί. Μην εκνευρίζεστε για τον τρόπο που προσπαθεί να πάρει επιβεβαιώσεις για το ενδιαφέρον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ίσως η επίθεση να είναι η καλύτερη άμυνα, αλλά δεν είναι απαραίτητο να αντιστέκεστε στα συναισθήματά σας. Δεν είναι άσχημο να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε παραστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν υπάρχει λόγος να νιώθετε παραμελημένοι και αδικημένοι, γιατί ο σύντροφός σας κάνει ότι μπορεί για να σας ευχαριστήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε τις ερωτήσεις γιατί νιώθει ανασφάλεια και αναζητά υποστήριξη. Ολοκληρώστε κάτι που θα σας ευχαριστήσει μες τη βοήθεια και τη συμπαράσταση ενός φίλου σας.

ΙΧΘΥΣ: Δημιουργήστε μόνοι σας τις συνθήκες που απαιτούνται για να έχετε ένα καλύτερο αύριο. Η συνεργασία στον επαγγελματικό σας χώρο θα σας βοηθήσει να πετύχετε.