Social Icons

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Χαρείτε τις στιγμές της καθημερινότητας και μην αφήσετε τον έρωτά σας να ξεθυμάνει. Ικανοποιήστε τις εσωτερικές σας ανάγκες και επανεκτιμήστε προτάσεις που σας έχουν κάνει.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες που επικρατούν για να πετύχετε ευκολότερα τους στόχους σας. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που σας έχουν αγχώσει και οργανώστε μια χαρούμενη συγκέντρωση.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη δημιουργήσετε εντάσεις με πρόσωπα της οικογένειάς σας, γιατί δε φταίνε για την κατάσταση που επικρατεί. Προσεγγίστε άτομα που έχετε ανάγκη και που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε την κρίση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μοναξιά δεν είναι καλός σύμβουλος, γι’ αυτό καλλιεργήστε τις κοινωνικές σας επαφές. Συμβιβαστείτε με τις υπάρχουσες συνθήκες και μη λειτουργείτε με γνώμονα τη συναισθηματική σας ανασφάλεια.

ΛΕΩΝ: Βρείτε ευκαιρία να επανορθώσετε για τα λάθη σας, όποια και αν είναι αυτά. Ενεργοποιήστε την καλή σας διάθεση και θα δείτε τα γεγονότα να σας βοηθούν να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επωφεληθείτε από τις συγκυρίες για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να είστε ανταγωνιστικοί με τους συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε άδικες προστριβές και μην τα βάζετε με άτομα που δεν έχουν σχέση με το πρόβλημά σας. Ξεπεράστε δύσκολες καταστάσεις και μην αντιστέκεστε σε χαρούμενους ανθρώπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δε χρειάζεται να ανταποκριθείτε στην εριστική διάθεση ενός φίλου που έχει κακή διάθεση. Κρατηθείτε μακριά από κουτσομπολιά που δε σας ωφελούν σε τίποτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκφράστε τα συναισθήματά σας για να προστατέψετε τη σχέση με το σύντροφό σας. Μεγάλες ευκαιρίες θα εμφανιστούν στο προσκήνιο, καταξιώνοντας σας επαγγελματικά και οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην προβείτε σε ριψοκίνδυνες ενέργειες, όπως επενδύσεις ή δάνεια, αλλά φροντίστε τα χρήματα που έχετε να είναι ασφαλή. Μην αφήνετε τρίτα πρόσωπα να σας καθοδηγούν στις αποφάσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάρτε αποφάσεις να προχωρήσετε σε αλλαγές σε ότι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας. Φροντίστε να είστε ψύχραιμοι κοντά στα γεγονότα και μην αναστατώνεστε με το παραμικρό.

ΙΧΘΥΣ: Περάστε μία ήσυχη μέρα με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους που σας καταλαβαίνουν. Θα επηρεαστεί αρνητικά η ψυχολογία σας με αποτέλεσμα να είστε αρκετά ευέξαπτοι με τους άλλους.