Social Icons

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Κυριακή 4 έως 10/11/18


ΚΡΙΟΣ: Στις 6 ο Ουρανός περνάει ανάδρομος στο ζώδιό σας και φαίνεται πως οι σχέσεις σας θα έχουν αρκετές ανακατατάξεις, αφού τη μία θα είναι καλά και την άλλη θα σας παραπλανούν. Όμως, εσείς ευθύνεστε για αυτό, αφού στην προσπάθειά σας να δημιουργήσετε σοβαρές σχέσεις, κάνατε πως δε βλέπατε τα στραβά σημεία που είχαν. Τώρα λοιπόν, θα έχετε την ευκαιρία να τα διορθώσετε με ένα ανώδυνο τρόπο και να αποκαταστήσετε τις χαμένες ισορροπίες. Επιμεληθείτε την εμφάνισή σας για να βελτιώσετε την εικόνα σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Τα άτομα που αυτή τη στιγμή συναναστρέφεστε έχουν εκφράσει τις προθέσεις τους χωρίς συγκαλύψεις και τώρα χρειάζεται να πράξετε το ίδιο και εσείς και δε χρειάζεται να ανησυχείτε πως θα σας κατηγορήσει κάποιος εάν εκφράσετε τις πραγματικές σας ευαισθησίες. Η φυσική σας κατάσταση απαιτεί περισσότερη προσοχή, καθώς θα υπάρχουν πολλές εναλλαγές, ενώ τα απρόοπτα και τα αιφνίδια θα γίνονται αφορμή για περιπέτειες. Έτσι κι αλλιώς αξίζετε πολλά και ήρθε η ώρα να εισπράξετε την εκτίμηση που καιρό τώρα δεν έχετε εισπράξει. Εξετάστε προσεκτικά τα κίνητρά σας και ελέγξτε τις προτεραιότητές σας για να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναζητήστε την εσωτερική σας αλήθεια για να βρείτε τους πραγματικούς σας στόχους και τις δυνατότητες επιτυχίας. Οι κοινωνικές σας γνωριμίες θα παίξουν σημαντικό και καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας, γι’ αυτό αποφύγετε ανθρώπους που απλώς σας κολακεύουν και προτιμήστε εκείνους που σας λένε την αλήθεια απροκάλυπτα. Αξιολογήστε τις σχέσεις σας ανάλογα με τη θέση που έχουν στη ζωή σας. Εάν θέλετε να προχωρήσετε τους στόχους σας ζητήστε μεγαλύτερη αυτονομία και υποστήριξη, αλλά μη φτάσετε και σε ακραίες καταστάσεις αν δε σας δοθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ίσως να χρειαστεί να είστε πιο σίγουροι για τις απόψεις σας και να μη ζητάτε απαιτητικά να πάρετε την επιβεβαίωσή σας, καθώς έτσι το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να απογοητευτείτε. Πρέπει να είστε έτοιμοι να απαλλαγείτε από άσκοπους εκνευρισμούς για να βρείτε τη σωστή σας πορεία.
Πρέπει να αποκτήσετε ανοχή και να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας προς τους άλλους αν θέλετε να καλυτερεύσετε τον τομέα της επικοινωνίας σας. Φροντίστε για την καλή σωματική σας κατάσταση, καθώς έχετε αδυναμία να ακούτε τις προειδοποιήσεις που σας δίνει το σώμα σας.

ΛΕΩΝ: Βρίσκεστε σε φάση ριζικών αλλαγών γι’ αυτό μη φοβηθείτε και κλειστείτε στον εαυτό σας. Μοιραστείτε με τους δικούς σας ανθρώπους τους φόβους και τις ελπίδες σας και θα ανακαλύψετε πως η επιβεβαίωση ότι βαδίζετε σωστά θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Πρέπει να καταλάβετε πως είστε υπεύθυνοι για τα καλά και για τα άσχημα που σας συμβαίνουν και όχι να επιμένετε πως όταν περνάτε καλά οφείλεται στις κινήσεις σας και όταν περνάτε άσχημα φταίνε πάντα οι άλλοι, γιατί μόνοι σας θα δώσετε δικαιώματα και θα έχουν και δίκιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η βδομάδα που θα διανύσετε έχει πολλά να σας προσφέρει και θα σας τα δώσει αρκεί να είστε ειλικρινείς και να σταματήσετε να παίζετε παιχνίδια χωρίς τέλος. Εάν δε βοηθήσετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας μην περιμένετε να το κάνει κάποιος άλλος. Δώστε του αυτό που του αξίζει πραγματικά και δεν είναι τίποτα λιγότερο από το να είστε κυριολεκτικά ευτυχισμένοι. Τα πράγματα θα δυσκολέψουν καθώς ο σύντροφός σας θα ζητήσει περισσότερες δεσμεύσεις από εσάς. Ανοίξτε τα μάτια σας και αφήστε τον έρωτα να μπει στη ζωή σας. Ζήστε την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική και αναντικατάστατη.

ΖΥΓΟΣ: Οι μισοί από εσάς που είστε δεσμευμένοι  τα πάτε αρκετά καλά με το σύντροφό σας και θα τα πάτε ακόμα καλύτερα, όμως, οι άλλοι μισοί έχετε εγκλωβιστεί σε μία σχέση που έχει τελειώσει στην καρδιά σας και δεν έχει να σας προσφέρει και να της προσφέρετε τίποτα πια, μόνο και μόνο για να αποδείξετε πως θα σταματήσετε να είστε αυτοκαταστροφικοί και ότι θα βγάλετε τους άλλους ψεύτες για αυτά που βλέπουν  και εισπράττουν. Αναρωτηθείτε αν αξίζει τον κόπο να καταστρέψετε τη ζωή σας, για να βγείτε νικητές σε ένα παιχνίδι που μόνοι σας αρχίσατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στις 7 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, ο τρόπος σκέψης και η οργάνωση χρόνου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο πόσο καλά θα νιώθετε. Δε χρειάζεται να κάνετε κακές σκέψεις, γιατί κάτι τέτοιο θα αφήσει το φόβο σας να πάρει έκταση μέσα σας, επηρεάζοντας κατά συνέπεια την υγεία σας. Ντυθείτε, γυμναστείτε και θα ασκήσετε έντονη γοητεία. Φροντίστε να είστε ήρεμοι και προνοητικοί, χωρίς να στηρίζεστε στην εύνοια της τύχης ή την βοήθεια των άλλων. Επεξεργαστείτε τις απόψεις των άλλων πριν μιλήσετε και επωφεληθείτε από μία νέα γνωριμία, χωρίς να πάρετε ρίσκα ή να τολμήσετε παρακινδυνευμένες επενδύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στις 8 που ο Δίας περνάει στο ζώδιό σας, οι εξελίξεις στον εργασιακό σας χώρο θα είναι έντονες ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο. Θα ζήσετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες με αλλαγές και προτάσεις. Τα προβλήματα που υπήρχαν θα εξακολουθούν να υφίστανται αφού δεν προνοήσατε για την άμεση αντιμετώπισή τους, αλλά με σύνεση και υπομονή στη διαχείρισή τους, θα βρείτε τις επιθυμητές λύσεις. Ο μόνος σας βασικός πονοκέφαλος θα είναι οι καθυστερήσεις σε χρήματα που ήταν προ των πυλών να τα εισπράξετε. Μη βιαστείτε να κάνετε επενδύσεις και αγορές, γιατί πρέπει να λάβετε υπόψη πριν κινηθείτε τους αστάθμητους παράγοντες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βάλτε σαν στόχο την ασφάλεια της εργασίας και της πορείας σας χωρίς απώλειες. Τα γεγονότα που θα τρέχουν δεν ήταν προβλέψιμα από εσάς, άρα είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστούν δυσκολίες στην πορεία της σχέσης σας που ίσως δε θα υπολογίσετε εγκαίρως. Στη ζωή των περισσοτέρων από εσάς θα γίνει ένα γενικό ξεκαθάρισμα και προς το τέλος του μήνα θα αρχίσει μια εποχή ερωτικής αποκατάστασης. Όμως, πριν έρθει αυτή η στιγμή, θα πρέπει να δοκιμαστούν η αντοχή, η ειλικρίνεια και η αλήθεια κάποιων ανθρώπων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ίσως να έχει έρθει η ώρα να σταματήσετε να είστε επίμονα σταθεροί στον έρωτά σας για κάποιο άτομο εάν εκείνο έχει σταματήσεις να σας αγαπά ή να σας είναι πιστό. Σε σας μένει το βάρος και η ευθύνη της μεγάλης απόφασης, την οποία ακόμα και αν την πάρετε σιωπηλά, αργά ή γρήγορα είναι βέβαιο πως θα πρέπει να την εκτελέσετε. Φυσικά υπάρχουν και οι περιπτώσεις εκείνων που θα επηρεαστούν λίγο και θα το δυσάρεστο θα ξεπεραστεί ευκολότερα. Όπως και να έχει ο έρωτας θα βρίσκεται στο στόχαστρο μιας σκόπιμης διαδικασίας, που θα αλλάξει τη ροή της ζωής σας. Θα σας παιδέψει, θα σας ταράξει, αλλά στο τέλος θα σας δώσει την ποθητή ικανοποίηση.

ΙΧΘΥΣ: Όσα συμβούν τώρα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της σχέσης σας, παλιάς ή καινούριας, αλλά δυστυχώς δε θα αποφύγετε να προβάλετε το εγώ σας με σκοπό να προχωρήσετε σε κάτι που πηγάζει από μέσα σας και εκφράζει τις ενστικτώδεις ανάγκες σας στην αρένα του ερωτικού ανταγωνισμού. Όσοι αρκεστείτε σε εφήμερες σχέσεις πάρτε μέτρα ασφαλείας από κάθε άποψη, καθώς η ερωτική σας ζωή αρχίζει να αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον. Οι δεσμευμένοι δεν είναι ανάγκη να φορτωθείτε στην πλάτη σας τις έννοιες, αλλά ούτε να τις αφήσετε στο σύντροφό σας. Φροντίστε ή να τις μοιραστείτε ή να τις ξεπεράσετε μαζί.