Social Icons

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2019


Το 2019 έρχεται για να σας γεμίσει ενέργεια και να κάνετε καινούρια πράγματα ή να προχωρήσετε ότι έχετε αρχίσει.  Θα είστε αρκετά απασχολημένοι και πιθανόν να μην έχετε πολύ χρόνο για χαλάρωση, αλλά από τη φύση σας οι Αιγόκεροι δεν επαναπαυόσαστε. Θα είστε πρακτικοί στις αποφάσεις σας και δε θα φοβηθείτε να βγάλετε από τη ζωή σας φίλους που δεν έχουν πια καμία σημασία για εσάς.


Η κοινωνική σας ζωή θα έχει σκαμπανεβάσματα και πολλά εμπόδια, οπότε κάνετε ό, τι καλύτερο κάνετε για να κάνετε τις σωστές επιλογές. Μην αφήσετε ανθρώπους να σας χειρίζονται, γιατί δε χρειάζεστε τοξικά άτομα στη ζωή σας. Δείτε τα πράγματα από μια νέα προοπτική ή μιλήστε σε κάποιον για τα προβλήματά σας για να πάρετε συμβουλές. Οι φίλοι και η οικογένειά σας θα είναι χρήσιμες πηγές βοήθειας όποτε το χρειαστείτε. Όσοι βρίσκεστε σε σχέση, είναι καιρός να δώσετε στο σύντροφό σας περισσότερες αρμοδιότητες και να μη του στερείτε δύναμη. Ακόμα και αν στην αρχή αισθάνεται άβολα, μακροπρόθεσμα θα βοηθήσει τη σχέση σας. Ο γάμος, απόκτηση απογόνου και άλλες σημαντικές αποφάσεις πρέπει να αποφασιστούν μετά από προσεκτική σκέψη.

Στον επαγγελματικό χώρο δείξτε σε συνεργάτες και άτομα κύρους τις δεξιότητες σας, για να σας καταλάβουν και να προωθήσετε σχέδια και στόχους. Ακόμα και αν κάποιες στιγμές η δουλειά σας φανεί βαρετή κατά το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, διατηρήστε την αισιοδοξία σας και θα έχετε περισσότερη προσοχή από όσους συνεργάζεστε. Στα οικονομικά σας θα υπάρχει μια σταθερή ροή, οπότε μπορείτε να περιορίσετε μικρές περιττές αγορές που θα σας εξοικονομήσουν για αργότερα  χρήματα που θα τα χρησιμοποιήσετε για μια μεγάλη αγορά. Μειώστε τα επίπεδα άγχους και παραμείνετε όσο το δυνατόν πιο διανοητικά και σωματικά υγιείς.

Το 2019 είναι ένα έτος εξέλιξης, προόδου και αλλαγών. Θα νιώσετε μια φυσική ανάγκη να προχωρήσετε και να βελτιώσετε τον εαυτό σας και τη γενική προσωπικότητά σας. Κάντε ότι χρειάζεται για να είστε ευτυχισμένοι και σιγουρευτείτε ότι αφήνετε χρόνο για να προγραμματίσετε το μέλλον.

ΣΧΕΣΕΙΣ
Θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στις σχέσεις ειδικά από το Μάρτιο και μετά, οι οποίες θα κρατήσουν λόγω του Ουρανού για μια δεκαετία. Ίσως επιθυμήσετε περισσότερη ανεξαρτησία και να είστε πιο αληθινοί προς  τον εαυτό σας. Αν νιώσετε ότι κάποιος προσπαθεί να σας καταπιέσετε, θα έχετε τάσεις φυγής. Αφήστε την ενέργειά σας να σας οδηγήσει προς την αγάπη, εστιάζοντας περισσότερο στην καρδιά σας και σε αυτούς που σας ενδιαφέρουν. Μέχρι τον Ιούνιο θα είστε πιο συμβιβαστικοί, πιο δίκαιοι και θα προσπαθείτε να διατηρήσετε αρμονία στις σχέσεις σας. Η ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου, θα ανανεώσει τις σχέσεις σας και θα συναντήσετε νέους ανθρώπους. Το δεύτερο εξάμηνο του Ιουλίου θα χρειαστεί να εργαστείτε σε θέματα δέσμευσης, προβλήματα και δύσκολους ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή σας. 

 ΚΑΡΙΕΡΑ – ΕΡΓΑΣΙΑ – ΧΡΗΜΑ
Οποιεσδήποτε αλλαγές θέλετε να εργαστείτε μπορούν να γίνουν στις αρχές του έτους μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, και στη συνέχεια να επιβραδύνετε. Με τον Άρη να βρίσκεται στον τομέα της εργασίας σας από τον Απρίλιο μέχρι τα μέσα Μαΐου, μπορείτε να είστε πιο παραγωγικοί, να κάνετε περισσότερα από μικρά πράγματα, να αισθανθείτε περισσότερη ενέργεια και να αντιμετωπίσετε καθήκοντα και δουλειές. Εστιάστε στα έργα που πρέπει να κάνετε και δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες. Συνεχίστε τη δουλειά που σας ενθουσιάζει χωρίς να πιέζεστε σκληρά τον εαυτό σας. Από τον Οκτώβριο μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, επικεντρωθείτε στους μακροπρόθεσμους στόχους σας και δείτε πειθαρχημένα τις προοπτικές που έχετε. Σε ότι δεν μπορείτε να πράξετε μόνοι σας, ζητήστε βοήθεια από άτομα που είναι έτοιμα να σας την προσφέρουν και δημιουργήστε ρεαλιστικά σχέδια δράσης για να κάνετε καλές εντυπώσεις στους σωστούς ανθρώπους. Θα λάβετε αναγνώριση για τους κόπους σας και θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά από ότι έχετε υπολογίσει.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΝΑ ΜΗΝΑ
Ιανουάριος 2019:  Κάντε το καλύτερό για να ξεπεράσετε τα προβλήματα και να προχωρήσετε με ένα θετικό μυαλό.
Φεβρουάριος 2019: Θα είναι η αρχή νέων πραγμάτων και πρέπει να κάνετε προσπάθειες εάν επιθυμείτε να έχουν επιτυχία.
Μάρτιος 2019: Θα είναι τυχερός μήνας για το ζώδιό σας και είναι η κατάλληλη στιγμή για να επενδύσετε σε ένα νέο πράγματα.
Απρίλιος 2019: Ο επαγγελματικός τομέας  θα είναι ταραχώδης και δε θα έχετε χρόνο να αφιερώσετε στην οικογένειά σας.
Μάιος 2019: Θα διανύσετε ένα ήρεμος μήνα και τα περισσότερα θα λειτουργούν υπέρ σας.
Ιούνιος 2019:  Θα είστε καλά οργανωμένοι μέσα στο μυαλό σας και κινείστε με γνώμονα την πραγματικότητα.
Ιούλιος 2019: Αυτό το μήνα θα υπάρξουν εμπόδια, οπότε φροντίστε να αντιμετωπίσετε τα πάντα με ένα χαμόγελο.
Αύγουστος 2019: Να λειτουργείτε με ανοιχτό μυαλό καθώς θα φθάσουν στο δρόμο σας αρκετές νέες ευκαιρίες. 
Σεπτέμβριος 2019: Θα λάβετε βοήθεια από άτομα που δεν περιμένατε και αυτό θα αυξήσει την αισιοδοξία σας.
Οκτώβριος 2019: Διατηρήστε τις ισορροπίες και ην αφήσετε τη γλώσσα σας να προτρέχει όταν δε σας αρέσει κάτι που ακούτε.
Νοέμβριος 2019: Μάθετε να ελέγχετε τον αυθορμητισμό σας και αποδεχθείτε ότι τα πάντα δε γίνονται όπως σας βολεύουν.
Δεκέμβριος 2019: Ο τελευταίος μήνας του χρόνου θα σας αφήσετε να απολαύσετε  αυτά που σας αρέσουν και αγαπάτε.

Άντα Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 2104222828 (και fax)
6932232132 (Vodafone) / 6971709239(what’s up)
Site: www.virginialeousi.com