Social Icons

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

ΤΑΥΡΟΣ 2019


Οι ρυθμοί του 2019 θα σας ικανοποιούν και θα είναι σχετικά εύκολοι για εσάς. Αυτό που θα πρέπει να ξεπεράσετε θα είναι η τεμπελιά σας, ειδικά όταν θα κινείται ο Ερμής ανάδρομος. Ίσως θα σας φανεί δύσκολο να παρακινήσετε τον εαυτό σας να περάσει στη δράση, αλλά θα αποδώσει όταν το κάνετε. 
Περάστε τον ελεύθερο χρόνο σας με την οικογένεια, φίλους ή κάνοντας τα χόμπι σας και ταυτόχρονα φροντίστε για την ψυχική και σωματική σας υγεία. 

Τη νέα χρονιά θα είστε στοργικοί και παθιασμένοι. Παράξενος συνδυασμός, αλλά αρκετά χρήσιμος αν είστε ήδη σε μια σχέση ή αν προσπαθείτε να αποκτήσετε. Θα ανακαλύψετε νέα πράγματα και θα μάθετε καλύτερα τον άνθρωπο που θα επιλέξετε να είναι δίπλα σας. τα οποία θα είναι ενδιαφέροντα και συναρπαστικά. Ενισχύστε τους δεσμούς σας με φίλους και οικογένειά, καθώς θα είναι εκεί για να σας βοηθήσουν σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να έχετε φέτος, ενώ ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες θυσίες για να τους βοηθήσετε κι εσείς. 
Το 2019 εργαστείτε πάνω στα επαγγελματικά σας σχέδια και τη σταδιοδρομία σας. Μάθετε να δουλεύετε ομαδικά και δημιουργήστε νέες γέφυρες επικοινωνίας με συνεργάτες. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια σε ορισμένα από τα έργα σας που έχουν προοπτικές να αναπτυχθούν. Χρησιμοποιήστε τα έσοδα που θα αποκομίσετε για να εξοφλήσετε χρέη ή λογαριασμούς που εκκρεμούν το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, ώστε στη συνέχεια να μπορείτε να ξοδέψετε χρήματα σε κάτι που θέλετε.

Η δέσμευση για τους στόχους και τα όνειρά σας είναι σημαντική και τα ένστικτά σας θα είναι πιο έντονα, οπότε μην φοβάστε να τα ακολουθήσετε.

ΣΧΕΣΕΙΣ
Επικεντρωθείτε στην ενίσχυση των συναισθηματικών σας δεσμών και στην οικειότητα των σχέσεών σας. Προτιμήστε να βρίσκεστε κοντά σε αυτούς που σας κάνουν να αισθάνεστε ποθητοί, σαγηνευτικοί και μυστηριώδεις. Δώστε έμφαση στον οικογενειακό τομέα από τον Ιούλιο έως τα μέσα Αυγούστου και επικεντρωθείτε στην επανασύνδεση με συγγενείς ή την πραγματοποίηση συγκεντρώσεων. Κάντε το σπίτι σας πιο άνετο για εσάς και δώστε προτεραιότητα σε ότι σας βοηθάει να συνδεθείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό. Μοιραστείτε αυτά που νιώθετε με τα αγαπημένα σας άτομα και αφήστε να σας προσεγγίσουν.
Από τα μέσα Αυγούστου μέχρι το Σεπτέμβριο μπορείτε να αισθανθείτε πιο άνετοι συναισθηματικά και να διασκεδάσετε. Οι δεσμευμένοι εστιάσετε στην προσπάθειά σας να επαναφέρετε τη σπίθα στη σχέση σας και να είστε πιο ανοιχτοί στη δέσμευση και σε συμβιβασμούς. Αυτό που θέλετε είναι το ταίρι σας να σας είναι αφοσιωμένος και να σας σέβεται και μπορείτε να το έχετε. Ο ανάδρομος Ερμής το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου, θα σας φέρει αντιμέτωπους με προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΕΡΓΑΣΙΑ – ΧΡΗΜΑ
Από τον Απρίλιο μέχρι τα μέσα Μαΐου, επικεντρωθείτε στα οικονομικά σας και εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Μπορείτε να αναλάβετε μια δεύτερη εργασία, να βρείτε ένα κερδοφόρο χόμπι και κυρίως να διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας. Εστιάστε σε σημαντικές συναλλαγές, συμφωνίες και επαγγελματικές σχέσεις για να βρεθείτε σε καλύτερη θέση οικονομικά. Από τον Οκτώβριο μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, θα νιώθετε πιο παραγωγικοί και θα αξιοποιήσετε στο έπακρο την ενέργειά σας. Όσο πιο παθιασμένοι είστε για αυτό που κάνετε, τόσο περισσότερη δουλειά θα μπορείτε να αναλάβετε. Βεβαιωθείτε όμως, ότι δεν αναλαμβάνετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να αντέξετε γιατί θα αυξήσετε τα άγχος.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΝΑ ΜΗΝΑ
Ιανουάριος 2019: Ο πρώτος μήνας του χρόνου φέρνει καλά νέα σε οικογενειακό, επαγγελματικό και οικονομικό τομέα.
Φεβρουάριος 2019: Είναι μια εξαιρετική περίοδος για να αξιοποιήσετε νέα εγχειρήματα που ξεκινήσατε τον προηγούμενο μήνα.
Μάρτιος 2019: Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας και να μην εμπλακείτε σε συναισθηματικά προβλήματα στις σχέσεις σας.
Απρίλιος 2019: Αυξάνονται οι προοπτικές για νέες επιχειρήσεις, ταξίδια και σπουδές σε ξένες χώρες.
Μάιος 2019: προσπαθείτε να είστε πιο προσεκτικοί πριν αρχίσετε να μιλάτε και εμπιστευτείτε ανθρώπους που δε γνωρίζετε καλά.
Ιούνιος 2019: Θα τεθούν πολλές ερωτήσεις και πρέπει να είστε σίγουροι ότι βρίσκετε τις σωστές απαντήσεις.
Ιούλιος 2019: Είναι εξαιρετική περίοδος για να αναζητήσετε μια νέα δουλειά ή σπίτι ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Αύγουστος 2019: Θα είναι ένας μήνας που θα αισθανθείτε πολύ ανήσυχοι για το πώς ο κόσμος, σας αντιλαμβάνεται.
Σεπτέμβριος 2019: Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό  και θα ανταμειφθείτε για τη σκληρή δουλειά σας.
Οκτώβριος 2019: Αρχίστε να παίρνετε σημαντικές αποφάσεις για σχέδια και στόχους που έχετε θέσει.
Νοέμβριος 2019: Θα διανύσετε έναν παραγωγικό μήνα με πολλές μετακινήσεις και επαγγελματικά ταξίδια.
Δεκέμβριος 2019: Είναι η στιγμή για πειραματισμούς και εκμάθηση νέων δεξιοτήτων.

Άντα Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 2104222828 (και fax)
6932232132 (Vodafone) / 6971709239(what’s up)
Site: www.virginialeousi.com