Social Icons

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2019


Η νέα χρονιά φέρνει βελτίωση στο περιβάλλον που ζείτε, στον εαυτό σας και στο μέλλον σας. Θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με παλιά χόμπι και να βρείτε πράγματα που σας γεμίζουν χαρά, ενώ θα υπάρξουν και προτάσεις για να αλλάξετε κάτι στην καριέρα σας ώστε να είστε πιο ευτυχισμένοι.

Εάν διατηρήσετε την εργασία σας θα πρέπει να λειτουργείτε οργανωμένα και αποτελεσματικά για να κερδίσετε έδαφος. Προσπαθήστε να γίνετε πιο αγαπητοί και προσιτοί απέναντι σε ανωτέρους ή άτομα κύρους. Πριν προχωρήσετε σε κάποια αλλαγή ρωτήστε τον εαυτό σας αν αυτό θέλετε στη ζωή σας. Δεν πρέπει να παρθούν βιαστικές αποφάσεις.

Το 2019 προσπαθήστε να βελτιωθείτε και να μάθετε νέα πράγματα. Αισθανθείτε πιο σίγουροι και προσελκύστε νέους ανθρώπους. Σε προσωπικό επίπεδο θα υπάρχουν αρκετοί πειρασμοί, γι’ αυτό αν το νέο έτος σας βρει σε σχέση, για δικό σας καλό προσπαθήστε να τους αποφύγετε. Σας κύριο μέλημά σας θα πρέπει να είναι η κάλυψη των αναγκών σας φίλοι και οικογένεια, μάλλον θα σας αγχώνουν, όμως, μην εμπιστευτείτε ξένους που α ισχυρίζονται ότι είναι φίλοι. Τον ελεύθερο χρόνο σας αφιερώστε τον σε άτομα που γνωρίζετε ήδη καλά.

Σε οικονομικό επίπεδο θα έχετε περισσότερη τύχη από τις προηγούμενες χρονιές και καθώς προβλέπεται να υπάρχει σταθερή εισροή χρημάτων, κρατηθείτε μακριά από μεγάλα ή περιττά έξοδα ειδικά την περίοδο που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα. Ο προϋπολογισμός σας θα πρέπει να είναι υγιής με προτεραιότητα την προσωπική σας ασφάλιση.

Σίγουρα το 2019 θα θέλετε να κάνετε τη ζωή σας πιο απλή, αλλά όχι να βρίσκεστε στο παρασκήνιο αφού θα περιμένετε οι άλλοι να ακούν αυτά που λέτε.

ΣΧΕΣΕΙΣ
Ο Πλούτωνας και ο Κρόνος παραμένουν στον τομέα των σχέσεών σας όλο το 2019, ακριβώς όπως και τη χρονιά που πέρασε, ώστε να μπορείτε να τις δείτε πιο σοβαρά, να είστε περισσότερο αφοσιωμένοι και να προσπαθείτε να τις βελτιώσετε. Μείνετε κοντά με όσους αισθάνεστε άνετα και εξαλείψτε από τη ζωή σας όσου δεν έχουν θετικούς σκοπούς. Οι σχέσεις σας μπορούν να αντέξουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή το Νοέμβριο θα σας φέρει αντιμέτωπους με θέματα αγάπης και παλιές σχέσεις. Μπορεί η επικοινωνία να είναι λίγο δύσκολη αλλά το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης θα είναι ισχυρό. Να είστε στοργικοί, εκφραστικοί και παθιασμένοι. Ο Δίας τον Δεκέμβριο θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε περισσότερο τις σχέσεις σας, να εμβαθύνετε τη δέσμευσή σας και να υποδεχτείτε περισσότερες συνεργασίες. Μπορείτε να είστε πιο συμβιβαστικοί και να εργάζεστε καλύτερα με άλλους.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΕΡΓΑΣΙΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η σεληνιακή έκλειψη της 21ης ​​Ιανουαρίου ζητάει να διευθετήσετε οικονομικά ζητήματα ή διαφωνίες, να οριστικοποιήσετε οικονομικές ρυθμίσεις ή συμφωνίες και να εργαστείτε για να φτιάξετε τα οικονομικά σας . Ο Ουρανός θα κινείται στον τομέα της σταδιοδρομίας μέχρι το Μάρτιο. Την τελευταία δεκαετία περάσετε πολλές επαγγελματικές αλλαγές και πλέον θα αρχίσει να επιβραδύνει λίγο. Εάν υπάρχουν ακόμα αλλαγές που θέλετε να κάνετε, αξιοποιήστε στο έπακρο την ενέργεια που θα έχετε τους πρώτους δύο μήνες της χρονιάς. Προωθήστε στόχους, αισθανθείτε πιο φιλόδοξοι και κάντε προόδους. Εστιάστε στην προσπάθεια να κάνετε την δουλειά που σας αρέσει και αδράξετε ευκαιρίες εργασίας εάν αισθάνεστε ότι δεν κάνετε κάτι που σας παθιάζει. Δημιουργήστε ευκαιρίες και όσο περισσότερο το απολαμβάνετε, τόσο μπορείτε να λάβετε αναγνώριση. Ο Ερμής που θα κινείται ανάδρομος τον Ιούλιο θα φέρει οικονομικές δυσκολίες ή απροσδόκητες εξελίξεις που πρέπει να προσαρμόσετε γρήγορα. Ο Άρης από τον Ιούλιο μέχρι τα μέσα Αυγούστου θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε προκλήσεις, να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να πάρετε έξυπνες οικονομικές αποφάσεις.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΝΑ ΜΗΝΑ
Ιανουάριος 2019: Είναι καλή περίοδος για να βελτιώσετε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.
Φεβρουάριος 2019: Θα υπάρξουν αλλαγές στη ζωή σας΄, ίσως και στον επαγγελματικό χώρο.
Μάρτιος 2019: Θα υπάρχουν πολλές; Ευκαιρίες,  περιθώρια να αλλάξουν πράγματα που δε σας αρέσουν, αλλά και εμπόδια στο μυαλό σας.
Απρίλιος 2019: Θα διανύσετε άλλον ένα μήνα αλλαγών με μετασχηματισμούς σε όλες τις πτυχές της ζωής σας.
Μάιος 2019: Τον τελευταίο μήνα της άνοιξης αφιερώστε τον στο να σκεφτείτε, να φανταστείτε και να χτίσετε τα όνειρά σας.
Ιούνιος 2019: Φροντίστε να είστε σωματικά ενεργοί, καθώς η διαίσθησή σας θα είναι στο αποκορύφωμά της.
Ιούλιος 2019: Μήνας χαλάρωσης και διασκέδασης, που όμως η καλή τύχη που θα έχετε θα σας λάμψει.
Αύγουστος 2019: Είναι η περίοδος που η καριέρα σας θα έχει άνοδο και επιτυχία, αλλά θα πρέπει να περνάτε και περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας.
Σεπτέμβριος 2019: Αυτός ο μήνας είναι η καλύτερη περίοδος για να κάνετε σχέδια σε όλους τους τομείς της ζωή σας.
Οκτώβριος 2019: Κάντε τις σχέσεις σας ισχυρότερες, ακόμα και αν αυτό απαιτεί να κάνετε πολλές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας.
Νοέμβριος 2019: Θα είναι μήνας αλλαγών, μετασχηματισμών και νέων αρχών. Βάλτε τάξη στις σκέψεις σας για να βρείτε ευκολότερα τις σας συμφέρει.
Δεκέμβριος 2019: Τον τελευταίο μήνα του χρόνου, κάντε την αυτοκριτική σας και αξιολογήστε τους στόχους και τα επιτεύγματά σας.
  

Άντα Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 2104222828 (και fax)
6932232132 (Vodafone) / 6971709239(what’s up)
Site: www.virginialeousi.com