Social Icons

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2019


Το 2019 προβλέπεται να είναι μια χρονιά επιλογών για σας, αφού από εσάς θα εξαρτάται πώς θα αποφασίζετε να δράσετε ή ποιες ευκαιρίες θα αρπάξετε ή θα αφήσετε. Η νέα χρονιά σαφώς σας οδηγεί σε κάποιους δρόμους, αλλά θα πρέπει να επιλέξετε τα σημεία καμπής σας. Κάντε πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους, σωστές επιλογές και χαλαρώστε όσο μπορείτε.
 
Η χρονιά σας θα είναι γεμάτη ρομαντισμό και η ερωτική σας ζωή θα επηρεάζεται άμεσα από τις ενέργειές σας με άλλους ανθρώπους. Όσοι βρίσκεστε ήδη σε μια σχέση, θα είστε πιο παθιασμένοι και έτοιμη να πάρετε αποφάσεις.

Σε επαγγελματικό επίπεδο μπορείτε να λάμψετε ή να ενισχύσετε  σχέσεις με συναδέρφους ή άτομα κύρους. Αν εργαστείτε σκληρά να είστε σίγουροι ότι θα ανταμειφθείτε για αυτό, αλλά επίσης μπορείτε να επιλέξετε μια νέα σταδιοδρομία ή να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση. Αυτό που θα έχει μεγάλη σημασία, είναι ότι αποφασίσετε να αφήνει σταθερά τα οικονομικά σας. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και χρέη για να μπορείτε να αποθηκεύσετε νέα έσοδα.

Προσπαθήστε το 2019 να μείνετε χαλαροί και να μην αφήνετε μικρά πράγματα να σας ενοχλούν. Κάντε πράγματα που σας αρέσουν, αλλά να μην ενοχλούν άλλους. Η δημιουργικότητα θα αποδειχθεί σωτήρια για την ψυχική σας ηρεμία, αλλά και για τη διασκέδασή σας. Μπορείτε να συνδυάσετε τα πάντα αν αυτό επιθυμείτε, οπότε δεν υπάρχει λόγος να εγκαταλείψετε τα χόμπι σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ
Εστιάσετε στην ύπαρξη πιο ομαλών συνδέσεων στις συναισθηματικές σας σχέσεις και να είστε πιο συμπονετικοί απέναντι στους άλλους. Μάθετε να κάνετε περισσότερα για τους ανθρώπους που αγαπάτε και η ορισμένες θυσίες αν απαιτείται. Δείτε πιο ρεαλιστικά τις σχέσεις σας και προσπαθήστε να μην εκμεταλλεύεστε καταστάσεις. Ο ανάδρομος Ερμής το Μάρτιο ξυπνάει ερωτικά ζητήματα, ενώ δε θα λείψουν επιστροφές ατόμων από το παρελθόν που θα σας ξυπνήσουν όμορφες μνήμες. Πραγματοποιήστε κάποιες αλλαγές σε υπάρχουσες σχέσεις, προσελκύστε νέους ανθρώπους στη ζωή σας και αποζητήστε περισσότερη ανεξαρτησία. Από τον Απρίλιο μέχρι τα μέσα Μαΐου ενισχύστε τις σχέσεις σας, μοιραστείτε πράγματα και προσεγγίστε άτομα του εργασιακού σας περιβάλλοντος με άλλο αέρα.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΕΡΓΑΣΙΑ – ΧΡΗΜΑ
Όσες αλλαγές κάνατε ή υπεστήκατε τη χρονιά που πέρασε, έρχονται να ολοκληρωθούν μέχρι το Φεβρουάριο. Οπότε ότι έχει μείνει σε εκκρεμότητα ξεκινήστε το και τελειώστε το μέσα στους πρώτους δύο μήνες. Η σεληνιακή έκλειψη του Ιανουαρίου θα είναι ενισχυτική για να πετύχετε έναν στόχο, να κάνετε εντυπώσεις σε σημαντικούς ανθρώπους, να λάβετε αναγνώριση ή να πραγματοποιήσετε τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας. Ο Ερμής που θα κινείται ανάδρομα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, ζητάει να επικεντρωθείτε σε παλιούς στόχους, να προσαρμόσετε τα σχέδια σας και να βεβαιωθείτε ότι είστε στο σωστό δρόμο γιατί αν αμφισβητείτε οι ίδιοι την κατεύθυνση σας δεν έχει νόημα., Από τον Ιούλιο μέχρι τα μέσα Αυγούστου, θα έχετε περισσότερη ενέργεια για να νιώσετε πιο φιλόδοξοι, να επικεντρωθείτε στα σχέδιά σας και να αισθανθείτε πιο σίγουροι για τις ικανότητές σας. Επιδιώξτε οικονομικές ευκαιρίες, εστιάστε στη βελτίωση των οικονομικών σας και αποκτήστε σταθερότητα και ασφάλεια. 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΝΑ ΜΗΝΑ
Ιανουάριος 2019:  Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε κάτι νέο, αφού θα έχετε την ενέργεια και τον ενθουσιασμό να κάνετε προσπάθειες.
Φεβρουάριος 2019: Μήνας γεμάτος τύχη, αλλά εσείς θα είστε αρκετά ανήσυχοι και θα θέλετε να είστε μόνοι.
Μάρτιος 2019: Η διαίσθησή σας θα είναι υψηλή και θα σας κατευθύνει προς τη σωστή κατεύθυνση, άρα ακούστε την.
Απρίλιος 2019: Η σκληρή δουλειά αρχίζει να σας ανταμείβει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αυξήσετε τα έξοδα.
Μάιος 2019: Αφιερώστε χρόνο σε οικογένεια και φίλους, προγραμματίζοντας μικρές διακοπές ή εκδρομές.
Ιούνιος 2019: Ο μήνας φέρνει πολλές ευκαιρίες, αλλά οι αλλαγές που θα γίνουν εξαρτούνται από εσάς.
Ιούλιος 2019: Πολλά έχουν να συμβούν θετικά και αρνητικά, οπότε ετοιμαστείτε και βάλτε μπροστά τον καλύτερο σας εαυτό.
Αύγουστος 2019: Είναι η τέλεια στιγμή για να επιτύχετε στόχους που είχατε προγραμματίσει από καιρό.
Σεπτέμβριος 2019: Φροντίστε να εκφράζεστε σωστά για να μη θέσετε σε κίνδυνο την επικοινωνία σας με τους άλλους.
Οκτώβριος 2019: Όλα θα κινούνται αργά και θα πρέπει να ακολουθήσετε τους ρυθμούς για να μην επηρεάσετε την καθημερινότητά σας.
Νοέμβριος 2019: Ο μήνας που θα διανύσετε είναι ιδανικός για να καθίσετε και να χαλαρώσετε ή να κάνετε κάτι καινούριο.
Δεκέμβριος 2019: Η χρονιά φτάνει στο τέλος της και μπορείτε να χαλαρώσετε και να προετοιμαστείτε για το επόμενο έτος.

 Άντα Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 2104222828 (και fax)
6932232132 (Vodafone) / 6971709239(what’s up)
Site: www.virginialeousi.com