Social Icons

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

ΚΡΙΟΣ 2019


Οι προβλέψεις σας για τη νέα χρονιά δείχνουν πως αν δε θέλετε να είστε μόνοι, μη φοβηθείτε να συνεργαστείτε με ομάδες, να βρείτε ένα σύντροφο ή να κάνετε μερικές αλλαγές. Κάντε μια ενδοσκόπηση του εαυτού σας για να έχετε περισσότερες ευκαιρίες για ρομαντισμό και να καταλάβετε τι θέλετε από την κάθε σχέση σας.


Οι δεσμευμένοι βεβαιωθείτε ότι έχετε πει στο ταίρι σας τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, αλλά και ότι έχετε ακούσει τις δικές του. Το 2019 είναι ιδανικό για να επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας, να κρατήσετε κοντά τους φίλους σας και να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας.

Η δημιουργικότητά σας θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, γι’ αυτό μη διστάσετε να εκφραστείτε στο εργασιακό σας χώρο. Θα βοηθηθείτε σημαντικά αν βρείτε συνεργάτες που θα σας βοηθήσουν στα σχέδιά σας και ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

Διαθέστε χρόνο για να αποφασίσετε ποιες αγορές είναι σοφές να κάνετε και ποιες μπορούν να περιμένουν μέχρι τον επόμενο χρόνο. Παρακολουθήστε τα οικονομικά σας και επενδύστε μόνο εκεί που πιστεύετε ότι θα έχετε κέρδος. Μέχρι τον Απρίλιο όλα θα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και θα νιώθετε αρκετά αισιόδοξοι. Θα έχετε άπλετη ψυχική ενέργεια και θα αισθάνεστε ευτυχισμένοι και ενθουσιασμένοι.

ΣΧΕΣΕΙΣ
Ο Πλούτωνας και ο Κρόνος παραμένουν στον τομέα των σχέσεών σας όλο το 2019. Δείτε πιο σοβαρά τι υπάρχει στη ζωή σας, να είστε περισσότερο αφοσιωμένοι και να εργάζεστε για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Μείνετε πιο κοντά με όσους αισθάνεστε μια ισχυρή σύνδεση και εξαλείψτε όσους δεν εξυπηρετούν θετικό σκοπό στη ζωή σας. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα , να είστε στοργικοί και να δείχνετε την αγάπη σας. Ο Δίας τον Δεκέμβριο θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε περισσότερο τον κύκλο σας, να εμβαθύνετε τις δεσμεύσεις σας και να κάνετε νέες συνεργασίες. Να είστε συμβιβαστικοί και συνεργάσιμοι στο εργασιακό χώρο.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΕΡΓΑΣΙΑ – ΧΡΗΜΑ
Πιθανότατα να περάσετε αρκετές επαγγελματικές αλλαγές, οπότε αξιοποιήστε στο έπακρο την ενέργεια που θα έχετε σε αφθονία από το ξεκίνημα της χρονιάς. Προωθήστε τους στόχους σας, γίνετε πιο φιλόδοξοι και κάντε πρόοδο στα σχέδιά σας. Εστιάστε στην προσπάθεια να κάνετε την δουλειά που σας αρέσει και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Όσο περισσότερο απολαμβάνετε αυτό που κάνετε, τόσο περισσότερη αναγνώριση θα λάβετε. Η σεληνιακή έκλειψη του Ιανουαρίου, βοηθάει να διευθετήσετε οικονομικά ζητήματα ή διαφωνίες, να οριστικοποιήσετε συμφωνίες και να εργαστείτε για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Στα μέσα Ιουλίου θα υπάρξουν δυσκολίες ή απροσδόκητες οικονομικές εξελίξεις που πρέπει να προσαρμόσετε γρήγορα. Τον Αύγουστο αντιμετωπίστε γρήγορα τις προκλήσεις και πάρτε έξυπνες αποφάσεις.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΝΑ ΜΗΝΑ
Ιανουάριος 2019: Θα δείτε αλλαγές στη συναισθηματική σας ζωή και το αν θα είναι θετικές ή αρνητικές εξαρτάται από το πώς το βλέπετε.
Φεβρουάριος 2019: Είναι ένας καλός μήνας για νέες φιλίες και σχέσεις που θα ανθίζουν όσο περνάει ο καιρός.
Μάρτιος 2019: Δύσκολος μήνας για να τον χειριστείτε και το μυαλό σας θα παίζει παιχνίδια στην ψυχολογία σας. 
Απρίλιος 2019: Θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση και να έχετε πλήρη επίγνωση των αλλαγών που θα συμβαίνουν στη ζωή σας.
Μάιος 2019: Θα είναι μήνας εκπλήξεων, θετικών ειδήσεων και ξαφνικών συμβάντων, οπότε εκμεταλλευτείτε τον σωστά.
Ιούνιος 2019: Όλα θα κινούνται γρήγορα, γι’ αυτό να είστε ενεργητικοί και έτοιμοι να δοκιμάσετε νέα πράγματα.
Ιούλιος 2019: Διατηρήστε ανοιχτό το μυαλό σας, καθώς θα παρουσιαστούν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.
Αύγουστος 2019: Αυτός ο μήνας περιμένει από εσάς να επιλύσετε τα μικρά αλλά και σημαντικά ζητήματα της ζωής σας.
Σεπτέμβριος 2019: Κάντε μια ενδοσκόπηση του εαυτού σας και όλα θα σας φαίνονται ευκολότερα.
Οκτώβριος 2019: Διατηρήστε τις ισορροπίες και αρμονία στον επαγγελματικό χώρο για να έχετε θετικά αποτελέσματα.
Νοέμβριος 2019: Ανοίξτε τους ορίζοντές σας και συλλέξτε πληροφορίες που θα σας δίνονται απλόχερα.
Δεκέμβριος 2019: ο τελευταίος μήνας του χρόνου είναι ιδανικός για να ξεκινήσετε κάτι νέο.

Άντα Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 2104222828 (και fax)
6932232132 (Vodafone) / 6971709239(what’s up)
Site: www.virginialeousi.com