Social Icons

Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Κυριακή 22 έως 28/7/18


ΚΡΙΟΣ: Η παλιά τάξη πραγμάτων παίρνει νέα μορφή και καταργούνται ακόμα και τα αυτονόητα, όμως, οι κυριότερες αλλαγές θα γίνουν σε σχέση με τα υπαρξιακά σας ζητήματα και εκείνα που σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς. Θα έχετε μια μόνιμη ανησυχία για την έκβαση των υποθέσεών σας ή των συνεργασιών σας. Η προσπάθειά σας συγκεντρώνεται κυρίως στο να αναλύσετε όλα τα καλώς ή κακώς κείμενα. Ανακαλύψτε εκ νέου τι αξίζει και τι μετράει για εσάς, για να μπορέσετε να προβείτε στις αλλαγές που θέλετε.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Στις 25 με τον Ήλιο στο Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σας, διαμορφώστε την προσωπική σας ζωή, κάνοντας μια καινούρια αρχή για να γοητεύσετε και να κατακτήσετε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Οι εσωτερικές σας συγκρούσεις εμφανίζονται όχι μόνο θεωρητικά, αλλά και πρακτικά. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε περισσότερο και να άγχεστε λιγότερο. Μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο και σταθερό, καθώς τα πάντα αλλάζουν, αλλά απλώς χρειάζονται προσοχή και φροντίδα για να διατηρούν τη φόρμα τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι συνθήκες που θα επικρατούν θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε καλύτερα τους άλλους και να σας καταλάβουν. Αφήστε και τη λογική να δουλέψει όπου χρειαστεί και ακολουθήστε κάποιες τακτικές στις συναναστροφές σας, για να μη νιώσετε ότι παραβιάζονται οι αρχές σας. Ίσως χρειαστεί να επανεκτιμήσετε κάποιες από τις σχέσεις σας, να βάλετε τάξη σε κάποιες άλλες και να υπερασπιστείτε αλλαγές που θα αφορούν σχέσεις του επαγγελματικού και οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το ξεκίνημα της μέρας θα φέρει κάποια αναστάτωση στις σχέσεις σας, γι’ αυτό θα πρέπει η μετριοπάθεια να χαρακτηρίζει τις κινήσεις σας. Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι στις επαφές σας, γιατί η ώριμη και έξυπνη προσέγγιση, θα βοηθήσει να παραμεριστούν ορισμένες παρερμηνείες και παρεξηγήσεις. Κάντε αν χρειαστεί κάποιες θυσίες ή προσφορές για να δείξετε στους δικούς σας ανθρώπους ότι τους αγαπάτε ή σε κάποιους συνεργάτες σας για να γίνετε αγαπητοί, χωρίς να απαιτείτε ανταλλάγματα.

ΛΕΩΝ: Στις 26 με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, υποστηρίξτε τις θέσεις και τα πιστεύω σας χωρίς, όμως, να το παρακάνετε, για να μην προκαλέσετε σύγχυση με τους συνεργάτες σας και χαλάσετε την ευκαιρία που έχετε να κάνετε πολλά από τα σχέδιά σας πραγματικότητα και στην πράξη. Θέστε στους δικούς σας ότι σας προβλημάτιζε τον τελευταίο καιρό και βρείτε με τη βοήθειά τους τις σωστές λύσεις. Όμως, συζητήστε ότι είναι της παρούσης και σας αφορά. Όποια σημεία μέχρι τώρα σας κρατούσαν αδιάφορους, αλλάζουν και τα πάντα θα αποκτήσουν καινούριο νόημα στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποκαταστήστε τυχόν εμπόδια ή προβλήματα που εμφανίστηκαν στην πορεία σας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι απίθανο να προκληθεί κάποια αναστάτωση σε σχέση με το περιβάλλον σας. Από εσάς θα εξαρτηθεί πως θα χειριστείτε τη δύναμη και τον παρορμητισμό που σας διακρίνει. Συνειδητοποιήστε όλα τα συναισθήματα που κρύβονται πίσω από τη λογική και αρκετούς κανόνες επικοινωνίας. Ανακαλύψτε αλήθειες, τόσο αυτές που αφορούν την ύπαρξή σας όσο και αυτές των συνανθρώπων σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην αγνοήσετε τις εμπειρίες που θα αποκομίσετε αυτό το διάστημα, αλλά αναλύστε τις και μελετήστε τις επιρροές που θα δεχτείτε. Πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με το συναισθηματικό σας τομέα, για να μη φτάσετε στο σημείο να αμφισβητείτε ακόμα και τα κεκτημένα. Εκφράστε τα συναισθήματά σας, χωρίς να κατηγορείτε το σύντροφό σας γιατί είναι σίγουρο πως οι απειλές και η ισχυρογνωμοσύνη δε θα σας βοηθήσουν, αποφεύγοντας οποιαδήποτε σύγκρουση που θα δημιουργήσει ρήξη στις σχέσεις σας. Μπορεί ορισμένες αλήθειες να σας πονούν, αλλά στην ουσία θα σας ελευθερώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στις 22 με την Αφροδίτη στην Παρθένο σε εξάγωνο με το Δία στο ζώδιό σας, μην ξύσετε πληγές για θέματα άλλων, καθώς η βδομάδα δεν είναι κατάλληλη για να ανακατευτείτε στα προσωπικά ζητήματα των άλλων. Αν θέλετε να ευχαριστήσετε την περιέργειά σας, κάντε το απασχολούμενοι με τον εαυτό σας. Κάντε τις επιλογές στις φιλίες σας, ακριβώς όπως κάνετε και στις σχέσεις σας. Είναι προτιμότερο να έχετε δίπλα σας λίγους και καλούς που θα αξίζουν τη γενναιοδωρία σας, έτσι ώστε να μπορείτε να τους κρατήσετε για πάντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να μειώσετε τους έντονους ρυθμούς που έχετε στον εργασιακό σας χώρο, για να δώσετε ώθηση στο συναισθηματικό σας τομέα και για να μην εξαντλήσετε τον οργανισμό σας. Η διάθεσή σας για να ανανεωθείτε και να αντιμετωπίσετε φόβους ή ανασφάλειες που σας έχουν μείνει ως κατάλοιπα, θα είναι εμφανέστερα πιο μεγάλη από πριν και αυτό θα κάνει καλό τόσο στην εξωτερική σας εμφάνιση, όσο και στον ψυχικό σας κόσμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη χάσετε καμία από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε με το σύντροφό σας. Η διαίσθησή σας θα λειτουργεί άριστα και θα σας είναι εύκολο να καταλάβετε τι ζητάει ο σύντροφός σας, αλλά θα γνωρίζετε και ποια στιγμή θα είναι η κατάλληλη για να ζητήσετε Εκφράστε τα συναισθήματά σας και θα σας προτρέψει να σχεδιάσετε τις αισθηματικές σας συναντήσεις και αποδράσεις. Να είστε πιο γρήγοροι και πιο μεθοδικοί στις κινήσεις σας, για να φέρετε σε πέρας τα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στις 27 με την ολική έκλειψη Σελήνης μαζί με Πανσέληνο στο ζώδιό σας, δώστε λίγη προσοχή στον τρόπο έκφρασής σας, γιατί εάν παρεκτραπείτε θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σας. Το φιλικό σας πνεύμα, θα παίξει ευεργετικό ρόλο στις προσωπικές σας σχέσεις, γι’ αυτό εκδηλώστε όλη την αγάπη και την καλή σας διάθεση, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Διώξτε από πάνω σας ταμπού και περιορισμούς που σας πνίγουν, για να δείτε τον έρωτα κάτω από άλλο πρίσμα, αλλά και για να ανανεώσετε τον κύκλο σας με καινούριες και πιο εποικοδομητικές  γνωριμίες. Βάλτε χρώμα στη ζωή σας και χαρείτε τη.

ΙΧΘΥΣ: Αναζητήστε την ηρεμία στην προσωπική σας σχέση και εντυπωσιάστε το σύντροφό σας ή το άτομο που σας κινεί το ενδιαφέρον αν είστε αδέσμευτοι, με την άψογη εμφάνισή σας. Ψάξτε  να βρείτε τι κάνετε σωστά και τι λάθος στον ερωτικό σας τομέα , για να μάθετε τα υπέρ και τα κατά, ώστε να κάνετε «τονωτικές ενέσεις» όπου χρειαστεί ή να ανακαλύψετε το χάος αν υπάρχει. Έτσι κι αλλιώς τα σενάρια θα είναι αρκετά και ακόμα και αν κάποιο δεν περιγράφει τη δική σας κατάσταση, μπορεί να σας δώσει μια ιδέα για το τι έρχεται.