Social Icons

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018



ΚΡΙΟΣ: Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας δε θα σας αφήσουν να νιώσετε πλήξη. Πολεμήστε για τα όνειρά σας, χωρίς να περιμένετε βοήθεια από τρίτους για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Χρειάζεται υπομονή καθώς το κλίμα είναι εύφλεκτο και όσα προγραμματίζετε καθυστερούν. Ξαναρίξτε μια ματιά στα σχέδιά σας για να δείτε αν μπορούν να προχωρήσουν τώρα.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάποιο παλιό πρόβλημα μπορεί να κάνει την εμφάνισή του και χρειάζεται να το φροντίσετε για να εξαλειφθεί. Ακροβατείτε σε τεντωμένο σχοινί και με μια λάθος κίνηση το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συμπαρασταθείτε σε ένα φίλο που έχει ανάγκη την προσοχή και την φροντίδα σας. Περιορίστε την ανάγκη που νιώθετε για να είστε συνέχεια ανεξάρτητοι.

ΛΕΩΝ: Δεν χρειάζεται να είστε υπερβολικοί στην έκφραση των συναισθημάτων σας. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις με υπομονή και αρκετή διπλωματία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην κλειστείτε στον εαυτό σας, γιατί με αυτό τον τρόπο δε θα ξεπεράσετε αυτά που σας βασανίζουν. Κερδίστε ξανά αυτούς που χάσατε, βάζοντας μπροστά μόνο την  ειλικρίνειά σας.

ΖΥΓΟΣ: Όταν δε σας αφήνουν να κάνετε ουσιαστικά πράγματα, περιορίστε τις ευγένειες. Σε καταστάσεις που αφορούν τα ερωτικά σας, φανερώστε τις ευαισθησίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην προτρέχετε σε θέματα που δε γνωρίζετε καλά, γιατί υπάρχει η πιθανότητα λάθους. Δώστε μεγάλη σημασία σε κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες για κάτι που θα υπογράψετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην επιτρέπετε με τη συμπεριφορά σας στους άλλους να ποντάρουν στα ευαίσθητα σημεία σας. Εκμεταλλευτείτε τις θετικές πλευρές σε κάθε θέμα που θα σας απασχολήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο εγωισμός δεν πρόκειται να σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με άτομα που αγαπάτε. Δώστε τη σημασία που πρέπει σε λεπτομέρειες που θα αφορούν τα καθημερινά σας θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε τουλάχιστον προς το παρόν, να δεχθείτε τις καταστάσεις ακριβώς όπως έχουν. Αξιοποιήστε τις συνθήκες που επικρατούν έτσι ώστε να αποβούν προς όφελός σας.

ΙΧΘΥΣ: Κάντε ουσιαστικά βήματα για να επικοινωνήσετε με το σύντροφό σας. Φροντίστε να βρεθείτε με την κατάλληλη παρέα που μπορεί να καταλάβει τους προβληματισμούς σας.