Social Icons

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Δείξτε την ενόχλησή σας και μην το καταπίνετε, εάν υπάρχει κάτι που σας εκνευρίζει. Τώρα δε βιώνετε τόσο άγχος και πίεση, αλλά απαιτείται να δείξετε λίγη υπομονή ακόμα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην ασχολείστε και δίνετε σημασία σε θέματα που δεν αξίζουν τον κόπο. Εάν δε θέλετε αργότερα να απογοητευθείτε, μη θεωρείτε τίποτα ως δεδομένο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείξτε στους άλλους ότι και εσείς μπορείτε να απαιτήσετε και να διεκδικήσετε όταν χρειάζεται. Μην προσελκύεστε μόνο από λόγια, γιατί μεγαλύτερη σημασία έχουν οι πράξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ασχοληθείτε άμεσα με όσους σας έχουν ανάγκη, για να βρείτε καινούριο νόημα στη ζωή σας. Μην κατηγορήσετε τους άλλους, εάν φταίτε εσείς για κάποια παρεξήγηση.

ΛΕΩΝ: Οι ευκαιρίες είναι πολλές και σημαντικές, αλλά το άγχος δε σας βοηθάει να τις δείτε. Μην απογοητεύεστε, αν μια υπόσχεση που σας έδωσαν δεν πραγματοποιήθηκε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να πετύχετε στόχους, αποβάλετε την τεμπελιά και την αναποφασιστικότητα. Δώστε περισσότερη κατανόηση και αγάπη, για να βελτιώσουμε μια υπάρχουσα σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ: Στον ελεύθερο χρόνο σας προσπαθήστε να τακτοποιήσετε ακόμα και τις εκκρεμότητες που έχετε. Εκτιμήστε ότι σας έχουν δώσει αλλά και ότι έχουν κάνει για εσάς, τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην μπλεχτείτε σε υποθέσεις άλλων που ίσως θα έχουν για εσάς ηθικό και υλικό κόστος. Αγνοήστε αυτούς που συνέχεια σας ζητάνε, χωρίς να θέλουν κάτι ουσιαστικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που δε σας οδηγούν πουθενά και μην τις δραματοποιείτε. Ακόμα και αν όλα φαίνονται ότι σας πάνε καλά, φανείτε προνοητικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη γίνετε υπερβολικά σχολαστικοί σε κάποια επαγγελματικά σας θέματα. Μην απογοητευθείτε, αν ανακαλύψετε κάποιες αλήθειες που δε σας αρέσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σταματήστε να συζητάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, γιατί έχετε αρχίσει να κουράζετε τους άλλους. Μην έρθετε σε σύγκρουση με οικογενειακά πρόσωπα γιατί θα βγείτε χαμένοι.

ΙΧΘΥΣ: Ρυθμίστε λεπτές οικονομικές υποθέσεις σας, για να σας φύγει ένα μεγάλο βάρος. Ενδιαφερθείτε για άτομα που είναι φιλικά απέναντί σας και σας το δείχνουν.