Social Icons

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

ΙΟΥΛΙΟΣ 2018


ΚΡΙΟΣ: Θα σας γίνουν αρκετές δελεαστικές προσφορές στον εργασιακό χώρο, κάνοντας τους συνεργάτες σας να σας προσεγγίσουν περισσότερο και να υπάρξει καλυτέρευση των σχέσεών σας. Όμως, και στον οικογενειακό χώρο θα κυλούν ομαλά τα πράγματα, αρκεί να θυμάστε πως όταν βλέπετε ότι βρίσκονται ορισμένα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε δύσκολη θέση να μην τους σπρώχνετε στα άκρα. Μη σκορπίζεστε σε πολλές μεριές γιατί έχετε κάθε λόγο να είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, αφού νιώθετε ασφαλείς. Μην αφήσετε μια περίεργη και μπερδεμένη συναισθηματική σας υπόθεση να σας βάλει στο μυαλό αρνητικές σκέψεις.


ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να μην έχετε συνέχεια αντίθετη άποψη σε ότι ακούτε μόνο και μόνο για να αποδείξετε ότι έχετε γνώμη. Δείξτε τον πραγματικό εαυτό σας αν έτσι νιώθετε καλύτερα, χωρίς να βρεθείτε σε δύσκολη θέση ώστε και οι γύρω σας να σας προσέξουν χωρίς να σας κρίνουν αρνητικά. Να θυμάστε πως η αυτοπεποίθησή σας μπορεί να βελτιωθεί μόνο αν είστε σταθεροί στις απόψεις σας.
Επανεκτιμήστε όσα αποτελούν τις αξίες μέσα στις σχέσεις σας, καθώς οι συνθήκες θα δημιουργήσουν έτσι τις καταστάσεις που μόνο αν επικρατεί σύμπνοια θα καλύψετε ορισμένες από τις ανάγκες σας και θα βγείτε αλώβητοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πολλά από τα προβλήματά σας θα λυθούν αν ασχοληθείτε περισσότερο με τα άτομα που σχετίζονται με τις οικονομικές σας σχέσεις. Στον οικογενειακό χώρο τα πράγματα θα είναι καλύτερα και τα οικεία σας πρόσωπα θα θέλουν να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί σας, με σκοπό να αναπληρώσουν τον χαμένο καιρό. Δώστε τους την ευκαιρία να είναι δίπλα σας, γιατί το έχετε και εσείς ανάγκη να αποτραβηχθείτε από τα καθημερινά χρονοβόρα θέματά σας και να περάσετε ήσυχες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει πάση θυσία να απαλλαγείτε το συντομότερο από τους φόβους σας και να συντρίψετε όποια εμπόδια έχετε, ακόμα και αν προέρχονται από το οικείο περιβάλλον σας. Στις 13 με τη Μερική έκλειψη Ηλίου μαζί με Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, μην επιμένετε πως μπορείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας, γιατί θα αναγκάσετε τους άλλους να στραφούν εναντίον σας και μην αφήνετε τις αμφιβολίες που έχετε να διαλύουν την πίστη σας για το μέλλον. Περιορίστε τους ανασταλτικούς σας φόβους και περάστε στη δράση.

ΛΕΩΝ: Ότι υπάρχει ήδη και σας παρέχει ασφάλεια μη βιαστείτε να το διαλύσετε. Ένα δώρο που θα λάβετε θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα, καθώς θα αφορά την αναβάθμιση των οικονομικών σας. Η σύνεση και η επιφυλακτικότητα απέναντι σε άτομα που δε γνωρίζετε καλά, θα παίξουν το ρόλο του φύλακά σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω χωρίς απώλειες. Θα πετύχετε κάποιες νέες στρατηγικές στον εργασιακό χώρο, όμως, οι συνθήκες θα σας ωθήσουν σε αναπροσαρμογές. Στις 26 με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, ανακατατάξεις, μπερδέματα και προβληματισμοί θα είναι στο φόρτε τους και θα υπάρχουν αν δεν προσπαθήσετε να απαλλαγείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το ένστικτό σας κα μόνο μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε σωστά τη γοητεία σας. Στις 10 με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιό σας, άτομα με πείρα στα οικονομικά μπορούν να σας φανούν χρήσιμοι, ειδικά αν τους συμβουλευτείτε. Εκτονώστε με θετικό τρόπο τη δυναμικότητά σας και τα αποτελέσματα θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα. Υποστηρίξτε με επιχειρήματα τις αποφάσεις για βελτίωση ή ανανέωση. Μην αφήσετε τη φαντασία σας να οργιάζει και σας παρασύρει μακριά από την πεπατημένη οδό που πρέπει να ακολουθήσετε.

ΖΥΓΟΣ: Υπάρχουν προοπτικές καλυτέρευσης, αρκεί να είστε έτοιμοι να ριχτείτε στη μάχη και να δείξετε ότι είστε ικανοί να παλέψετε ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες. Μια τέτοια κίνηση θα ανεβάσει τις μετοχές σας στα μάτια των συνεργατών σας και θα αρχίσουν να σας έχουν ως πρότυπο συνεργασίας. Η υγεία σας θα έχει καλή πορεία, αλλά ενδέχεται οι φοβίες σας να σας κάνουν κατά φαντασία ασθενή. Φροντίστε άμεσα για την ανανέωση της εμφάνισής σας χωρίς απαραίτητα να ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί το πλανητικό σκηνικό να είναι κάπως μπερδεμένο και να μην έχετε τελικά όσο χρόνο χρειάζεστε για να ασχοληθείτε και να βάλετε μια τάξη στο συναισθηματικό σας τομέα, αλλά θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας με τον καλύτερο τρόπο και να εντάξετε την ερωτική σας ζωή στην καθημερινότητα. Στις 10 με το Δία σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, ήρθε η στιγμή να δείτε τι σας συμφέρει καλύτερα και να μειώσετε τις ανασφάλειές σας. Συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές που ήδη έχουν γίνει, θα αρχίσουν να δείχνουν τα αποτελέσματά τους, ενώ οι προσφορές που θα σας γίνουν θα είναι πιο συμφέρουσες από πριν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε το πορτοφόλι σας να αδειάσει, από λάθος εκτιμήσεις. Κάντε πληρωμές που εκκρεμούν και δραστηριοποιηθείτε πιο έντονα, χωρίς να κάνετε περικοπές στην προσπάθεια. Η ορθότερη τοποθέτηση σας στις εξελίξεις και κυρίως στη ζωή θα σας βοηθήσει να προωθήσετε και να αντιμετωπίσετε σωστότερα το «εγώ» σας, χωρίς όμως, να απομονώνεστε  ή να κλείνεστε στον εαυτό σας. Η τύχη θα σας βοηθήσει να βρείτε τη χρυσή τομή στην καθημερινότητά σας και ιδιαίτερα στις συνεργασίες σας, ώστε να κρατάτε τα ηνία και να μη δίνετε τόσο συχνά προτεραιότητα στους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην ξεχάσετε να δείξετε τα όρια που επιτρέπετε να κινούνται άτομα που θα προσπαθήσουν να σας πλησιάσουν περισσότερο βάζοντας σε κίνδυνο τη σχέση σας. Δε θα αξίζει τον κόπο να ρισκάρετε τα πάντα, μόνο και μόνο επειδή σας κολακεύει το φλερτ που θα σας κάνουν. Οι αδέσμευτοι κινηθείτε έξυπνα, αρχίστε να κυκλοφορείτε περισσότερο, γνωρίστε κόσμο, διασκεδάστε και κάντε γνωστές τις προθέσεις σας. Το έδαφος θα είναι αρκετά γόνιμο για να στεριώσει κάτι καινούριο αρκεί να έχετε την υπομονή και την επιμονή να παλέψετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η πορεία της σχέσης σας θα σας οδηγήσει σε αποφάσεις σημαντικές για την εξέλιξή σας, αλλά όσο και αν τα πράγματα πάνε καλύτερα, είναι προτιμότερο να τις αναβάλετε προς το παρόν, καθώς η κρίση σας είναι ακόμα θολωμένη και θα υπάρχει έντονη η πιθανότητα λανθασμένων αποφάσεων. Στις 27 με την Ολική έκλειψη Σελήνης μαζί με Πανσέληνο στο ζώδιό σας, φροντίστε να κρατήσετε το πάθος στη σχέση σας, ενώ σε οποιαδήποτε συζήτηση και αν κάνετε με το σύντροφό σας να θυμάστε ότι μόνο οι ειλικρινείς διάλογοι δεν πρόκειται να σας δημιουργήσουν προβλήματα.

ΙΧΘΥΣ: Μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν φαντάσματα του παρελθόντος που δεν έχετε αποφασίσει ακόμα να τα βγάλετε από τη ζωή σας και αφήνετε να σας ταλαιπωρούν, αλλά όσο παραμένετε κολλημένοι δεν πρόκειται να προχωρήσετε στη συναισθηματική σας ζωή. Ξεκολλήστε από καταστάσεις που δεν αξίζει ο κόπος να επαναφέρετε στο παρόν, καθώς μόνο απογοήτευση σας είχαν προσφέρει όσο ήταν στη ζωή σας και διώξτε μια για πάντα αρνητικές σκέψεις. Το μέλλον της ερωτικής σας ζωής, ανοίγεται μπροστά σας όμορφο, φωτεινό και χαρούμενο.