Social Icons

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Κυριακή 17 έως 23/6/18


ΚΡΙΟΣ: Στις 21 με την Αφροδίτη στο Λέοντα σε αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο, δώστε στον εαυτό σας τη σημασία που πρέπει, για να μην αρχίσει να διαμαρτύρεται ψυχικά, πνευματικά ή σωματικά. Ανακαλύψτε τις ελλείψεις του οργανισμού σας και γιατρέψτε τις στις περιπτώσεις που κρίνετε απαραίτητο. Ανανεώστε τη γκαρνταρόμπα σας και αλλάξετε την εμφάνισή σας, έχοντας την αίσθηση του μέτρου. Μικρές αλλαγές που δεν πρόκειται να σας ζημιώσουν οικονομικά, μπορούν να ανεβάσουν στα ύψη την ψυχολογία σας και να σας χαρίσουν ομορφότερες μέρες.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ανακτήστε και πάλι τις δυνάμεις και τους ρυθμούς σας, ενώ το άγχος και το στρες που σας είχε καταβάλει τον τελευταίο καιρό, θα αρχίσει να απομακρύνεται από εσάς. Ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα που λόγω των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων είχατε παραμερίσει. Αισθήματα που είχατε καταπιέσει, απωθημένα και επιθυμίες σας που δεν είχαν βρει τρόπο να εκφραστούν, είναι πιθανόν να βγουν με έναν τρόπο που θα ξαφνιάσει όχι μόνο τους γύρω σας, αλλά και εσάς τους ίδιους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τολμήστε ταξίδια ή μικρές αποδράσεις που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να απομακρυνθείτε από την καθημερινότητα που σας κουράζει. Θα καλυτερέψουν οι σχέσεις σας σε όλους τους τομείς και ίσως να διανύσετε την καλύτερη φάση της ζωής σας με σημαντικά γεγονότα και να συνειδητοποιήσετε και πάλι την αξία και τη σημασία της ίδιας της ζωής, όπως και την αναγκαιότητα της παρουσίας των άλλων κοντά σας. Η επιθυμία να τα ξαναβρείτε με τον εαυτό σας αλλά και με τους άλλους, θα είναι έντονη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στις 19 με τον Ερμή στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με το Δία ανάδρομο στο Σκορπιό, δείτε καθαρά τη θέση που μπορείτε να έχετε στη ζωή των άλλων, όπως και αυτή που θα μπορούν να έχουν οι άλλοι στη ζωή σας. Βρεθείτε πιο κοντά με τα πρόσωπα που θέλετε και αγαπάτε και να σας δείξει πιο καθαρά τις δυνατότητες αλλά και τις αδυναμίες που έχετε, ώστε να ξέρετε με ποιον τρόπο θα προχωρήσετε. Επανεξετάστε τη θύμηση που μπορεί να έχετε για ένα πρόσωπο το οποίο μπήκε και βγήκε επεισοδιακά από τη ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές που θα χρειαστεί να κάνετε για τον επαγγελματικό σας τομέα, θα σας καταναλώσουν τον περισσότερο από το χρόνο σας, αλλά θα αξίζει πραγματικά, αφού δε θα χάνεστε σε ανούσια πράγματα. Θα ενισχυθεί η δημιουργικότητά σας και οι συνεργάτες σας θα αρχίσουν να βλέπουν με διαφορετικό μάτι τα σχέδια που είχατε προτείνει και είχαν αφήσει στην άκρη. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα υπάρξει άνοδος και στο συναισθηματικό σας τομέα, ώστε να περάσετε αξέχαστες στιγμές με το σύντροφό σας όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι. Ίσως σας επιφυλάσσονται πολλές εκπλήξεις, αλλά θα έχετε τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας μέσα στη σχέση και να ξέρετε τι να περιμένετε από αυτήν. Προσδιορίστε αυτά που επιθυμείτε διακαώς, για να μην αλλάζει η συμπεριφορά σας από τη μια στιγμή στην άλλη και ειδικά σε άτομα που δε σας φταίνε.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, τόσο για να ευχαριστήσετε τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα που επιζητούν τη συντροφιά σας, όσο και για εσάς τους ίδιους, αφού η απομάκρυνση από τα καθήκοντά σας, έστω και αν είναι προσωρινά, θα κάνει καλό στην ψυχολογία σας. Θα αυξηθεί η γοητεία και ο ερωτισμός σας, κάτι που θα ενισχύσει τον συναισθηματικό σας τομέα και θα σας προσφέρει όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έρχονται καινούριες προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σας, γι’ αυτό κάντε τις κατάλληλες συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε και να κατασταλάξετε. Αναπτύξτε τις επαγγελματικές σας γνωριμίες, γι’ αυτό να είστε ανοιχτοί σε καινούριες ιδέες, προτάσεις και ενδεχόμενα. Δουλέψτε μεθοδικά και με παρατηρητικότητα για να αξιοποιήσετε και να ταξινομήσετε κατάλληλα τις μεγάλες, αλλά και τις πιο μικρές. Βάλτε στόχους χωρίς να διαμαρτύρεστε για το χρόνο που χάσατε και καταστρώστε σχέδια για να ριχθείτε στη μάχη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προχωρήστε σε ξεκαθαρίσματα και αναδιοργανώσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας, μια που οι εκκαθαρίσεις θεωρούνται επιβεβλημένες για να μπορέσετε να προχωρήσετε πιο άνετα και πιο σίγουρα. Όσοι έχετε μια σταθερή σχέση, φροντίστε να την τονώσετε με όποιο τρόπο μπορείτε και γιατί όχι να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Έχετε παραπάνω από έναν λόγο για να είστε ευτυχισμένοι και θα σας ωθήσει να στρέψετε το ενδιαφέρον σας στον τομέα του έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις 23 με τον Ερμή στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ανάδρομο στο ζώδιό σας, η άμεση προτεραιότητα σας είναι οι σχέσεις σας και ιδιαίτερα οι συναισθηματικές. Όμως, είναι προτιμότερο ακόμα και αν κάποιες στιγμές πιέζεστε, να μην πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Ο σύντροφός σας έχει ανάγκη να του δείξετε έμπρακτα τι νιώθετε για αυτόν, αφού με το να ασχολείστε συνέχεια με τα επαγγελματικά σας θέματα, τον κάνει να εισπράττει ότι αδιαφορείτε για αυτόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αδέσμευτοι μπορείτε να αφεθείτε σε προσκλήσεις που θα σας γίνουν, καθώς ο κεραυνοβόλος έρωτας φαίνεται να σας χτυπάει την πόρτα, φορώντας τα καλά του. Αφήστε πίσω καταστάσεις και λάθη του παρελθόντος που σας πλήγωσαν και ανοίξτε καινούρια σελίδα στη ζωή σας, συντροφιά με ένα άτομο που θα είναι πρόθυμο να σας ακολουθήσει και πάνω απ’ όλα να σας καταλαβαίνει. Χαρείτε όσο μπορείτε τις στιγμές με έναν άνθρωπο που θα γίνουν το μέλλον σας.

ΙΧΘΥΣ: Στις 18 με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, μην παρασυρθείτε από άτομα που δεν ξέρετε καλά και θα τραβήξουν την προσοχή σας, ανεβάζοντας τις μετοχές σας στις ερωτικές κατακτήσεις, γιατί θα είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε και άλλη μια σχέση που όμως η σοβαρότητα και η διάρκειά της όχι μόνο δε θα είναι εξασφαλισμένες, αλλά θα σας δημιουργήσει πρόβλημα και στη σταθερή σας σχέση. Δεν χρειάζεται να βάλετε κινδύνους στη ζωή σας, ειδικά όταν δεν υπάρχει λόγος αφού με το σύντροφό σας περνάτε τέλεια.