Social Icons

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Για να ανταπεξέλθετε σε καταστάσεις που απαιτούν ψυχραιμία, περιορίστε τον εκνευρισμό σας. Εάν ζητηθεί η γνώμη σας για κάποιο θέμα, κάντε το με μεγάλη επιφύλαξη.

ΤΑΥΡΟΣ: Σε ανθρώπους με διαφορετικό σκεπτικό, υπερασπιστείτε τις απόψεις σας. Ψάξτε βαθιά μέσα σας, τι είναι αυτό που σας ενοχλεί και σας πληγώνει.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην εντυπωσιάζεστε από ανθρώπους που μόλις τους γνωρίσατε. Όταν οι θυσίες που κάνετε δεν εκτιμιούνται, πρέπει να τις σταματήσετε το ταχύτερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Περιφρονήστε την ειρωνική διάθεση κάποιου συνεργάτη σας, για να πέσουν στο κενό οι προσπάθειές του. Σχέδια χωρίς ρεαλιστικές βάσεις που καθυστερούν τις εξελίξεις, απαιτείται να τα αποβάλετε τώρα.

ΛΕΩΝ: Εάν δε θέλετε να απογοητευτείτε, προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς τουλάχιστον με τον εαυτό σας. Μην παίξετε το παιχνίδι όσων προσπαθούν να ελέγχουν το μυαλό και τις κινήσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεσπάστε το θυμό σας σε αυτούς που πρέπει και όχι σε αυτούς που βρίσκετε μπροστά σας. Η διασκέδαση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα που σας καταλαβαίνουν, είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε.

ΖΥΓΟΣ: Μην αφήσετε τις δυσκολίες να σας επηρεάσουν ψυχοσωματικά, αλλά προσπαθήστε να αποδεσμευτείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανανεώστε τις σχέσεις που έχετε δει ότι δοκιμάστηκαν και άντεξαν, με δόσεις ειλικρίνειας και θέλησης, για να δημιουργήσετε γερές βάσεις εμπιστοσύνης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολεμώντας χωρίς την απαιτούμενη υπομονή θα κουραστείτε και δε θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε αργότερα, γιατί να είστε σίγουροι ότι υπάρχει και συνέχεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν πρέπει να ξεχνάτε πως και η τύχη χρειάζεται λίγη βοήθεια από εσάς για να μπορεί να λειτουργεί και αν δεν αποφασίσετε να το πράξετε, όλα θα δείχνουν και θα είναι στάσιμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην κλείνετε πόρτες που σας είναι ανοιχτές ή τώρα σας ανοίγουν, γιατί όταν θα καταλάβετε το λάθος και το μετανιώσετε θα είναι ήδη πολύ αργά.

ΙΧΘΥΣ: Την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας θα την έχετε, οπότε εκμεταλλευτείτε την προς όφελός σας, για να μπορείτε να κινηθείτε με περισσότερη άνεση και ευελιξία στο προσεχές μέλλον.