Social Icons

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Με καλή διάθεση, θα περάσετε καλά όπου και αν αποφασίσετε να πάτε. Εάν δείχνετε τον εκνευρισμό σας και χάνετε την ψυχραιμία σας, θα δυσκολέψετε τις καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Ασυνεννοησία με συγγενικό σας πρόσωπο θα σας κάνει να είστε επιφυλακτικοί. Μη σπαταλάτε την ενέργεια σας για να καλύψετε τις ανάγκες των άλλων.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν κερδίζετε τίποτα αν αφήνετε να σας παρασύρει η αναποφασιστικότητά σας. Βάλτε σε πρώτη θέση τα επαγγελματικά σας, αξιοποιώντας τα ταλέντα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν είναι κακό να δείξετε το θαυμασμό που νιώθετε για κάποιους ανθρώπους. Φλερτάρετε για να νιώσετε περισσότερο γοητευτικοί. Εάν κάποιοι επιμένουν να σας βοηθήσουν, υποχωρήστε.

ΛΕΩΝ: Μην επηρεάζεστε από υποθέσεις που δεν περνάει από το δικό σας χέρι να διευθετηθούν. Ρυθμίστε τις οικογενειακές σας υποθέσεις, για να σας φύγει ένα μεγάλο βάρος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια συναισθηματική δέσμευση θα αποδώσει περισσότερο απ’ ότι περιμένατε. Με το να προσπαθείτε να αλλάξετε τα μυαλά των άλλων, χάνετε τον καιρό σας.

ΖΥΓΟΣ: Μη βυθίζεστε σε μελαγχολία, κάθε φορά που σας συμβαίνει κάτι. Ενισχύστε το αίσθημα της αυτοσυντήρησης για να επιβάλετε τις απόψεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καθαρίστε το έδαφος από ανταγωνιστές και αντιπάλους, αλλά προσέξτε τον τρόπο. Βαδίστε σε άλλη βάση, σεβόμενοι ότι τα δεδομένα που έχετε έχουν κάπως αλλάξει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διευθετήστε καταστάσεις που είναι σε εκκρεμότητα, για να περιορίσετε την ανασφάλεια. Για να μη βρεθείτε μπλεγμένοι χωρίς να το καταλάβετε, διαχωρίστε το φλερτ και το σεξ από τη φιλία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακόμα έχετε πολύ δουλειά να κάνετε, πάνω στις προσωπικές σας σχέσεις. Μην τσιγκουνεύεστε τα αισθήματά σας, αφού έχετε μεγάλα αποθέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχετε την ανάγκη να αρχίσετε την κοινωνική ζωή, για να ενημερώνεστε για ότι μέχρι τώρα αγνοούσατε ή δεν προλαβαίνατε να παρακολουθήσετε.

ΙΧΘΥΣ: Εάν η επιλογή σας θα είναι να ρυθμίζετε εσείς το παιχνίδι των σχέσεων, πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε πως δε θα κάνετε λάθη και πως γνωρίζετε καλά του κανόνες που πρέπει να ισχύουν.