Social Icons

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018


ΚΡΙΟΣ: Αφήστε αλλού τις πρωτοβουλίες αν δεν μπορείτε να είστε ψύχραιμοι. Θα έχετε  επιτυχία στα επαγγελματικά ενεργώντας με αυτοπεποίθηση και αυτοσυγκράτηση.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να αξιοποιήσετε τα προτερήματά σας, ζητήστε συμβουλές από φίλους που σας ξέρουν καλά. Αναζητήστε αυτούς που είναι ικανοί να σας διαφημίσουν.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Διαχωρίστε τα επαγγελματικά από τα προσωπικά σας, πριν αρχίσετε να τα μπερδεύετε. Μην πανικοβάλλεστε για να ανταποκριθείτε όπως πρέπει σε κάθε περίπτωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ανυπομονησία βλάπτει και πρέπει να προχωράτε σταδιακά. Καλλιεργήστε ότι τονώνει την αυτοπεποίθησή σας, χωρίς να βάζετε ημίμετρα.

ΛΕΩΝ: Όποια και αν είναι τα σχέδιά σας θα χρειαστεί να κινείστε με σύνεση, ενώ αν σκέφτεστε μια επιχείρηση πρέπει και επιβάλλετε να οργανωθείτε σωστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να κατακτήσετε τους στόχους που έχετε χειριστείτε σωστά τη δυναμικότητά σας, αποφεύγοντας προκαταλήψεις που δε σας αφήνουν να ανοιχτείτε σε ότι καινούριο.

ΖΥΓΟΣ: Ο αλληλοσεβασμός είναι απαραίτητος για να μην πληγώνεται κανένας, αλλά η μονόπλευρη υποχώρηση δε θα είναι η καλύτερη λύση στην περίπτωσή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να βολιδοσκοπήσετε τις καταστάσεις. Για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας μην ξεχνάτε ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εφαρμόστε πρωτότυπες ιδέες στον εργασιακό χώρο και μη φοβάστε να ρισκάρετε. Απλώς να θυμάστε ότι πρέπει να προσφέρεται και ποιοτική δουλειά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί στα προσωπικά σας να έχετε την απόλυτη ελευθερία, αλλά στον κοινωνικό και επαγγελματικό χώρο πρέπει να κινείστε σύμφωνα με τους κανόνες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε γιατί οι αυξημένες υποχρεώσεις θα σας βάλουν σε πιο γρήγορους ρυθμούς. Μην ανταγωνιστείτε άτομα που σας στήριξαν στο παρελθόν.

ΙΧΘΥΣ: Οι συνθήκες θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μεγαλύτερη ανεξαρτησία. Μετά απ’ όσα έχετε περάσει το τελευταίο διάστημα, έχετε την πείρα να μην κάνετε πράγματα που δεν πιστεύετε κατά βάθος.