Social Icons

Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Σάββατο 5 Μαΐου 2018


ΚΡΙΟΣ: Ο σύντροφός σας γίνεται πιο συνεργάσιμος και θα σας απαλλάξει από αρκετά βάρη. Ένας κοινός στόχος ή μια επιδίωξη θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά τον έναν στον άλλο.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην κάνετε κατάχρηση της δύναμής σας, γιατί όλοι έχουν όρια και πρέπει να τα σεβαστείτε. Δε χρειάζεται να ψάχνετε απαντήσεις σε ζητήματα που είναι μπερδεμένα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε ότι σας ευχαριστεί για να γεμίσετε ενέργεια και δύναμη. Όσο και αν η αλήθεια πονάει, είναι απαραίτητη για να ξέρετε που βαδίζετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα είστε ιδιαίτερα ζωντανοί, ευδιάθετοι και δημιουργικοί, ενώ θα καταφέρνετε να γίνεστε και το επίκεντρο σε όποιο χώρο και αν βρίσκεστε.

ΛΕΩΝ: Στον εργασιακό σας τομέα θα υπάρχει σταθερότητα, βοηθώντας να περνάτε πιο εύκολα τις θέσεις σας και να σταθεροποιήσετε την επιτυχία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να μάθετε να ανοίγετε τους ορίζοντές σας και να βλέπετε και λίγο πιο πέρα αν θέλετε να υπάρξει αποκατάσταση σε όσες είναι ήδη διαταραγμένες.

ΖΥΓΟΣ: Ευνοούνται τα μεγάλα σχέδια, τις μεγάλες ιδέες και τα μακρινά ταξίδια. Ανοίξτε τα χαρτιά σας σε συνεργάτες που εμπιστεύεστε και να είστε σίγουροι ότι θα νιώσετε καλά και θα ακουστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανακαλύψτε αυτά που σας γεμίζουν με ενδιαφέρον για την ζωή και κάντε πράξη τις θεωρίες σας, για να πραγματοποιηθούν αρκετά από τα όνειρά σας. μπορεί να πραγματοποιηθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο έρωτας θα έρθει και θα σας χτυπήσει την πόρτα και αν δε θέλετε να τον χάσετε μην αφεθείτε στη δίνη των εξελίξεων της καριέρας, αλλά αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι επαγγελματικές σας σχέσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, αλλά εσείς εξακολουθείτε να συντηρείτε ένα αίσθημα δυσπιστίας που έχει προκύψει από κοντινά σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δουλέψτε σκληρά για να αποδείξετε την αξία σας, αλλά και για να μη μιλούν πίσω από την πλάτη σας. Πριν καταλήξετε σε αποφάσεις, συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε.

ΙΧΘΥΣ: Ακόμα και αν δεν είναι το καλύτερό σας, πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με πρακτικά ζητήματα. Αποφύγετε περιττά έξοδα, κάνοντας μόνο απαραίτητες αγορές.