Social Icons

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018


ΚΡΙΟΣ: Βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις αν Δε βρείτε την κατάλληλη υποστήριξη. Αναλογιστείτε τι κρύβεται πίσω από τις πράξεις σας και θα μάθετε καλύτερα ποιος είστε.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα λάθη υπάρχουν για να μαθαίνετε από αυτά και να μην τα επαναλαμβάνετε. Η κάθε ευκαιρία για εσάς θα είναι πραγματικά μια δυναμική πρωτοποριακή στιγμή για προσωπική εξέλιξη.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προχωρήστε βήμα-βήμα και μην προσπαθείτε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Απαλλαγείτε από άτομα που σας μπλοκάρουν και δε σας αφήνουν να χαρείτε την καθημερινότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καταλαγιάστε την ένταση του εργασιακού χώρου για να συνεννοηθείτε καλύτερα. Προϋπόθεση για την εξέλιξή σας είναι η αποκοπή από συνήθειες που δε σας αρμόζουν.

ΛΕΩΝ: Ακούστε απόψεις δικών σας ατόμων πριν βγάλετε οριστικά συμπεράσματα. Μπορεί να μην πάρετε όλα όσα ζητάτε, αλλά στην πορεία το πλανητικό σκηνικό θα είναι αρκετά γενναιόδωρο μαζί σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν δεν αφήσετε να σας κυριεύσει το πείσμα όλα τα προβλήματα έχουν τη λύση τους. Για να κάνετε τις ιδέες σας πράξη και αποδεκτές στους συνεργάτες σας πρέπει πρώτα να τις πιστέψετε εσείς.

ΖΥΓΟΣ: Η παρέα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα σας απαλλάξει από το πολύ άγχος. Κάντε τα ψώνια σας με σύνεση και μην ξοδέψετε περισσότερα απ’ όσα αντέχει η τσέπη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί οι βιαστικές λύσεις να μην οι καλύτερες, αλλά αν το απαιτεί η περίσταση δώστε τις. Μην εξιδανικεύετε πρόσωπα που μέχρι στιγμής Δε σας έχουν βοηθήσει σε τίποτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια βόλτα με αγαπημένα πρόσωπα θα σας βοηθήσει να ξεχαστείτε και να χαλαρώσετε. Δείχνοντας πνεύμα συνεργασίας θα ξεπεράσετε προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υπολογίζοντας κάθε λεπτομέρεια θα πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Αν βλέπετε ότι τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν είναι πρόθυμα να βοηθήσουν μην πιέζετε καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μάθετε να δέχεστε και να αποδέχεστε το χαρακτήρα των άλλων, όπως και εκείνοι αποδέχονται εσάς χωρίς να σας ζητούν να αλλάξετε.

ΙΧΘΥΣ: Για να μην αφήσετε το περιθώριο να σας πληγώσουν, μην έχετε μεγάλες προσδοκίες. Όσο εύκολο λέγονται τα όμορφα λόγια τόσο πιο εύκολα μπορούν να σας απογοητεύσουν.