Social Icons

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

ΚΡΙΟΣ: Μην είστε επιπόλαιοι σε ότι θα έχει σχέση με τα συμφέροντά σας και μεριμνήστε έτσι ώστε να μη βγουν στην καθημερινότητά σας καινούρια έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην επιτρέψετε τα προβλήματα των άλλων, επειδή σχετίζεστε μαζί τους, να γίνουν και δικά σας. Οι περιστάσεις ζητούν από εσάς περισσότερο ρεαλισμό, για να μειωθεί η ψυχική σας αναστάτωση.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Χρωματίστε ευχάριστα τις συζητήσεις σας και αναζητήστε γνώσεις για διάφορα θέματα, ακόμα και αν θα σας είναι δύσκολο να εστιάσετε την προσοχή σας για να μάθετε κάτι καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις και τα φιλικά σας πρόσωπα, θα βρεθούν σε άμεση προτεραιότητα, περιορίζοντας σημαντικά την ελευθερία σας.

ΛΕΩΝ: Κάντε ευχάριστες επαφές και συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας και μην αρνηθείτε προτάσεις για να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε κατά μέρους τις βαριές σκέψεις και αναπτύξτε την επικοινωνία σας, τις ανταλλαγές απόψεων και τις επισκέψεις.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να μην είστε αφηρημένοι όταν κάνετε κάτι σημαντικό για να αποφύγετε τα μικροατυχήματα. Αποφύγετε καταχρήσεις και χαλιναγωγήστε τον παρορμητισμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ασχοληθείτε με την υγεία και την εμφάνισή σας. Θα έχετε αρκετή ενέργεια για να καταπιαστείτε με πράγματα που θα ομορφύνουν τη ζωή σας και θα δυναμώσουν τον οργανισμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε σωστά τον εαυτό σας και θωρακίστε τον καλύτερα, ώστε όταν η πίεση θα είναι μεγάλη να έχετε μεγάλα αποθέματα ενέργειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δε θα χάσετε χρήματα αλλά δε θα κερδίσετε και αυτά που υπολογίζατε. Φροντίστε να μην προσθέσετε καινούρια έξοδα σε έναν ήδη φορτωμένο προϋπολογισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δραστηριοποιηθείτε αν πρέπει να αναζητήσετε συμμαχίες και μην περιμένετε για αργότερα. Οι προσπάθειες που θα κάνετε θα είναι πολλαπλάσιες του αποτελέσματος εξαιτίας αστάθμητων παραγόντων.


ΙΧΘΥΣ: Μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε από τυχόν προτάσεις και μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας για να προφυλαχθείτε από τρικλοποδιές αντιπάλων σας.