Social Icons

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

ΚΡΙΟΣ: Μπορείτε να συνεργαστείτε με άτομα που έχουν κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα με εσάς. Δε θα διαμαρτυρηθείτε καθόλου εάν χρειαστεί να προσφέρετε επιπλέον υπηρεσίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Αντιμετωπίστε με θάρρος κάθε δυσκολία που θα προκύψει. Κοιτάξτε βαθύτερα για να ανακαλύψετε τον πραγματικό σας εαυτό και να λύσετε προβλήματα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο καλύτερος τρόπος για να χειριστείτε τα θέματα που υπάρχουν ανάμεσα στη σχέση σας είναι να τα φέρετε στην επιφάνεια. Πάψτε να κρατάτε μυστικά ανάμεσά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο χρόνος θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της οποιασδήποτε ζημιάς υπήρξε τον τελευταίο καιρό. Δεν αποκλείεται να κληθείτε να αποφασίσετε οριστικά για κάποια θέματα.

ΛΕΩΝ: Βάλτε από μόνοι σας κάποια όρια στους τρίτους που ανακατεύονται στη σχέση σας. Για να υπάρξει βελτίωση κάντε προσεκτικούς χειρισμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το μόνο που θα σας προκαλεί εκνευρισμό είναι κάποια προβληματάκια στις συνεννοήσεις. Υποχωρεί το άγχος, η ανησυχία και τα προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ: Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιο εξωτερικό περιστατικό να σας απογοητεύσει. Παραμείνετε αμετακίνητοι στις θέσεις σας και υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε κάθε παρασκηνιακή ενέργεια που θα προκαλούν επιτήδειοι που θα σας βλάψει τόσο στον εργασιακό σας τομέα, όσο και στον οικονομικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα σας είναι πιο εύκολο να σκεφτείτε τρόπους για την επέκταση των στόχων σας, αλλά και για να συσφίξετε περισσότερο τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συνειδητοποιήστε ότι οι δυσκολίες υπάρχουν για να μαθαίνουμε τις βαθύτερες αξίες της ζωής. Δείτε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν και διαλέξτε να τα αντιμετωπίσετε από το να αποσυρθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήσετε να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα, φοβίες ή ανασφάλειες, που θα ανοίξουν παλιές πληγές και θα μειώσουν την αυτοπεποίθησή σας.


ΙΧΘΥΣ: Εντάσεις και αντιθέσεις στον επαγγελματικό χώρο, θα σας υπενθυμίσουν πως έχετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε. Ίσως, να μην πρέπει να αποκαλύψετε τα σχέδια και τις σκέψεις σας, αλλά να προετοιμαστείτε για μια περίοδο ανανέωσης.