Social Icons

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

ΚΡΙΟΣ: Οι επενδύσεις θα συνεχίζουν να αποτελούν ευκαιρία αλλά ενδέχεται να συνοδευτούν από έξοδα. Το ενδιαφέρον για την καριέρα και την επαγγελματική σας άνοδο θα είναι αυξημένο.

ΤΑΥΡΟΣ: Όσοι έχετε οικονομικές διαφορές με τρίτα πρόσωπα, θα προβείτε σε έντονους διαλόγους με σκληρά λόγια. Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι λύση και δεν πρέπει να πάρετε αποφάσεις για σημαντικά θέματα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι τετριμμένες ιδέες σας κουράζουν, γι’ αυτό αντιμετωπίστε προσωπικά προβλήματα, κρύβοντας τις ευαισθησίες σας, που θα σας κάνουν θύμα κάποιων για να πατήσουν επάνω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σταθεροποιήστε τους στόχους σας και δείξτε στους άλλους πως είστε υπεύθυνοι επαγγελματίες και ικανοί να φέρετε σε πέρας ότι αναλάβετε.

ΛΕΩΝ: Εντείνετε τις προσωπικές σας προσπάθειες και ενδιαφερθείτε για τη βελτίωση και την επέκτασή τους. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει, για να βρει και πάλι το ρυθμό του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κινηθείτε με γνώμονα τα οικονομικά σας, προετοιμάστε τα σχέδιά σας, υπολογίζοντας πάντα κάτι παραπάνω από το προβλεπόμενο, για να μη βγείτε από τον προϋπολογισμό σας.

ΖΥΓΟΣ: Είστε έτοιμοι να υπερνικήσετε εμπόδια και μικρές δοκιμασίες. Μην πιστέψετε πως ότι λάμπει είναι χρυσός και μην πανικοβληθείτε. Στο κάτω- κάτω, δεν είναι τόσο χάλια τα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα οδηγηθείτε σε επανεξέταση των συναισθημάτων και των σχέσεών σας, κυρίως των ερωτικών. Υπολογίστε πιο σωστά τα έσοδά σας, γιατί προβλέπεται να συνεχίζονται τα μεγάλα έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις, κάτω από αυτή την επιρροή και φροντίστε να μην προχωρήσετε σε μια συμβίωση, εφόσον η κρίση σας θα παραμένει θολωμένη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχετε και περίεργες διαθέσεις και συναισθήματα, ενώ θα πρέπει τα μηνύματα που θα σας δώσει η διαίσθησή σας να τα αγνοήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσέξτε τις σχέσεις με το οικογενειακό σας περιβάλλον, ώστε οι αναπάντεχες τροποποιήσεις που θα γίνουν να σας είναι ευχάριστες.


ΙΧΘΥΣ: Αφήστε στην άκρη αλλαγές που θα τα αυξήσουν ακόμα περισσότερο και μελετήστε πιο προσεκτικά ενδεχόμενες οικονομικές τοποθετήσεις.