Social Icons

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

ΚΡΙΟΣ: Παρόλο που κάποιες στιγμές θα δυσανασχετήσετε η τύχη θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν και θα σας βοηθήσει στον οικονομικό σας τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο σύντροφός σας προσπαθεί να ικανοποιήσει στο έπακρο τις δικές σας ανάγκες. Υπάρχει μια ισορροπία σε γενικές γραμμές μεταξύ σας και μπορεί να διατηρηθεί.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πείτε ευθέως και ειλικρινά αυτό που θέλετε χωρίς να έχετε ενδοιασμούς. Επιλύστε διάφορα ζητήματα για να μπει το καθετί στη θέση του και να διευθετηθούν καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τολμήστε να εφαρμόσετε νέες και πρωτοποριακές ιδέες. Αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας μη χαλαρώνετε τις προσπάθειές σας.

ΛΕΩΝ: Απαλλαγείτε τάχιστα από καταστάσεις που σας έχουν φέρει σε τέλμα. Ασχοληθείτε με νέα θέματα και μην αναλάβετε άλλες ευθύνες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να έχετε υπομονή και επιμονή για να σταθεροποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Προγραμματίστε κάθε σας κίνηση και μην αφήνετε τίποτα για την τελευταία στιγμή.

ΖΥΓΟΣ: Μην επιτρέψετε να γίνετε εύκολη λεία αυτών που ποντάρουν στον ευαίσθητο χαρακτήρα σας. Τα πράγματα στον επαγγελματικό σας τομέα θα βελτιωθούν αισθητά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με αγάπη και συνέπεια θα κερδίσετε τις καλύτερες εντυπώσεις. Βρείτε τρόπους για να χαλαρώσετε και να περάσετε ένα όμορφο βράδυ.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από συναισθηματικές ανασφάλειες και φοβίες. Δώστε χρόνο για να εκπληρωθούν οι επιθυμίες σας και να είστε βέβαιοι ότι θα πετύχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αιφνίδιες αλλαγές πρόκειται να σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Για να μην μαλώνετε με τους συνεργάτες σας εξομαλύνετε τις καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα αν ενεργείτε απερίσκεπτα. Τα διλήμματα που έχετε δε θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε κανένα επίπεδο.


ΙΧΘΥΣ: Μόνο η προνοητικότητα θα σας σώσει από ένα λάθος που πάτε να πράξετε. Ελπίδες που  ξέρετε ότι θα σκοντάψουν στο κατεστημένο μην τις αναζωπυρώνετε.