Social Icons

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

ΚΡΙΟΣ: Μη βιαστείτε να αλλάξετε τις παρούσες καταστάσεις ή να αποκοπείτε από κάποιους ανθρώπους. Κρατήστε την πολιτική της σιωπής μέχρι να κατασταλάξετε σε αποφάσεις που θα είναι σωστές για το μέλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο οικονομικός σας τομέας, απαιτεί προσεκτικούς και σοφούς χειρισμούς, χωρίς ρίσκα ή αβέβαιες επενδύσεις, που θα τον δυσκολέψουν περισσότερο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί οι αλλαγές επαγγελματικά και οικονομικά να γίνονται ερήμην σας, αλλά πρέπει να προσαρμοστείτε και να μην αντιδράτε σπασμωδικά, αφού δεν μπορείτε να τις αποτρέψετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αγνοείται τις ανάγκες του συντρόφου σας για να πιστέψει ότι ενδιαφέρεστε. Μπορείτε πιο εύκολα να συνεννοηθείτε και να συμπαρασταθεί ο ένας στον άλλον.

ΛΕΩΝ: Σκεφτείτε λογικά και ψύχραιμα και μετά πράξτε αναλόγως των αποτελεσμάτων. Μερικά άστοχα πράγματα που έγιναν στη σχέση σας μπορούν να διορθωθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σχέσεις, υγεία και επαγγελματικά σχέδια, θα διανύσουν μια φάση ρευστότητας. Στην παρούσα κατάσταση μόνο η υπομονή και η ψυχραιμία θα μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΖΥΓΟΣ: Προτιμήστε να έρθετε στη πραγματικότητα απ’ το να πλάθετε ασταμάτητα σενάρια στο μυαλό σας. Το πλανητικό σκηνικό είναι υπέρ σας ώστε να περάσετε καλά χωρίς τσακωμούς και εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη δημιουργείτε προβλήματα με τις παράλογες απαιτήσεις σας ενώ όλα είναι μια χαρά. Πρέπει να αρχίσετε να στηρίζετε το σύντροφό σας στα επαγγελματικά του σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ήρθε η ώρα των μεγάλων αποκαλύψεων που ακόμα και αν κάποιες πονέσουν είναι απαραίτητες για να πάψουν να σας κυνηγούν φαντάσματα του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες θα σας βοηθήσουν να καλύψετε αρκετές από τις οικονομικές σας εκκρεμότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ονειρεύεστε την τέλεια σχέση και μπορείτε να την έχετε, αρκεί να πιστέψετε στον εαυτό σας ώστε τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα.


ΙΧΘΥΣ: Όσοι είστε δεσμευμένοι θα πρέπει να ανοίξετε καινούρια κανάλια επικοινωνίας με το σύντροφό σας, συζητώντας για όλα ευχάριστα ή δυσάρεστα.